42

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 47Обаче ти байко не четеш добре написаното, и аз казвам стига с тези климатици БЕ!

41

Анонимен

преди 3 години

До тъй деСтига с тея климатици бе! С две духалки за по 20лв. сметките ми паднаха с 30%.

40

тъй де

преди 3 години

Най-интересното ще е когато разчиташ на климатик и се повреди някъде около 15-20 януари.Не, че ТЕЦ-а не може да аварира, но всички тънички сметки около климатика отиват на кино.

39

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вярно е ама колко излиза термопомпата и водното подово, ами 10К+===Така е, технологията на термопомпите(+водно подово) ще се развива занапред.При климатика(термопомпа въздух-въздух) обаче, може да купите на нашия пазар модел с добри характеристики.

38

Анонимен

преди 3 години

Умиране има, спиране на сметките към Топлофикация няма. Само и единствено там човек трупа сметки и след смъртта си!

37

Анонимен

преди 3 години

До до коментиращитеЗащото до вчерашните колхозници си мислят, че парното е безплатно и повече няма да цепят дърва. Това са същите "търкачи на талончета". Елементарна сметка не могат да си направят. От тези, които могат, няма един на парно.

36

Анонимен

преди 3 години

Топлофикация е една бездъмна яма за точене на пари! Колко народ забогатя покрай нея, а балъците плащат колосални суми през зимата!

35

от село

преди 3 години

До 36 до коментиращитеЗащото балаците са в София. Това е доказано отдавна

34

Анонимен

преди 3 години

Преди 8 години реших да си продам апартамента и да си взема друг. Една от причините бе точно Топлофикация! Първото ми условие в новия блок бе да няма парно! Брокерката ме гледаше учудено че търся такъв блок, но й обясних, че не искат никога да имам нещо общо с тези обирджии! Така и стана - топля се на климатик и конвектор. Колкото изгоря - плащам. Там плащах като поп дори без да ползвам!

33

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Поредният некоректен анализ. Тези цени с ДДС ли са? Цената на 1 мегаватчас с ДДС на Топлофикация София е 98,50 лева. Това означава, че 1 киловат е 9,85ст. В крайна сметка е важно колко ти е сметката на месец. С парно в кооперация без кражби е най-евтино. В кооперация в която се краде е по-евтино с климатик, а още по-евтино на газ. Един приятел смени климатиците с газ (няма парно в града). Сметката от 200 лева стана 70 лева, а е много по-топло.

32

Анонимен

преди 3 години

Вярно е ама колко излиза термопомпата и водното подово, ами 10К+.

31

до коментиращите

преди 3 години

Драги селяни , в София апартаментите с парно са с 200 Евро на кв По-Скъпи ! Що така ?

30

модерни времена

преди 3 години

А едно време като чуеш думата климатик си представяш, че е лято и си на хладно............а сега се топлим!

29

Анонимен

преди 3 години

А добър ден! Барбаганьо обича да вярва в Дядо Мраз и бъбрек дава за ТЕЦ-а. Така, че заслужава си съдбата.

28

Аз

преди 3 години

Какво парно,за месец за един радиатор 300 лв и умираш от студ.Топлофикация дере коректните,тя не прави нищо,за да спре кражбите.Отговара й е:Оправяйте се междусъседски...Климатици 2 бр.,работят постоянно...сметка 150 лв...

27

Анонимен

преди 3 години

"Супер, дупер" климатици на цена 4000-5000 лева за отопление на апартамент! И колко години ще се изплаща тая инвестиция,и когато се изплати дали няма да е за б'оклука?

26

Баш Суджука от Банки

преди 3 години

Аз се топля на суджуци. Около четири тона петъли отиват на сезон. Доста е изгодно, направо без пари, поне за мен.

25

Анонимен

преди 3 години

Явно някой е внесъл тонове климатици и му стоят Непродадени ! ,та си е платил реклама В офиса сме на климатик -дyха топло ,а на краката студ , а като го спреш веднага зинзибар . В апартамента парно - блока топъл , уютно ,приятно ,никакви грижи.80 лв плащаме за 3стаен в София -кв Лагера.От парното по-хубаво няма ,стига да не крадът -съседи, разпределители,топлофикации

24

Анонимен

преди 3 години

За мен отоплението с парно е несравнимо с всякакви други варианти и цената е по-ниска от отfпление с климатик! Въпроса е във входа да няма кражби, проблемите са от там! Е разбира се, ако се ползва слънчев панел вероятно цената на топлата вода ще е по-ниска, ама през зимата много дълги нощите!

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

...токът отива на свободния пазар ... и много хора ще реват силно...===Вярно е!Особено тези като колегата с "Единственият вариант, който виждам, е да ползваш някакви евтини климатици".Гледат да минат винаги на далавера, пък после реват ... !