309

Анонимен

преди 3 години

-330,20-ет години Слави дава хляб на 150- човека.Само индивид с разнебитена психика като теб,може да бълва *** заключения,пълни със завист и неистова злоба.Много станахте лум...те в държавата. Ти, специално ти - 330,си завършен пси...ат.Мразиш успелите българи,защото си некадърен по рождение.Толкова си ***,че това ако е болестно състояние,не те виждам между нас!

308

Киро коравио

преди 3 години

Бохо е уплашен . Ама много уплашен Знае че в Централния го чака Янко Лудиьо да го гърби на заден ход.

307

Анонимен

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

306

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Дал съм задача - да построим поне още три язовира,---------НАДУШВАТЕ ЛИ КАКЪВ ГРАБЕЖ СЕ ПЛАНИРА....ДОЛУ ГЕРБ

305

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Борисов и неговата енергия, щеше да ми се возите на дедовия, прошляци неблагодарни.

304

Kit Chelin

преди 3 години

Днес разбрах от т.н. ***, че сме пътували по магистралите на Борисооф. Аз мислех, че магистралите са на България и построени с нашите пари и на европейците. ББ е построил по малко магистрали на година от правителството, което беше на власт 2005-2009 г. Бих казал по тая логика на герберите да не пътуват по магистралите построени от Т.Ж. от София до Правец и до Пловдив. Да не пият вода от язовирите и ползват ел. ток от Козлодуй построени преди 1989 г. защото това не са заслуги на ББ. Оставка.

303

Черно море

преди 3 години

Остава и язовирите да одрискате!

302

обран бостан

преди 3 години

И водата разграбиха БКП

301

дело на БКП

преди 3 години

До СПРАВЕДЛИВЧастните ВЕЦ-ове изпразниха язовирите! Природата дава вода а БКП я продава...

300

Анонимен

преди 3 години

Ти първо ремонтирай старите,че 50 % от тях са опасни и не са пипани откакто са построени,а после мисли за нови.Или има още пари за "усвояване"?

299

генчо

преди 3 години

Акъл море,но глава шамандура!За теб трябва второто.Потъваш,потъваш!

298

1

преди 3 години

До ТриматаПедала,та нали, и твоята тиква е комунист,или, той сам си пречи.

297

АМИ ВОДА?

преди 3 години

До СПРАВЕДЛИВОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ?????? рибата в морето а тигана готвиш!!!!!!!!!!!!!!!!Доган - ДПС ни изцедиха всичката вода! Останаха облаците дъждовни!

296

СПРАВЕДЛИВ

преди 3 години

Не ви ли втръсна да слушате лъжите на този доказан лъжец и крадец?След час ще е забравил какво е дърдорил или ще фъфли че не сме го разбрали.Преди 11г се биеше в гърдите ,че сме щели да влезем в Шенген до март 2010г.Сега ,след 10-11г се хвали че сме в чакалнята...По едно време бръщолевеше,че в недрата на БГ имало газ и нефт и скоро ще станем супербогати...Е ,вече сме най-бедните и първи по корупция в Европа ,най-бързо топящата се нация в Света, и световно сметище.

295

Анонимен

преди 3 години

Ама нема ли ти да строиш бе бате,умори ли се нещо..

294

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДИ ББ САМА УМНИ,ОБРАЗОВАНИ ,С ЕЗИЦИ управляваха!КАКВИ ЗАПЛАТИ, КАКВИ ПЕНСИИ, КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ, КАКВИ ЗАВОДИ, КАКВИ ПЪТИЩА БЯХА ПРИ ВИДЕНОВ,КОСТОВ,ЦАРЯ,СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ! КАТО ДОЙДЕ ПРОСТАКА ВСИЧКО СЪСИПА!ТРЯБВА КОРНЕЛИЯ ИЛИ РАДЕВ ДА ПОВЕДАТ БГ!ТОГАВА ЩЕ ИМА МОСКОВСА МАГИСТРАЛА!

293

Анонимен

преди 3 години

А на тези, които заради вас за загубили работни места какво ще кажете? И тези язовири само в Южна България ли ще бъдат, както всички магистрали? По възможност около София и по-близо до Банкя? Ама цяла България плаща едни и същи данъци, нали?

292

Анонимен

преди 3 години

Оставка няма да има не го ли разбра вече това?

291

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА ТИКВООООО!НЕ ТИ ЩЕМ НИТО ЯЗОВИРИТЕ ,НИТО СМЕШНИТЕ 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ ,НИТО ГЛУПОВАТАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ!ОМИТАЙ СЕ ,ПРЕСТЪПНИКО!

290

Офф ,да се омита

преди 3 години

-Само три ли бе, ***?Май ти харесва да крадеш, като хидроинженера Доган? Не ти ли стигат милиардите от калпавите бойкострали , от санираните панелки и от селските площадки и площадчета?Няма ли насищане дълбокото герберско гърло?