238

Анонимен

преди 3 години

До В борбата си заМного си прав. Само клеветят и нищо друго. Хората масово в България ще намразят протестите. Утре могат да кажат аз да си напусна работата, защото така смятат. Срива се доверието в нашата държава. А БСП няма как да го вдигне, нито Мая Манолова, нито Радев. Смешници. А тези от "Системата ни убива". Ами работет за системата. Кой ви гледа децата, докато протестирате? Защо не почнете да работите, вместо да протестирате. Както и всички други, които само чакат на готово.

237

A

преди 3 години

От големата заплата и привелегии не може да се откаже леко.

236

В борбата си за

преди 3 години

докопване до властта,гнусната пяна на БСП,криминалните ВБ и ЦВ,другитевсякакви лузери,не се поколебаха да срутят дори малкото останал моралв политиката.Тя изглежда отвратителна в очите на хората.Сещате ли секакво ще бъде отсега нататък?Няма да има неоспорени избори,няма да иманеосрана сграда,мръсотия,оплюти хора,хулиганщина,провалени всякакви конкурси,поръчки,проекти,срокове,блокирана държава,отровен обществен живот,разделение във всичко.Щастливи ли сте Радев,Нинова,изпълнихте липоръчките?

235

П К П

преди 3 години

Дупе давам,оставка не давам!

234

Кутев да бъде

преди 3 години

определен като главен хигиенист на НС.Да прави списъци,да кани потенциални"окупатори"на НС и да дава билетчета за ползване на тоалетната.В хибриднатавойна срещу ГЕРБ,водена от БСП чрез Радев и "другарите"по интереси-лумпясалите елементи от ДБ,Мая,Възраждане,Боец,лелките от системата,герберите разчитат налогиката на хората,че те ще отсеят многото глупотевини от малкото истина.Това е грешка,масите не се замислят,а често приемат дори и най-невероятнитеклеветнически твърдения за истина и губят.

233

Анонимен

преди 3 години

Имам познати колежки, чиито деца са диагностирани със сериозни болести. Положението на семействата им е тежко и нямат МИНУТА СВОБОДНА. Чудя се, КОЙ се грижи за децата на тези жени, които протестират с месеци и спят в палатките?

232

Анонимен

преди 3 години

Лузерката Мая и антимайките удариха дъното с простотиите си. Горките, болни деца.Нищо чудно, утре да се съблекат по бельо и да започнат да си скубят косите, пред парламента.Как Решетников и един изнудвач от Дубай, правят от хората залки същества.

231

Анонимен

преди 3 години

До СъсипватКакто виждаме, никой не се интересува от богатите. А от власт имащите тук. Те не са отишли във властта само за едната заплата. Искат максимум опорки, подпорки по медиите като тук, заглавия с "разкри", "категорично", "да си протестират". Бяхме по думите на някакъв си председател номер 1 в Европа по мерки за кризата. В началото на месец Май. И оттам право надолу...

230

Караянчева

преди 3 години

???????

229

Няма да ти дам

преди 3 години

И да ме искаш няма да ти дам....

228

Аз

преди 3 години

Време е да си ходи ***(както я нарече слънцето на ГЕРБ). А най добре да се хванат двамката за ръце и да изчезнат докато е време.

227

HMLF

преди 3 години

Тез убавци пак се подушиха под опашките! Как може нормален, знаещ и мислещ човек през ума му да мине да гласува за тия *** и продажници? И после се чудим що сме най-зле-много просто, никъде няма такъв див комунизъм като тук!

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Аба тая ,Караянчева ,що дрънчи на тенекиена кофа ?

225

Анонимен

преди 3 години

Тук валят изтъркани лафове за намсикви фигуранти. Кои от изброените по-долу са фигуранти?1. Президентът, който няма почти никаква власт2. Председателят на някакви си непрекъснато заместващи него хора с негово мнение3. Председателят на законодателите (с прякор, даден от другия председател председателсващите), държи като наcран *** номер 2.Ако резултатите за номер 2 и 3 се съберат, излиза че са около 60% фигуранти А номер 1 е фигурант само с 30%, факт.

224

Бесепедерунгелите

преди 3 години

драпат за власт.Никой не ви иска ,не разбрахте ли?Никога повече бесепедерунгелски мега кражби!

223

БСП

преди 3 години

Когато БСП управляваше в коалиция с ДПС всичко беше мирно и тихо!!Хората бяха спокойни и щастливи.Тогава имаше ли протести??Тогава имаше ли кражби??Теглиха ли се милярди евро държавен дълг?

222

Анонимен

преди 3 години

Стига де, едно и също за тази баба, дето е под чертата. Нека си пие чайчето на Елинор Рузвелт и да ходи по чукарите, за да открива вече открити паметници...

221

Електра пита

преди 3 години

откога Ч***лма е цензурна дума.

220

Електра

преди 3 години

БСПдирастите и *** пак са заедно, ха познайте дали е имало аркадан...

219

Инж.

преди 3 години

Най-готиното в случая е, че от известно време насам до края на живота си, тази госпожа ще носи етикета "***". Priceless.