158

4epa

преди 3 години

МАДЖО НА ТЕЛЕФОНА;- ХРИСТО ИВАНОВ ЩЕ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ С ЛИХВИТЕ АКО НЕ БУТНЕШ ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ МУТРИТЕ ИСКАМЕ ВЛАСТА !!!!!!!!!!!!!

157

Хайде по-спокойно !

преди 3 години

Цяла България им иска оставките ( на управляващите ) - Хайде по-спокойно, тези стотина платени протестиращи не са Цяла България ! На изборите ще се разбере колко им искат оставката, другото е опит на шепа рекетьорчета начело с Фигуранта да се докопат до властта през задния вход !

156

Анонимен

преди 3 години

Това, че искат оставката на Караянчева не значи, че трябва да я даде.

155

истина

преди 3 години

Данчо, цяла България не е от 200 пияндета, които хвърлят яйца и спят до контейнери.Данчо, явно си свършил хапчетата, а парите от Божков отровното трио си ги спестяват.Явно си пресипнал, и са ти спрели петдесетачките. Може да се разхождаш здравословно по улиците без автомобилни пари.

154

4epa

преди 3 години

БРАТСКИТЕ ПАРТИИ ДПС И БСП - ПАК ЩЕ ИМА ЦЕЛУВКИ В ИМЕТО ОГРАБВАНЕТО ПАК НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!

153

Анонимен

преди 3 години

183данчопреди 1 минута 2 1Безочието на управляващата шайка е безгранично.Цяла България им иска оставките,а тия се правят на луди.На 22-ри да излизаме и да ги помитаме.#####$$###За отрицателно време ще си смениш мирогледа.

152

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Няма бе,няма си подавам остафкатъ. Амаа дее,ай стига.

151

Вечна дружба

преди 3 години

БСП и ДПС - вечна дружба !

150

данчо

преди 3 години

Безочието на управляващата шайка е безгранично.Цяла България им иска оставките,а тия се правят на луди.На 22-ри да излизаме и да ги помитаме.Мафията от мирни протести не разбира.Крайно време е да ги изхвърлим с камъни.Щом искат кръв няма проблеми.България е готова за кървавата война срещу мафията.На 22-ри-всички на площада.

149

Анонимен

преди 3 години

Парламента да не ви е общественна тоалетна. Да бяхте прескочили до Рундьо. Но и там нямаше да ви огрее.

148

Вече са жалки

преди 3 години

Тези пишман майки вече не ги ли уби системата , 3 години се опитват да рекетират системата а тя още не ги е убила !

147

Как така?

преди 3 години

Е как така видеото на НСО трябва да го приемем за реалност а пък видеото с Г-н.Борисов е манипулирано? Двойни стандартни!

146

Дупе и гащи

преди 3 години

Са бесипе и дуписеИ Няма значение кой е дъто и кой гащитеЕднакво са ***

145

Анонимен

преди 3 години

До ОбективенТоя пак си знае неговото. Кой създаде СИК и ВИС? БСП и СДС. Имаше и един Роко. Е? Христо Иванов на кой вика "Шът! После ще говорим"? А онзи: "Като станеш министър председател да не ни забравиш". Опааа! К'во значи това? Та ще изгоним мутрите? При патрона на Христо мутрите идваха официално на оперативка при тогавашния вътрешен министър всеки понеделни!!! Да не говорим срещите между Курделия, Фигуранта, Решетников и Венци Стефанов.

144

За 172

преди 3 години

Мутрите са при пРезидента виДнес даже се снимал в кабинета си с баш мутрата на СевлиевоМда

143

Анонимен

преди 3 години

Собствения си партиен спортен клуб ЦСКА фалираха и опитаха да измамят уефа! Сега искат да фалират Държавата и да измамят ЕС. Не сме глупави! Няма да си дадем държавата и държавата ни няма да се оправлява от червената ***!

142

Баи

преди 3 години

Като си *** е лесно - каза баце

141

Анонимен

преди 3 години

До Обективен"През 1989 в България живеехме...."Пък повремето на цар Симеон в България живеехме на три морета! Какво значение има, щом не го помним? На приказки ли да вярваме или на това което сме видяли с очите си и лично запомнили - Комунистите са крадци и унищожават всичко до което се докоснат!

140

Не е зле

преди 3 години

Системата наистина да убивашеКучките на Маямата на никого няма да липсватМдаа

139

За175

преди 3 години

И Що си мислиш че всеки е тъпръб като тебе и ше се върже на фото монтажи и записи ?!Ъ?