78

Анонимен

преди 3 години

"Хеликоптерът" е играчка, "каляската" е обикновена каруца, конят е пони, а "стадионът" е селска ливада. Занимават ни със ромско-селкси битовизми...!!!

77

Анонимен

преди 3 години

До Аз съм точен- ГЕРБ е властелинът на ромите в София и Пловдив с огромно мнозинство гласували за тях на последните кметски избори......Не си и затова ще те връткат пак! (От БКП-то)

76

Анонимен

преди 3 години

видяхте ли вчера президентът къде откри новата учебна година-в единственото училище в община трекляно,с 34 ученика,от които 100 % от ромски произход. само 3-*** първолака...и ще видите,че след има няма две-три седмици и повече от половината от тези ученици ще започнат да отпадат от клас...такова е за съжаление положението в цели региони на територията на р.българия.

75

до 94

преди 3 години

Аз съм точен- ГЕРБ е властелинът на ромите в София и Пловдив с огромно мнозинство гласували за тях на последните кметски избори.

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕлекторатът на ГЕРБ се множи..........Да беше само на Герб, здраве му кажи! Бъди точен - всичко е БКП!

73

Анонимен

преди 3 години

Новите българи ще са по-заможни от старите!

72

Анонимен

преди 3 години

Електоратът на ГЕРБ се множи.

71

707

преди 3 години

Да им е живо и здраво, НО, незабавни проверкиот всичко контролни органии трябва да споходят цялата рода. Само от статията стават ясни дузина нарушения, а за още толкова са на лице подозрения. Гешев, заеми се...

70

Сандо

преди 3 години

... и цялата държава разбра !!!

69

ПроСоТо

преди 3 години

майтапи!..Викат:-"В България има паралелна държава на мутрите"..Оказва са обаче,че "паралелните държави" на нашата "Измъчена географска територия" никак не са само две,но ТРИ И ПОВЕЧЕ!..Чудо Поднебесно..

68

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо, сега да му пратят сметката за всички нарушение, които са най-малко 20 като се тръне от полета, кацането, блокирания булевард, каруците по пътя, шум, замърсяване и каквото още се сетят. Като види сметката с 5 нули и без право на обжалване, другият път ще се държи в рамкте на нормалното. Тези специално скачат според тоягата. Няма тояга , затова сме на този хал

67

картоф компиров

преди 3 години

До Истинатакакво говориш ела да видиш в самоков в какви палати живеят...никой не работи а по цял ден си седят вкъщи и от време на време обикалят с луксозните си джипове из града и профучават с бясна скорост покрай училища и под носа на полицията.ток не плащат,вода не плащат...а сега общината започна и да ги газифицира...кой ще плаща газа не е ясно.нищо,че палатите им са отдавна в ръцете на банките.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"това е точно така роми като тия от столипиново не виреят до турци...ако сте забелязали в турските и помашките села много рядко да видиш ром"Така е правилно между Турците и собенно Арабите и Африканците немогат да да фиреят затова търсят мекушави.

65

Анонимен

преди 3 години

До Силвия 74Абе баш милионери не са но е факт че получават повече пъркове от редовия българин. Партийте ги ползват като масовка при избори, световно ирганизации ги подкрепят и като цяло са що годе сплотени. Повечето българи обаче си остават плиткоумни и затова ще ги яхат. Всеки българин трябва да знае че основния враг е БКП (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Воля)

64

Анонимен

преди 3 години

А къде спи НАП? Никой не се страхува от полиция , обаче пред НАП в нормалните държави няма никой, които да се прави ербап. Вдигнал целия квартал на главата си за голямото празнуване, сякаш до десет години няма да му народят още 12 братя и сестри на златното бебе. Голямо лигондрене на "малцинството" . Да гласуват само хора които плащат данъци и имат завършено средно образование и ще се спре с този цирк.

63

бай мангал

преди 3 години

До Sharkами така е нали после искат гласове и те ония в парламента си знаят-бойко борисов личен бодигард в махалата а корнелия нинова лична слугиня!

62

картоф компиров

преди 3 години

аз между другото за пръв път през живота си видях как се хвърлят пари от хеликоптер.това се случи преди години в двора на едно от ромските училища в самоков.където след концерт на софи маринова,хеликоптерът,с който тя пристигна ,се издигна на няколко метра над земята и от него започнаха да летят банкноти.на секундата стотици роми се втурнаха да събират кеша...писъци,крясъци,псувни,клетви,скубане на коси,побоища,ножове се вадеха,сопи,прътове...ужас.

61

Чукундур

преди 3 години

Ефендилер,умния човек не работи за някой за една заплата колкото да не умре от глад,и да си плати тока и водата.Не завиждайте.А си размърдайте акъла и си отговорете защо жена ми и сина ми не се возят в хеликоптер?

60

Shark

преди 3 години

Така! Значи когато кючеци, шатри и роми блокират голям булевард, без разрешение и знание на полицията, тогава същата полицията не се меси и не бие. А когато протестрат БЪЛГАРСКИ граждани и се борят за правата си, тогава е противозаконно и полицията бие. Разбирате ли сега, че протестите няма да спрат и защо точно няма да спрат! Ясно става ли ви!

59

до Истината

преди 3 години

Ами разходи се из някоя европейска столица и виж с какво се занимават. Не говоря за просяците. Яко бачкат по строежи и живеят като скотове. Всяко евро си кътат, за да са после голямата работа пред просяците. Пирамидна схема - после викат други такива, а те си получават процентите, че са им намерили дупки за спане. Идете в някой подземен паркинг в Берлин да ги видите как спят в спални чували на земята в сервизните помещения.