82

Анонимен

преди 3 години

Хмм

81

ПУТИН

преди 3 години

дали го харесват руснаците са си тяхна работа. Обаче нито ПУТИН , нито ТРЪМП не са им снимали пълните чекмеджета със злато и пачки и голия ТУМБАК проснат на спалнята. На местния БАНДИТ от БАНКЯ , който е момче за всичко на МУСТАФА обаче снимаха....

80

Истината

преди 3 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани морални чудовища при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в л*ната, в които иска да потопи целия свят.

79

Анонимен

преди 3 години

Трогателна беше реакцията на Фигуранта по поредната кремълска шпионска афера в присъствието на Херо във военновъздушната база "Графигнатиево".Той не порица наглата кремълска настойчивост да ни се рови в спалнята, а се нахвърли срещу разследващите и прокуратурата, като по този начин внушава съмнения за истинността на аферата за шпионаж.Иначе вече повече от два месеца митарства из страната да иска оставка за все още недоказани компромати.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

78

Анонимен

преди 3 години

Самите американци не харесват Тръмп. Като сте американофили поживейте поне 6 месеца в някой американски град различен от Вашингтон. И пак ще си говорим. Аз самият харесвах америка, когато Стоичков вкарваше, но положение там изобщо не е розово.

77

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са най-голечите антибългари, няма как да си фен на държава, която е направила толкова много зло на българите. Германците например се покаяха за тъмното си минало, а Русия никога не се извини за зверствата и даже се гордее с тях и прави дeбелашки намеци как ще има втори катин или народен съд.

76

Анонимен

преди 3 години

Самите руснаци не харесват Путин. Като сте русофили поживейте поне 6 месеца в някой руски град различен от Москва. И пак ще си говорим. Аз самият бях русофил но положение там изобщо не е розово.

75

НИЕ БЪЛГАРИТЕ

преди 3 години

НЕ СМЕ нито англосакси, нито франки, нито готи, нито вести. Обаче някои заблудени местни КИРЯК СТЕФЧОФЦИ като него се имат повече за гърци/ американци вместо българи. Други като ТИКВАТА са толкова п.рости и алчни , че им е все едно само да са им пълни чекмеджетата

74

Анонимен

преди 3 години

Я виж ти чебура редовния *** емигрирал в щатите се опитва да си насажда пак глупостите. Чебура няма ли за теб обамакеър да те приберат най после, няма нали?

73

Анонимен

преди 3 години

Белорус остана с Русия и днес само там хората живеят нормално и си запазиха стандарта от времето на соца. Навсякъде в другите страни от източния блок които се ориентираха на Запад днес е мизерия, а в България и Прибалтийските положението е просто трагедия.

72

Чебурашка

преди 3 години

Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

71

Анонимен

преди 3 години

Сега за първи път в съвременната история Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), никой в света няма такива оръжия, поне засега.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79За съжаление си напълно прав! Но да ти кажа, не е само вината на руснаците в това. Вярно, те първи почнаха перестройката, но какво ни пречеше да останем неутрални? Не че сега е късно, но ще е малко по-трудно да се върнем на добросъседските си отношения с ИСТИНСКИТЕ СИ БРАТУШКИ! Каквото и да ни втълпяват нашите доморасли еуропейци, ние НЕ СМЕ ОТ РОМАНО-ГЕРМАНСКАТА ГРУПА И ХАН АСПАРУХ ИДВА ОТ СТЕПИТЕ НА ВОЛГА, А НЕ ОТ лондонските блата!!!

69

АМЕРИКАНСКИ ЛАКЕЙ

преди 3 години

е синоним на ПРЕДАТЕЛ, ПОДЛИЗУРКО, *** ЧОВЕК, БАНДИТ, СЛАГАЧ и БЛИЗАЧ. Справка - българската ИСТОРИЯ от 30 г, насам

68

Анонимен

преди 3 години

Парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

67

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 100% достъпност до детските градини във всяко населено място детските градини са 100% обезпечени. Всяка майка може да е сигурна, че ще има място за детето и където и да е.

66

Анонимен

преди 3 години

Почти всички русофилите са пенсионери, но не всички пенсионери са русофили

65

Анонимен

преди 3 години

Доктрината на Кисинджър за санитарен кордон от пушечно месо около Русия вече не действа с оглед новите военни технологии на Русия. И на Русия вече не се интересува и не са и нужни от съюзници както бившия източен блок. Европа не съществува като субект, Европа е само придатък на голяма Евразиа която се владее от Русия, и където са ресурсите и боатствата на света.

64

Анонимен

преди 3 години

Наречи го русофил и не го обиждай повече. Готов да предаде родината за една паница леща.

63

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха-ха-ха........"модернизация на българската армия"..............в това изречение има два анекдота! Първо- "българска армия" и второ-"модернизация"! Българска армия имаше преди 1989г, истинска, обучена, въоръжена, мотивирана! А ако под "модернизация" разбирате старите модели на корита, които даже на чертежи ги няма........е....както казват руснаците "флаг вам в руки"!!!!!!