162

Анонимен

преди 3 години

Де факто България се управлява от руски агенти.ЕС и НАТО са само камуфлаж е и за някоя пара като изпадне.

161

Анонимен

преди 3 години

До INSIDERТурските агенти са нищо в сравнение с количеството руски агенти. Президент-агент, БСП-руска партия, ДПС- създадена от Ахмед Дохан (агент на ДС), ГЕРБ- създадена от комунисти и криминални контингенти от измисления преход. Службите - само агенти, институциите - само агенти. Олигархията - близка до Русия. България е губерния.

160

Анонимен

преди 3 години

До wild horseдругарю, матушкатa ти не е единствената страна, която има газ. За сведение виж Гърция откъде ще внася. Или те са по-глупави?

159

wild horse

преди 3 години

Видяла жабата,че подковават коня.... Когато започнат да ръждясват прехвалените тръби на Балкански поток,ще хукнат пак да козируват и да се молят. Иска ми се да видя американския газ,азерския и прочие измишльотини. Тъпометърът пак удари върха....

158

Анонимен

преди 3 години

Захари Стоянов пише: "страшно нещо било московлъка".. О, Захари... Какво ли щеше да напишеш ако беше видял какво причиниха на България след 1944г. руските монголoиди.

157

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-далеч от БСП-Русия, толкова по-добре. Русия нищо друго не може да ни предложи освен олигархичен деспотизъм, бедност, скoтщина, морален опадък и омраза към всичко и всички. България е в ЕС, но силната пета колона не дава шанс да си стъпим на краката. Русия ни ограбва члез корупционните си мрежи в България. Русия е империя на злото, която задушава всякакъв пoрив за свобода и развитие.

156

Анонимен

преди 3 години

България бъка от руски агенти включително много български политици са такива.

155

Анонимен

преди 3 години

Модернизацията на "българската армия" отново се оказва в основата на нов епизод от напрежението по линията София-Москва.ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХХАХАХХАХАХАХАААААААААААААА..........................

154

kireza

преди 3 години

Само педекюри като нашите могат да изпълняват заповедите на Сатанинските Антихристки Щати...Всичко е лъжа...числеността на 2 дивизии не могат да се наричат армия...какви секретни данни може да имат тези дивизии....аааа сетих се,как пикаят и *** мъжете и жените в батальоните си....Армейско подразделение е с численост 50 хиляди,дивизия 12 хил.,а в мирно време войската е около 120 хиляди...По добре е войската да се командва от МВР,то у нас е около 70 хиляди,а войската ни е 24 хиляди

153

Анонимен

преди 3 години

САЩ е тумора на човечеството и трябва да се отстранят оперативно, после лъчетерапия и накрая химиотерапия. Накрая ще им четем надгробно слово.

152

Дедовия

преди 3 години

А бе имам един въпрс към *** ***. Колко дипломата изгони и какви санкции предприе Германия спрямо ФАЩ когато заловиха сумати подслушвателни устройства, дори в жилището на Меркел. Единственото което си спомням е хленчене от страна на бабетката. Та осветлеле "всезнайковци" какво направи Германия.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАААААААААААААА........................

150

Анонимен

преди 3 години

Нещо съ утварът сороскитеЖендъри *** ш ви съ стъжни ми съ струва близку време

149

77

преди 3 години

До Истината Ако не бяха краварите през 2та световна война, *** щеше да пасе крави в някоя немска ферма около Байкал !?

148

emigrant

преди 3 години

Гледам,че разни р,уб,лофили ги притеснявало това,че успоредно с българското се вее знамето на ЕС?!Ами като не ви харесва,понеже не сте българи,а сте руски поклонници,що не си биете дузпата на североисток и по цял ден ще ви се вее любимия червен байрак,няма да се дразните и няма да въздишате като вдовица,знаете за какво!!Гледам,че за разлика от небългарите, руснаците,които се заселват по черноморието фиткат от радост,че са си купили жилище в страна от ЕС!Те май са по българи от русоблизите,***

147

адвокат Тенев

преди 3 години

Няма по *** дипломация от нашата по отношение на Русия

146

пак ли

преди 3 години

Укропия на балканите, никой не уважава подлизурковците.

145

emigrant

преди 3 години

Голямо плюене по армията ни,слаба била,никаква била?!Като е така,защо нададоха вой до небето за евенуално 16 те Ф16.За какво ни били,какво ще направим с тях ту срещу този,ту срещу онзи?!Нищо не казват,че турците имат минимум 400 самолета?Руснаците пък само в черно море имат сигурно 1000?!Ама на нас за какво ний армия,за какво ни са самолети? Ще обидим братюхите?!Те са наточили 1000 касапски ножа,ама на нас и един кухненски ни е много!Ореваха света за 3те американски танка,небългарите,***!

144

Анонимен

преди 3 години

А другитеНискочели от пасольството кагда?

143

Анонимен

преди 3 години

Честно ако не са новините няма дори да се сетя че Русия съществува... до толкова ме касае мен и живота ми.