93

ПроСоТо

преди 1 месец

До Анонимен/95/

Забележката ти ме накара да изгледам видеото.За което ти благодаря!

..Та :-Хеликоптера не е "играчка",но е двуместна машина-пилота плюс още един.Така че как са пътували бебето,барабар с двамата му родители вътре,не става ясно
..Кончето не е пони..Но е типично ромско животинче-"нито риба,нито рак"..За това ти се е видяло като пони.

..Сега идва БЛЯСКАВИЯ момент за "бляскавата каляска"..:

-НАЙ-ОБИКНОВЕНА ЦГНСКА КАРУЦА,НАМЪЧЕНА ДА МЯЗА НА ФАЙТОН..
а "стадиона" си е най-обикнове

92

Анонимен

преди 1 месец

Това Бояна, това Лозенец, не важат вече!
Търсете имоти в Столипиново, докато не са им скочили цените още!

91

Анонимен

преди 1 месец

"Идете в някой подземен паркинг в Берлин да ги видите как спят в спални чували "Има и такива явно са дошли след 2014 но болшинството роми които минимум са на 460 евро и социялни жилища някой работят отделно на чрно но като ги барнат им отнемат социяла има и улични музиканти има работещи нормално използват адреса на соц.жилище.Помощите намаляха заради бежанците отделно пълно с африканци с италянски паспорти индияци от латинска америка с испанск паспорти познавам едно мулато доминиканче с 5 деца на соц.германия плаща

90

Барселона

преди 1 месец

Друго си е като има координация между институциите....То да е само тук...

89

Shark

преди 1 месец

До 83. Да кажем че ще ги дам тея 100 лв за полета. Въпросът ми е друг - ЩЕ ЛИ ДА МОГА ДА БЛОКИРАМ БУЛЕВАРДА ПРЕД НАС?????? БЕЗ НИКОЙ НИЩО ДАМИ КАЖЕ!!!!!

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 99
Още един бъдещ платен глас за мутрите. Така ГЕРБ ще управляват докато я има България, т.е. все пак не чак толкова дълго време.......Герб или БСП, ДПС или Патриоти както и Волята са всички от рода на БКП - доказано е на 100000%!
Който от тях дойде постига едно и също - червен оргазъм за малцинството и "пълна програма" за редовия българин!

87

Анонимен

преди 1 месец

Ново герберче. Честито!

86

Анонимен

преди 1 месец

Още един бъдещ платен глас за мутрите. Така ГЕРБ ще управляват докато я има България, т.е. все пак не чак толкова дълго време.

85

Анонимен

преди 1 месец

"Хеликоптерът" е играчка, "каляската" е обикновена каруца, конят е пони, а "стадионът" е селска ливада. Занимават ни със ромско-селкси битовизми...!!!

84

Анонимен

преди 1 месец

До Аз съм точен- ГЕРБ е властелинът на ромите в София и Пловдив с огромно мнозинство гласували за тях на последните кметски избори......Не си и затова ще те връткат пак! (От БКП-то)

83

Анонимен

преди 1 месец

видяхте ли вчера президентът къде откри новата учебна година-в единственото училище в община трекляно,с 34 ученика,от които 100 % от ромски произход. само 3-ма първолака...и ще видите,че след има няма две-три седмици и повече от половината от тези ученици ще започнат да отпадат от клас...такова е за съжаление положението в цели региони на територията на р.българия.

82

до 94

преди 1 месец

Аз съм точен- ГЕРБ е властелинът на ромите в София и Пловдив с огромно мнозинство гласували за тях на последните кметски избори.

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен
Електоратът на ГЕРБ се множи..........Да беше само на Герб, здраве му кажи! Бъди точен - всичко е БКП!

80

Анонимен

преди 1 месец

Новите българи ще са по-заможни от старите!

79

Анонимен

преди 1 месец

Електоратът на ГЕРБ се множи.

78

707

преди 1 месец

Да им е живо и здраво, НО, незабавни проверкиот всичко контролни органии трябва да споходят цялата рода. Само от статията стават ясни дузина нарушения, а за още толкова са на лице подозрения. Гешев, заеми се...

77

Сандо

преди 1 месец

... и цялата държава разбра !!!

76

Анонимен

преди 1 месец

правени ли са им проверки на тези, сигурно и социални помощи вземат, отделно всички са инвалиди...

75

ПроСоТо

преди 1 месец

майтапи!

..Викат:-"В България има паралелна държава на мутрите"..

Оказва са обаче,че "паралелните държави" на нашата "Измъчена географска територия" никак не са само две,но ТРИ И ПОВЕЧЕ!

..Чудо Поднебесно..

74

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо, сега да му пратят сметката за всички нарушение, които са най-малко 20 като се тръне от полета, кацането, блокирания булевард, каруците по пътя, шум, замърсяване и каквото още се сетят. Като види сметката с 5 нули и без право на обжалване, другият път ще се държи в рамкте на нормалното. Тези специално скачат според тоягата. Няма тояга , затова сме на този хал