209

Анонимен

преди 3 години

Премиера ни е мъжко момче и добър политик! Вие нямате с какво да се похвалите! За това всяка втора дума ви е обида или псувня!

208

Анонимен

преди 3 години

Той му бил малък инструмента Караянчева някъде разказвала

207

Анонимен

преди 3 години

Алоууууу ГЕРБ лекувайте го вероятно не си пие хапчетата и му преберете джипката...!:)))Ако е психически непригоден ??? Има ли служби тук ?

206

Мнение

преди 3 години

Аз мисля, че министрите на МОСВ и МЗХВ трябваше въз основа на анализ на съдържанието на водните басейни да изготвят обосновано предложение за необходимост от нови водни басейни и спиране веднага на МВЕЦ-а към язовир Камчия и да дадат предложението за разглеждане от МС. Не може един пожарникар, пък било то и премиер, да се бърка в нещата на двете министерства. Ако сетне се установи грешка, довела до загуба на много пари, ще отговарят министрите, а не ББ.

205

Анонимен

преди 3 години

А колко язовира се закриха в последните мутренски години от 2009 година досега?

204

Анонимен

преди 3 години

Също така е дал нареждане да вали дъжд да ги напълним.

203

Анонимен

преди 3 години

Борисов ти скоро в болница влизал ли си? Че ми говориш за Европа/

202

Анонимен

преди 3 години

Блябля много говорите тука... Ама до там. Квартални беекове. Ако бяхте толкова умни, щяхте да имате големи фирми и да давате заплати по 3к... Както твърдите, че трябва да е. Ама уви.... Обикновенни празнодумковци

201

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, след ноември 1989 година подрипвахте и ревяхте като магaрета по площадите за банани и тоалетна хартия, а не да имате вода за пиене и миене. Каквото искахте, това и получихте.

200

None

преди 3 години

И ние сме му дали задача @да си ходи@ но той се е запънал като магаре на мост

199

Анонимен

преди 3 години

Програма за строителство на 13 язовира има още от 2000 г., но няма кой да я изпълни, защото е по-важно да са пълни нощни шкафчета на управляващите с пачки от 500 евра.Явно от язовири не може да се краде толкова колкото от магистрали. Постни дробчета за тлъстаците с власт.

198

ХХХ

преди 3 години

Дал бил задача ......дай задача да се напълнят язовирите бай х** ! Тия три язовира ще ги строиш с твои пари нали както и магистралите! Аз дадох пари на пенсионерите ...АЗ дадох пари за магистралите .......Спри изсичането на горите *** ! Така ще се запази хубавия ни климат или ти не разбираш от подобни дреболии важно е щкафа да е пълен а ? И както ти самия каза "ако стане война ...хващам на някъде " !

197

Анонимен

преди 3 години

Браво. Неуморен човек. Като го сравня с онея преди него е като извънземен. Преди само приказваха с костюмите в народното събрание и до там им свършваше всичко.Дано успеят скоро да изградят защото водата липсва много от промяната на климата.

196

Анонимен

преди 3 години

Оправи първо тия дето съсипахте!***!!

195

none

преди 3 години

"Дал съм задача" И ние сме ти дали задачи (Аз не!) но ти не ги изпълняваш ...

194

ПроСоТо

преди 3 години

честно ще ви кажа,макар че изобщо не ви интересува:-Обзема ме убийствено отчаяние и тъга от факта,че едно такова социопатно същество командери Територията ни...какво става с вас,хора?!

193

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че магистралите у язовирите се строят от Партии и Премиери, още повече безкнижници.Мислех, че ги строят пътно-строителну компании.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Какво каза "културен обединител" ....хахахаха :) Затова влизам отвреме на време да се посмея :)))

191

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквуня ви бил "дал задача" бреофце!..Що са помайвате а са не напнете да строите язовири?..Викате:-"А финансирането?"....да не сте друсани?..Парата вече е разпределена предварително..Сега просто требе да "легализират" ДАЛАВЕРАТА..

190

Анонимен

преди 3 години

"Строителя"(крадеца) Борисов,ще вкарва във властта Маджо(пише в сайта на Снайпер),за да спаси кожата си,така, вкарвайки мутрите,ще изхвърли от властта нормалните партии, за да оцелее той и мангизите му,а това ,че България ще се се затвърди като мутренско-мафиотска и диктаторска държава на хора живеещи в страх,изобщо не му пука!Нито Радев,нито Нинова са мутри,БСП са нормална демократична партия,за разлика от ГЕРБ!