341

top secret

преди 3 години

Да, а Курск я потопиха извънземни от рода на рептилите...

340

Тоя

преди 3 години

Пак ли го показвате шпионин от ента степен.

339

непревилегирован

преди 3 години

Седят си Щирлиц и Навални в кафенето на летището в Томск и пият водка.Щирлиц изпил три литра водка, а Навални само два и.... изпаднал в кома.- Новичок! Не умее да пие! - помислил си Щирлиц.- Именно! - потвърдили учените от Англия.- Не е трябвало така да се напива! - казали жителите на Томск.

338

Анонимен

преди 3 години

поредното "ШОУ" за пред света -"Вижте как Путин отстранява опозиция"

337

Анонимен

преди 3 години

Това е глупаво като изказване.

336

Анонимен

преди 3 години

Новичок е по-отровен от цианкалий.Разтворена доза едно към няколко миилона, убива човек за по-малко от минута.От Солсбъри до Нахални, всичко това са ДЕБЕЛИ ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ!Ако наистина е отровен с Новичок, всички, които са били около него, с които се е здрависвал и са вдишали дъха му трябва да са или умрели или в болница. Тези с шишетата е трябвало да са мъртви.А такова него няма. Освен това, при отравяне с Новичок зениците му трябва да са били на минималния си размер, а такова нещо няма.

335

Ментачок

преди 3 години

Абе тия наглосаксци не могат да го докарат това БОВ "Ментечок" ей го колко случая и все не успешни само думбала, думбала.... и после некой(руснаците) ми се е наакали у гащите!!!!Що не вземат да си купят малко от Путин ако има от оригинала и да не се излагат!!!! Крайно време е да престанат с ментетата!!

334

Анонимен

преди 3 години

О, отново шут Навални. Много се изтърка репертоара. Да вземе нещо ново да измисли накрая, че стана безинтересен. Както и режисьорите му.

333

Анонимен

преди 3 години

Агент - кукловодите може да са го жертвали за северен потокПОЛИТИКА ОНЕЗИ ПРАВЯТ ПО ХУБАВИ КОЛИ И ПО *** ПОЛИТИКА

332

IS

преди 3 години

Още ли се обсъжда тази постановка ....Мисля ,че на всеки е чсно вече ,че става въпрос за северен поток тук .

331

мдаа

преди 3 години

Какъв лош човек! да вземе нарочно да се натрови за да обвини другаря Путин!

330

Ние кво варим?

преди 3 години

А ние по това време-ракия варим!Той може човека водка да е искал да си свари,ама то излезло-Новичок! То в Русия все така сетровят,все така се самоубиват, все така сами си инжектират отрови! Тва е Русия бе! Затова- варете ракия! Ракията сближава, ракията- консолидира масите!

329

Анонимен

преди 3 години

До Laurent Courtois"т.е. Навални е получил първа помощ в 10:30 ч - 3 часа след предполагаемото отравяне и час и 10 м след първите симптоми , т.е. Навални би трябвало да умре още преди постъпването си в омската болницата."Има подобен случай с един от разработчиците на версия на Новичок. В лаботаторията теч става причина за контакт (без той да разбере). Тръгва си от лаборатторията и докато чака автобус на спирката му призлява. Болница, кома и .... оцелява.

328

Анонимен

преди 3 години

От кой институт му се доставя Новичокът...

327

Алекс2

преди 3 години

Ще гоните руски дипломати не ви е срам ! А Новичок искате ли ?

326

Анонимен

преди 3 години

Ако това беше новичок, Навални нямаше да го бъде. Черният му дроб и бъбреците му не са увредени. Плюс това се въстановява с невероятни темпове, за да е новичок - нито е рухнал, нито е инвалидизиран. Някои лекарства съдържат органофосфати и при предозиране какво става? Включително някои противоотрови. Сега-засега са възможни всякакви версии, но новичок е най-маловероятната

325

Анонимен

преди 3 години

Атропинът не е антидот на "Новичок". Самостоятелно той може да бъде частично полезен, но не може да предотврати тежките поражения на черния дроб и бъбреците и т.н., вкючително леталния изход

324

Laurent Courtois

преди 3 години

Навални се качва в 7:30 в самолета S7-2614 Томск-Москва. Самолетът излита в 8:03 . В 9:17 самолетът се насочва към Омск, където се приземява в 10:01. Навални е откаран в болница за спешна медицинска помощ (BSMP) 1. Пътят между летището и болницата отнема 26 минути, т.е. Навални е получил първа помощ в 10:30 ч - 3 часа след предполагаемото отравяне и час и 10 м след първите симптоми , т.е. Навални би трябвало да умре още преди постъпването си в омската болницата.

323

Анонимен

преди 3 години

Путин е глава на държава,..спуснат парашутист ,,отгоре''.И ще твърди това,което му се казва да твърди.А това което той казва,че няма нищо общо със случаят,си е съвсем вярно.това е работа на тези,които дават работа и на Путин.Аз лично му вярвам.Жалко за нещастният братски руски народ.Ако чуете какво говорят братята руснаци,ще ви покапят сълзи от очите.Велик народ е руският народ,но му се е паднало да тегли много.Аз лично съм сигурен че ,,новото'' по света ще дойде точно от Русия.Но не днешната.

322

Анонимен

преди 3 години

Вижте го, тоя таппанар на снимката иска да става президент на Русия, ха ха ха. Бори се с корупцията, а сам е затънал във финасови далавери за милиони