157

чич Петю

преди 3 години

До до чич Петюкисело ли е гроздето, каскет?

156

Бай Гроздан

преди 3 години

Плевнелиев ще си остане най-слабият президент, който някога сме имали и това си е! Безличен и мек..Всички знаем, че ни крадат от години, факт. Според вас Радев трябва да се хили като Плевнелиев ли?

155

Анонимен

преди 3 години

До ЖекоА ти си какъв по професия?Да разберем кой дава тая "качествена" оценка.

154

Анонимен

преди 3 години

Руските тролски плъхове ще напишат над 800 поста под тази статия. Така ще се демонстрира "масово" неодобрение на Плевнелиев. Истината е, че той единствен имаше "топки" да каже истината за Руската намеса в България.

153

Анонимен

преди 3 години

Ква позиция, кой го пита, тая изтривалка, и защо ни досажда???Да викне жена си и да и разкаже подробно висчките си позиции, после да я остави на мира и нея и нас.Някаква НУЛА ни показва позиция... Ами то от където и да погледнеш нулата, от каквато и позиция да се показва, все дупка и нищо се вижда.

152

Жеко

преди 3 години

Да кажеш че Плевнелиев е умен все едно да кажеш че Пеевски е строен.

151

Анонимен

преди 3 години

До минаващАми изказва си позицията ,като един нормален български гражданин. Това вече не е подсъдно както беше при комунизма.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 184"Че то една жена има повече мъжко в себе си от твоя идол Росенчо бе, ***!"Още лична несигурност. Момчета, ако имате проблеми с мъжествеността не е зле да потърсите помощ, вместо да хейтвате Плевнелиев. За разлика от вас той е сериозен човек.И понеже знам какви са ви маниерите, сега да не вземете да си го изкарвате на жените, за да се "уверите", че "още сте мъже". Това само доказва, че сте слабички.:))))

149

Анонимен

преди 3 години

До до 171Грипените са та.шак. А що се отнася до въоръженито трябва разрешение от Конгреса за да ни бъде продадено.

148

Анонимен

преди 3 години

То за последователите на БСП, всеки успял човек е крадец.

147

минаващ

преди 3 години

Плевнелиев,ти ролята на майката ли ще изпълняваш,че толкова се загрижи??

146

Айнщайн

преди 3 години

Постулат 3:В сравнение с Плевнелиев охлювите са сухи като утробата на Меркел и тажаците на Сорррос.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Значи признаваш, че проблема ви е в тва, че не се чувствате сигурни около него.:))))

144

Анонимен

преди 3 години

Предателя Радев искаше да ни натресе Грипен без въоръжение и получи комисионни. Един път от шведите, втори път от Путин.

143

до 171

преди 3 години

А колко щяха да струват тези недоносчета Грипен ПЛЮС въоръжението?? Без въоръжение за какво ни са? За лупинги?цената беше с 800 милиона по ниска. При това разсрочено а не на куп за разсрочено производство.А знаеш ли че и корабите които са поръчани на Люрсен също са без оръжие, само установки уоправление, кскто щяха да дойдат Грипените. Ракети и боеприпас де договарят отделно. Мислиш няма кой да ни го продаде ли. Сега имаш пилоти но седят на земята, без летателни часове,дори и лупинги.

142

Анонимен

преди 3 години

174, Ха ха добре си го увъртял, ама кажи направо, кратко и ясно по мъжки:Този е гьон'сурат вместо да обясняваш "чувства се достатъчно сигурно".Ами и аз да съм откраднал толкова пари като него и да играя ролята на пудел към USA посолството, ще се чувствам напълно сигурен, нали?

141

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да е неприятно за някои , Радев не може да се опре и на малкия пръст на Плевнелиев.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Виж сега, ако имаш проблеми с мъжествеността това не е начина да ги адресираш.Изглеждаш паникьосан от това, че има хора, които нямат нужда от фалшив мачизъм, за да са сигурни в себе си.

139

Айнщайн

преди 3 години

Постулат 2:В сравнение с Плевнелиев охлювите са твърди като сачми за лагер.

138

Анонимен

преди 3 години

До УМЕНЧе какво неправилно казва плевнелиев? Това си е самата истина.