98

До 104

преди 3 години

Не знам за нашия министър Бойко Борисов,но гърците по вероятно да му станат,те са специалисти по осиновяването поради некачествения материал който имат гърците!

97

Анонимен

преди 3 години

Главния падишах от Банкя да дойде да награди новия си "паша" с членска карта на ГЕРБ

96

Анонимен

преди 3 години

Спестили са от социала за въртолет.

95

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Нека сега БашшБакан Бойко ЕрБорисоолу -- да му стане Кръстник , и Ористница = 2 в едно !!И да му бае и орисее = един ден да го наследи 2 в едно : като Лидер и Генерален Секретар на Партия ГЕРБ , и като Премиер , Национален Лидер и Вожд на Балкански Пенджаб = Източен Балкански Пакистан !

94

Хохо

преди 3 години

Не ми пука, отдавна имигрирах в нормална държава, влизам тук само за сеира.

93

Г.Иванов

преди 3 години

Ток ,вода ,соц.помощи безплатно може ,но данъци ...айде моля те са за българите ,но хеликоптер можеееее туй е друго

92

Krom

преди 3 години

Само да попитам кой ск...пан общинар е разрешил малкия джу..ревец да се казва Асан "Паша"? Тази държава съвсем ли загуби остатъците от достойнството си? Следващия ще поиска да го кръсти Мидхат Паша?! И на него ли ще клекнем? Баси противната история!

91

Ром

преди 3 години

Много голям ден много голя мо сабитие

90

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

По всичко личи, че от 4 години ни управляват националисти и патриоти ...:)

89

Шопо

преди 3 години

Каква каляска,бе другари от Днес БГ???Това е файтон ,обикновен файтон от 50-те години....

88

Предлагам

преди 3 години

Асан паша пожизнен премиер на бьлгария , че - доган паша е вече на вьзраст

87

Бай Тошо

преди 3 години

А при мен кацаха направо в тухларната фабрика.

86

ПроСоТо

преди 3 години

"95"="92"...за сега-13:07..бързо са менят нещата тука..

85

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен/95/Забележката ти ме накара да изгледам видеото.За което ти благодаря!..Та :-Хеликоптера не е "играчка",но е двуместна машина-пилота плюс още един.Така че как са пътували бебето,барабар с двамата му родители вътре,не става ясно..Кончето не е пони..Но е типично ромско животинче-"нито риба,нито рак"..За това ти се е видяло като пони...Сега идва БЛЯСКАВИЯ момент за "бляскавата каляска"..:-НАЙ-ОБИКНОВЕНА ЦГНСКА КАРУЦА,НАМЪЧЕНА ДА МЯЗА НА ФАЙТОН..а "стадиона" си е най-обикнове

84

Анонимен

преди 3 години

Това Бояна, това Лозенец, не важат вече!Търсете имоти в Столипиново, докато не са им скочили цените още!

83

Анонимен

преди 3 години

"Идете в някой подземен паркинг в Берлин да ги видите как спят в спални чували "Има и такива явно са дошли след 2014 но болшинството роми които минимум са на 460 евро и социялни жилища някой работят отделно на чрно но като ги барнат им отнемат социяла има и улични музиканти има работещи нормално използват адреса на соц.жилище.Помощите намаляха заради бежанците отделно пълно с африканци с италянски паспорти индияци от латинска америка с испанск паспорти познавам едно мулато доминиканче с 5 деца на соц.германия плаща

82

Барселона

преди 3 години

Друго си е като има координация между институциите....То да е само тук...

81

Shark

преди 3 години

До 83. Да кажем че ще ги дам тея 100 лв за полета. Въпросът ми е друг - ЩЕ ЛИ ДА МОГА ДА БЛОКИРАМ БУЛЕВАРДА ПРЕД НАС?????? БЕЗ НИКОЙ НИЩО ДАМИ КАЖЕ!!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Още един бъдещ платен глас за мутрите. Така ГЕРБ ще управляват докато я има България, т.е. все пак не чак толкова дълго време.......Герб или БСП, ДПС или Патриоти както и Волята са всички от рода на БКП - доказано е на 100000%! Който от тях дойде постига едно и също - червен оргазъм за малцинството и "пълна програма" за редовия българин!

79

Анонимен

преди 3 години

Още един бъдещ платен глас за мутрите. Така ГЕРБ ще управляват докато я има България, т.е. все пак не чак толкова дълго време.