261

Анонимен

преди 3 години

До БобиВие случайно не работите ли в една "кантора" до Шереметево или просто Ви плащат???

260

мдааа

преди 3 години

"Сварил съм си "Новичок" в кухнята"Кво да с рови повече , сам си признава

259

ЛЪЖИ

преди 3 години

ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ ТОЗИ НОВИЧОК Е НУЖНО ДА ГО ИМАШ ЗА СРАВНЕНИЕ, ИНАЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО ОБЯВИШ ЧЕ Е НОВИЧОКНО АКО ГО ИМАШ КАТО ЕТАЛОН ТО ЗНАЧИ ЧЕ ТИ ГО ПРИТЕЖАВАШ ,ТУК Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТОЩОМ ГО ПРИТЕЖАВАШ КАТО ЕТАЛОН ,ТО ТИ МАЖЕШ ДА ОТРОВИШ КОГОТО СИ ИСКАШ ШВЕЦИЯ СЪЩО ТВЪРДИ ЧЕ НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН С НОВИЧОК АМИ ТЕ ИЛИ ГО ИМАТ ИЛИ ЛЪЖАТ ЧЕ СА ГО НАМЕРИЛИ В НАВАЛНИ

258

Анонимен

преди 3 години

308, какви ги плещиш?!?Режимът бил твърд?А знаеш ли, че основната опозиционна радиостанция "Ехото на Москва" където всичките тези отровни деятели си изливат злобата всекидневно, се финансира чрез руската държава, през ГазПром?Нахални също много мед яде от руската държава, докато го даваше "опозиционер".

257

Анонимен

преди 3 години

Нахални се опитаха да го отровят от британските служби, чрез агента Певчих, но за пореден път станаха за смях.Той затова сега обявил, че иска час по-скоро да се върне в Русия, защото извън нея става нездравословно за него.Вече не е полезен на кукловодите си и дори не можа да "умре" за да им послужи за последен път. Сега остава да го тровят втори път, но истински, за да не им тежи на финансите.

256

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости "Путин твърди..." поредната партенка от западната пропаганда!Путин си няма друга работа, та да се занимава с Нахални?Ако е искал тоя тип да изчезне, отдавна да са го махнали от тоя свят.Цялата тази комедия е поредния опит да очернят Русия и да и слагат пръти в колелата.

255

юбералес

преди 3 години

До АсРуските тайни служби допуснаха двамата агенти тровещи Скрипал, да имат последователни серийни паспортни номера и още на летището в Лондон са ги ''прихванали''. Така че не ми хвали тези служби.

254

Ас

преди 3 години

Наистина е уникално т ъпо, едни от най-бруталните тайни служби да "отровят" опозиционер със същата отрова, заради която се вдигнаха толкова скандали и драми... Хора руските тайни служби имат далеч далеч по-брутални начини да заличат някого и да изглежда, като нещастен случай, че да рискуват да се разрастне още един скандал с "Новичок" , смешно е и съм почти на 90% сигурен, че този би рискувал живота си по този начин за да обвини Путин в това.

253

юбералес

преди 3 години

До до анонименкажи на кой въпрос искаш да ти отговоря

252

юбералес

преди 3 години

До БобиВарианти да отстраниш ''обекта'' са най-разлини, може ПТП, самоубийство, инфаркт, и т.н., но дяволът се крие в детайлите. Трябва така да го изпипаш, че публиката да повярва. Затова смятам че акцията е провалена.

251

до анонимен

преди 3 години

Вместо да се правиш на умен вземи почети малко и ще разбереш коя, как и защо.-------------Хайди, ся дъ нъ светниш нас, Дилетантите, кът си "чел" толкуз многу!Тъй да съ кажи, да дадеш отговор на простичките въпроси които зададах!Елементарну, нъл тъй!)))))

250

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си опозиционер в Русия-режимът е твърд и няма тази европейска хлабавост. Уж е демокрация, но не се случва да хвърлят яйца по парламента... И така опозиционерите започват да имат един измъчен вид и го карат повече на инат и лично озлобление- изобщо това е държава на огромните дисиденти- биещи се до смърт с правителството и системата и на общо взето инертните маси от населението.

249

Анонимен

преди 3 години

До до юбералесСъс сигурност има и други натровени, но ако дозата достигнала до тях е малка, са се отървали, ако е голяма - ще имат проблем, но бъди сигурен - нищо няма да разберем. В Русия се извършват стотина убийства дневно - и още толкова умират от самоубийства и инциденти.

248

юбералес

преди 3 години

До pichРазбира се че не е проблем да се сложи по-голяма доза и да се убие ''обекта'', но тогава ще се разбере че е бил убит и всички ще погледнат към Кремъл за обяснение. Тук целта е да се сложи такава доза, та да изглежда че ''обекта'' е умрял от нещо си друго. Тогава Кремъл е ''непричом''. Тази акцията е напълно провалена.

247

до юбералес

преди 3 години

Сериозно???Е, как пък нито един чиляк в Арогарата, в Самолетя, у Болницатъ даже "не кихна", бре!Че, то има толкуз многу отрови кото биха го "тръшнали" без дори да оставят грам следа - на основата на РНК!Мъ, не!!!!!!Задължително - "Новичок"!Горкоту руско ФСБ и ГРУ, мъ то поне един високовлалифициран служител не им остана, бре!-))))

246

юбералес

преди 3 години

До до анонименКоя нормална армия ще се съгласи да отпие от БОВ на другата армия ''по лъжичка'' на всеки. БОВ се разпръсква чрез снаряди и целта е да убие или задрудни дишането и визията на врага в зависимост от дозата.

245

Анонимен

преди 3 години

До БобиДругарю, харчиш парите на данъкоплатците да тролиш и в ущърб на страната!

244

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 295"Ся, коя "Нормална" Армия по светъ шъ създаде Бойну Отровну В-во което не е толкуз "смъртоносну", тоест, не отговаря на армейските стандарти по време НЕ на "Виртуална", а на Реална война???"Вместо да се правиш на умен вземи почети малко и ще разбереш коя, как и защо.

243

pich

преди 3 години

Размятат се едни БОВ, пият се като чай и хората оцеляват. Да му се ненадява човек, тези БОВ май предизвикват кашлица, световъртеж и там подобни. А все пак говорим за Бойни Отровни Вещества, проктирани за масово изтребление при използване на съвсем малки количества. Така ни промиват мозъците, че нищо чудно утре някое хлапе, ако намери нещо подобно в нашата разградена татковина (остатъци от едно друго време), да се заиграе с него и резултата ще бъде плачевен.

242

Бузов

преди 3 години

Пак ни налазиха троловете на Рогозин,да ни обяснят как *** е чист като сълза и как мн17 са го свалили укрите.Хахаха,ходете се скриите с вашите опорки.*** свършиха