111

Ninja

преди 3 години

Е ако без да искам го оцеля в топките не съм виновен, аз се целих в колената

110

Куку

преди 3 години

Това момче е синоним на днешна България. Влизат у дома ти , бият те, изнасилват, убиват и мародерите са невинни, ако обаче им скочиш защото са в твоя дом по неясни причини влиьаш в затвора.

109

бай чепик

преди 3 години

Социалният паразитизъм не е паднал от небето.Някой краде от нас големи пари и ги дава на тях за да се размножават.Този някой лесно може да бъде открит и наказан жестоко.

108

Анонимен

преди 3 години

В градове под 30 000 жители, да се разреши носенето на оръжие. Да се закрият полицейските управления, просто няма смисъл от тях и който оцелее после. Гарантирам,че след един месец никой няма да смее да каже нищо. Всеки ще се съобразява и уважава съгражданите си.

107

Иван

преди 3 години

КЪДЕ Е ГЕШЕВ СЕГА, ПИТАМ????????

106

1

преди 3 години

набези не са спирали, но на ВМРО им се услади властта и си мълчаха, едва когато наближиха изборите се сетиха!

105

От факултета

преди 3 години

Малкп му е трябвало е да му отрежат ръцете!

104

Естет

преди 3 години

Полицайчетата, които бият старци, жени и деца по протестите, защо не отидат в град Роман и да въведат малко ред?!Или е забранено да бият електората на ГЕРБ?!

103

Анонимен

преди 3 години

До Хелизнски комитетГарантирано ще се намеси, ако още не са го сторили.

102

Анонимен

преди 3 години

Най- глупавото нещо е да вадиш оръжие само за да плашиш някой. Или се защитаваш с него, ако отече работата, или по- добре въобще не го вади, ако нямаш намерение да го ползваш.

101

Хелизнски комитет

преди 3 години

Незабавно да се самосесира Хелзинския комитет.Ромите са обвинени на основата на расова дискриминация!Човекът е паднал сам по стълбите в мазето в опит да си вземе трушия!Горките честни и невинни роми пак за дисмкриминирани.Те са изкупителната жертва на белите.Трябва да им бъдат дадени по 20 000лв за нанасяне на обида на расова основа и орден Стара планина за заслуги към родината.Все пак те раждат по 10 деца и с това подпомагат демографския бум в страната!

100

Котка

преди 3 години

До Анонимен 105Така е, но аз имам предвид, че смъртта е окончателна, а животът е пълен с възможности. По-добре да те съдят, отколкото да те погребват. Пределите на неизбежната самоотбрана са разтегливо понятие. Още повече ако си неосъждан.

99

:)

преди 3 години

Избирателите на ГЕРБ в действие!

98

Анонимен

преди 3 години

Maй не е след забележка, а след свада, придружена с няколко шамара.Криво да седим, ама право да съдим.Преди години от една аналогична ситуация след обиране на подавки от гробовете, *** се върна с жена си и надъхван от нея извади косата и намушка човека в ръката, най- малкото не е приятно.Не са за подценяване това, че са отмъстителни и се държат едни други.

97

Анонимен

преди 3 години

До NinjaДва пъти във въздуха, че и по веднжъ във всяко коляно. Трябва да си олимпийски шампион по стрелба, че да стане това.

96

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

до кога БЪЛГАРИ до кога ще се гаврят с нас тая малцинствена група

95

Ninja

преди 3 години

бааа, той нека ме нападне с мачете пък аз нема да гръмна два пъти във въздуха и по веднъж във всяко коляно... да ходи като пате после цял живот... па нека да ме съдят....

94

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

до кога тоя етнос ще са БОГОПОМАЗНИ закона ги пази

93

Анонимен

преди 3 години

До 94Много си зле ако това го вярваш наистина. Тези са неспособни на само организация, каква държава да имат? По скоро ще се пръснат още повече из Европа.

92

баба мара

преди 3 години

и защо смешните патриотари за 4 години не разрешиха носенето на оръжие отНеосъждани особено по селата струпали полиция в софия да пази нс а селатаоставени на произвола на индииците