198

ПроСоТо

преди 3 години

До нострадамусмоите почитания,уважаеми....НО:-Преди 11 години Тиквата се закани ПО СЪЩИЯ НАЧИН и на дпс,и лично на доган.Какво стана?..Тиквата изведнъж получи амнезия за заканите си,а доган стана от милионер ,на милиардер...Така че ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ!

197

Анонимен

преди 3 години

Майките с увреждания се опитват да гетоизират Парламента.Те стават пример за антимайки, които използват заболяванията на децата си не за социални придобирки, за нагъл политически рекет в услуга на една незадоволена политическа клошарка. Ромските практики на тази наемна група за бързо реагиране принуждават Фигуранта слепешката да одобрява техните действия с надеждата да подържа замиращите Бабикянски "възстания".

196

българин

преди 3 години

крайно време е тия две не български партии да бъдат забранени !

195

Я па ти..

преди 3 години

До Цвета Менетова 227 Ако Цвета беше от БСП цена нямаше да има като Корнелия. Нали така ? Абе я си........

194

ПроСоТо

преди 3 години

До Май нещохм!..."хитро"...Обаче в тая връзка ще ти напомня един виц от "онова време":-Брежнев,Тито и америчкия президент пътували в една кола..Спряли на кръстовище..Шофера попитал:-"Сега накъде?"-"На дясно!",отговорил америчкия..Брежнев са обадил:-"Твърдо на ляво!".А Тито помислил,помислил,па рекъл:-"Абе дай ляв мигач,но карай на дясно!".....та така и с депесето:-ВИНАГИ ИМАТ ДРУГИ НАМЕРЕНИЯ,които са точно ОБРАТНОТО на това,което декларират!..наследство от лукавостта и интригантствна Ори

193

Анонимен

преди 3 години

Т..пите бесепедерунгели , нямат мозък, а копират Ленин и Сталин.Искат революцияСамо дето вашия вожд Фигурант на конци , дърпани от Черепа ви плаща да тормозите обикновените столичани.Безмозъчни празноглави ***.

192

анонимен

преди 3 години

БСП и Мая Манолова се чудят към кого да се прилепят, че да натрупат рейтинг! Няма да стане, ненавиждаме ви червени кра*ту*ни! Целият 30-годишен незавършил преход и беднотия на изстрадалия български народ, дължим на вас! Стига вече, наядохте се! Махнете се!

191

Аре ся

преди 3 години

да видим "свободните" медии дали ще подхванат мантрата, че БСП се сдруужава с ДПС. Щото ако ГЕРБ и ДПС искаха заедно нещо, оле майко, щеше да има вой до небесата. Айде сега да видим Кънчо, Райчо и с-ие дали ще ни обясняват по студията... Да позная ли? Няма да ни обясняват. Защото "не са" платени и защото са "свободни".

190

Анонимен

преди 3 години

Т..пите герберастки тролчета, нямат мозък , а копират тези срещу шайката!Само дето вашия вожд определи карабатачева като ***, и не се вързва с вашите празноглави намествания!Клоуни!

189

Патка

преди 3 години

Една Провалена Крушовицка Пооооотка иска оставка.Ама ***-етке първо си подай оставката като най-лъжливата и корумпирана г-жа Техноимпексова ,После искай други оставки

188

Анонимен

преди 3 години

*** кокъла без бой не пуска!!!

187

Май нещо

преди 3 години

взех да се обърквам. Ама нали ДПС подкрепяли ГЕРБ??? Ко стана сега? Че БСП + ДПС пак си е тандем. Или бъркам?

186

бахуро

преди 3 години

Една дебела крушовицка Пооотка! Айде марш, ще останеш в истрорията като г-жа Лъжа , дето ти даде най-гнусния Фигурант на България.

185

бахуро

преди 3 години

Една възсемпла кърджалийска Пооотка! Айде марш, ще останеш в историята като определението, дето ти даде най-гнусния премиер на България.

184

Оставка Отровители

преди 3 години

Оставка на Отровния ФигурантОставка на Отровното ТриоОставка на Отровната сестра ГалеваОставка на Отровната г-жа ИмпексоваВие отровихте България.Срам ме е от вас

183

И аз че изокам...

преди 3 години

за демокрацията. Тва форумния фолклор е голяма работа. Всеки има право да изоква сегиз-тогиз кво го стягало, рыш ли, кви оставки искал и т.н. Също така всеки, чиято оставка искат, може да си го премести в другия, особено ако оня, дето я иска, не му е никакъв по закон. РАЗБРАХТЕ ЛИ СЯ КВО ВИ КАЗВАМ, ИЛИ НЕ?

182

Оставка на ПКП-тата

преди 3 години

***- Провалена Кюстендилска По..т..ка на кратко - сестра ГалеваПКП - Паразитна Крушовицка По..т..ка - на кратко - г-жа ЛъжаОставка на комуноидните паразитки

181

Анонимен

преди 3 години

*** е много противна скандалджийска леля.Егати махленката!

180

истина

преди 3 години

НСО е служба на президента Радев. Ако НСО е превишила правата си, президента е отговорен, и трябва да си подаде оставката веднага.

179

Меринжей

преди 3 години

Таз мнооогу умен,знай да прай поцинковани кофи и е модерно Айше,оди без ***!