62

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.русофобите са докарв. Русофоби няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техни слуги е русофобски.

61

Анонимен

преди 3 години

България няма армия, тази жалка сбирщина от наемници едва ли може да се нарече армия. И цялото въоръжение е руско от преди 1989та, какво да шпионират руснаците, остарелите американски железа които купихме от САЩ? Самолети от преди 70 години, те руските шпиони сигурно вече дори не ги изучават F-16, кой ли се интересуват от такива артефакти, освен това всичко за тях беше публично, или?

60

Анонимен

преди 3 години

В Русия сигурно ни съжаляват за васалката позиция, но България вече толкова време усърдно лае срещу Русия по нареждане на господарите, че на руснаците сигурно им е поснало от нас и не ни обръщат внимание.

59

Слави Трифонов

преди 3 години

във Фейсбук - твърдо за ЕС и НАТО!

58

Чебурашка

преди 3 години

Русофилчета чакам пример за русофил, който през последните 50 години да е защитавал български а не руски интереси!

57

Анонимен

преди 3 години

В България има не едно и две изследвания и над две трети са с Русия. Тези поръчани мероприятия са опит за промивка, пишман атлантиците се опитват да настроят хората срещу Русия, но не им се получава. Цялата пропаганда със османско съжителство, отричането на руският принос, всичко това е част от този сценарий.

56

До: до анонимен 66

преди 3 години

Аз съм леля ти.

55

България в ЕС и НАТО

преди 3 години

Първа по смъртност в света!

54

Анонимен

преди 3 години

Хора, не се карайте с русофилите. Тези от тях, които не са платени най-вероятно са психично болни. А да с спориш с психично болен русофил е все едно да спориш със стена.

53

Чебурашка

преди 3 години

Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения "Туркофили" или "Американофили" , които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

52

Анонимен

преди 3 години

Русофилите като не им харесва НАТО и ЕС да ходят в любимата им ***. Ама не искат, щото знаят, че там е по-зле и от Африка.

51

Анонимен

преди 3 години

С голямо съжаление, гледам колко необразовани, оттам и бедни и материално и духовно са русофилите. Не им е лесно искрено ги съжалявам.

50

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен........ Русофил ли си автоматично си българин-патриот и обратното....... Русофил ли си означава, че си национален предател и българофоб!

49

До: до Чебурашка

преди 3 години

Това е точно, с изключение на това,че е точно обратното.

48

НЯМА СЛУЧАЙ

преди 3 години

в историята САЩ да са помагали на някой безвъзмездно. Парите за плана МАРШАЛ и досега са воденичен камък на шията на ГЕРМАНИЯ - канцлера в крайна сметка е на каишка на САЩ - даже по силата на таен пакт след изборите се ОДОБРЯВА в САЩ. МЕРКЕЛ я следяха като прислужница даже телефона и беше на прослушване ....Пък с такива като нас е достатъчно ЕДИН/ЕДНА МУСТАФА....

47

Анонимен

преди 3 години

Германският европейски райх се разширява на Изток. Вече окупира Украйна, иска да окупира Беларус.Прави го чрез вътрешни преврати на окупираните страни и вътрешни граждански войни. Тази политика трябва да бъде заклеймена и забранена като фашистка и неофашистка.

46

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименПосочи ми кога в близките 50 години русофилите се държали като българи и сте защитавали български а не руски интереси?

45

Анонимен

преди 3 години

България спечели много от Съветския съюз.

44

БУЛЕКЗИТ

преди 3 години

искаме. Англичаните далеч не са толкова глупави да стоят в ЕС. Те никога не са искали ЕВРОТО и когато видяха, че няма никаква полза от БЮРОКРАЦИЯТА в ЕС - Четвъртия германски РАЙХ си биха камшика и напуснаха потъващия кораб. Само такива заблудени овце като нас се мъчат да ги доят до последно, ще ни стрижат защото сме овце. Евтина разботна ръка и ТЕРИТОРИЯ, от която златото се копае и заминава директно в САЩ

43

българин

преди 3 години

До: номер 46 (Жо)Пинокио, и на тебе ти порасна много носа, виж се в огледалото!Въпрос за 5 лева:При кой български премиер България беше приета за член на Европейския Съюз?1) При Тодор Живков2) При Бойко Борисов3) При Слави Трифонов4) При Георги ПървановМожеш да използваш "Помощ от приятел" или 50/50.