18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"Защо здравните системи на Русия, Китай и Куба се справиха с коронавируса, а здравните системи на колективния уж цивилизован и технологичен запад издишат?""Справиха се" на кукуво лято. Ако криенето на реалното положение е "справяне", тогава Северна Корея се "справи" още по-добре. Там въобще няма вирус.Жалки червени каскети, на които реалността им е построена на лъжи.

17

Анонимен

преди 3 години

16, обяснение, предназначено за страдащи от тежка форма на дeмeнция.

16

Е

преди 3 години

Какво излиза: българина дава за колата си хиляди лева за застраховки и поддръжки, но за здравето си едва левчета! После пак чакайте ефективно лечение!

15

До 13

преди 3 години

Защото са диктатури! Нареждат и изпълняваш, иначе пълниш затвори или изчезваш! Обаче ние си искаме свободата и да не ни се месят в решенията! Та така...

14

наблюдател

преди 3 години

От храната е. Испанските тикви не са лековити като българските.

13

реджеб иведик

преди 3 години

няма нужда и да пишете реални коментари в този сайт!в тази статия обективни коментари са само 2 и 3 номер след това се включват троловете на сайта!!!които пише реален коментар му цъкат от системата яко минуси за манипулация на читателите!!!....та по статията драскачите освен копи пейст и пропаганда с тази статия...отидоха да испания да видят на място как е в болниците ли,видяха с очите си как в испания лекуват пациентите ли???ходиха ли до испания да видят с очите си пък после да пишат пропаганди

12

Анонимен

преди 3 години

Защо здравните системи на Русия, Китай и Куба се справиха с коронавируса, а здравните системи на колективния уж цивилизован и технологичен запад издишат?

11

гв

преди 3 години

Абе май излъгаха целия свят с тоз вирус, но нз и аз. Не подценявам нищо, но досега 1 човек не съм срещнал дето да го е карал, камоли де получил некви усложнения. Чувал съм само от приятели, че на техни познати техни познати са го карали и толкоз. А като цяло познавам ужасно много хора от цяла България, но това е... Пак казвам, че не отричам нищо, но според мен лееекинко ни направиха на *** worldwide

10

Политик

преди 3 години

В Испания не се справиха с вируса, защото управляват социалисти !!!!!!! Ето затова !!!Социалист не може да си върже гащите , камо ли да управлява държава !!!!

9

Сметки

преди 3 години

А сега смятайте!!! В Испания евтиното здравеопазване е 300 евро! В България скъпото здравеопазване е 23 лв!!! То си е безплатно...

8

Анонимен

преди 3 години

А тук се справиха,лъжи ,вълни,огнища ,пикове,мошеници ,са тия докторя,за стотинки се продадоха,гадове,ако наистина има такъв вирус ви пожелавам да пълните от него

7

Анонимен

преди 3 години

До mierdaОт как спряха шоуто на мъпетите, гледам само анимация!

6

У нас

преди 3 години

Половината заразени идват от личните лекари. Сами не се пазят и пациентите си не пазят. РЗИ да тръгнат по ДКЦ-тата и да налагат масово глоби за неспазване на предписанията. Не стига че са некомпетентни, но са и социално опасни. Дори смъртта на колегите не ги стряска. Пълен ***.

5

mierda

преди 3 години

Понеже тука здравната система няма недостиг на специалисти, ресурси и лаборатории, се справи чудесно, замалко да измрем яко, но благодарение на брифингите за *** на великия телевизионен щаб всяка сутрин, някак си оцеляхме.

4

Серсем

преди 3 години

Не е работата във мерките и здравната система. Явно има други фактори ,които убягват за разпространението на вируса. Тука кой спазва мерки,но за болелите далече не са толкова много.

3

Анонимен

преди 3 години

В Испания и Италия хората живеят по-дълго, възрастните не изнемогват, тук хората си отиват млади, тези, които доживяват пенсии, страдат или разчитат на децата си. Това е положението. Не знам дали здравната в Испания е толкова добра, но социалната явно е. Бабите и дядовците там са усмихнати, ходят по екскурзии, почивки, нашите - свят не са видели. Може би отиват до Турция да напазаруват.

2

Анонимен

преди 3 години

Единственото което разбрах от тая "новина" е че ще ни дигат здравните вноски

1

Анонимен

преди 3 години

В Испания и Италия здравната система е като нашата.