281

Анонимен

преди 3 години

На 1 август 1995 г. с усъвършенстван "Новичок" е убит в Москва бинесменът Иван Кивелиди. На следващият ден умира неговата секретарка, която е почиствала неговия офис. Няколко дена по-късно умира паталогоанатомът, който прави аутопсия на Кивелиди. Случаят се разплита. Химикът Леонид Ринк произвезжда дериват на "Новичок" нелегално и го продава на хора от криминалния свят на цена 1800 долара за е ампула. В случая от 30 мг "Ново-Новичок" нанесен на телефонна слушалка умират трима души

280

ьес 07

преди 3 години

Да питаме македонците? Да не са те отровили Навални?

279

Анонимен

преди 3 години

Самагонец си е сварил..

278

Путин

преди 3 години

А каква е тая некадърна отрова, дето вече втори човек не може да отрови?

277

Откъде цитират?

преди 3 години

Говорителят на Кремъл: "Не ни се вярва Елисейският дворец съзнателно да е разпространил в пресата записа на разговора между двамата президенти. Франция не може да направи такова нещо, дори не ни се иска да допуснем такова нещо".Оказва се, че щом е за русофобска пропаганда, всичко е възможно.

276

CASE RESOLVED!

преди 3 години

Навални като е чул бай Дончо какви ги плеще е решил да се отрови, но като всяка про-западна поставена фигура и затова се е оказал напълно некомпетентен.За да замажат ситуацията западните служби обилно омазват случката с фентъзи елементи английски стил - отровнни вещества за масово поразяване за хорър ефект.Като се опитват да постигнат банален ефект (за пари ли - за нооого ли?) - нелоялна конкуренция на пазара на енергийните суровини....

275

Краваромраз

преди 3 години

СТИГА АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА И НОМЕРА!

274

Хайли лайкли

преди 3 години

Айде следващия сезон - приказки от 1001 нощ западните служби ще ни разкажат как руснаците не са успели да утрепат със неутронна бомба - 30 Мегатона поредния про-западен *** а те са го върнали от отвъдното.:):)

273

Казанджията

преди 3 години

Тоя алкохолик се е оитал да превари ТРОЙНОЙ.Про-западните опзоционери и за това не стават обаче- натровил се е като типичен селски терикат.

272

Анонимен

преди 3 години

Цялата постановка е един евтин политически цирк.

271

Анонимен

преди 3 години

До слаб 2=ВСЕКИ алкохолик реално сам се трови.

270

идетрибунал

преди 3 години

Скрипалите ги отнема!Двама от ДРУ в Лондон,мазали дръжките на бравите и ги нема.Друг найдел парфумче на улицата и го дал на каката и тя скрипалка...Вовката требе да вземе мерки,че колко лежачи в ГРУ в Москваима не може един льольо да пратят при свети Петър,направо си е за смех!Щял да се върне в Русия и там ще загине от удавяне-от заплюването му от нормалните руснаци...Чакат го.Преди излитане може да посети скрипалите,ако са налични някъде...

269

слаб 2

преди 3 години

Нали Кремъл разправяше че Навални не бил отровен. Сега пред фактите решиха да разправят, че сам се отровил. Как да им вярваш? Не ги ли е срам?

268

Анонимен

преди 3 години

"Все още не е ясно как "Новичок" е попаднал в организма на Навални."Новичок има в организма му само на хартия. Ако беше Новичок тоя в момента щеше да храни червеите.

267

Мъко,мъко

преди 3 години

Пак театър.На Медведев,Лавров ,Навални децата живеят и учат в Америка.Парите на Русия и те са там..Някакви сериали въртят,скоро ще стане ясно,защо.С нищо не е променил Навални съдбата на корумпираните чиновници-живеят в охолство и не си крият дори.Народа сам ги храни и избира.Няма вече да има революции.Никъде.Само шум.В България нали е така? Няма мърдане.

266

Жалки

преди 3 години

Путин се оля. Защитниците му стават жалки чудейки се какво да измислят, за да отвлекът вниманието ни от тази глупост.

265

Немытая

преди 3 години

Да слушаш лъжите на Путин е все едно да слушаш как сериен убиец се оправдава, че оцелялата жертва сама е посегнала на живота си.

264

смях

преди 3 години

За боко ще остане ли новичук?мухахахахха

263

Анонимен

преди 3 години

Станаха размириците в Беларус . САЩ с нетърпение чакат новия бюджет и да включат новите санкции срещу СП2 в него . Уж се заговори за някакъв напредък по отношение на Донбас и Луганск . Меркел , Курц и редица други европейски страни подкрепяха СП2 И тогава Путин решава -" да ликвидираме Навални с Новичок" и разбира се всички в един глас започнаха - нови санкции за Русия , спрете СП2 няма абсолютно никаква логика

262

сериозно

преди 3 години

Хайде стига сте ни занимавали с този шут !!!