177

до чич Някой си

преди 3 години

абе пич разбрахме те, ходи се зоби с киселото си грозде. Ставаш досадно обяснителен.

176

Анонимен

преди 3 години

Аз нищо не си спомням за този президент освен,че плюеше приятелят на Борисов Путин

175

Анонимен

преди 3 години

До кънчоТози човек показва какво е да си нормален Българин!Радев с хнищо не го е доказал, да не говорим ,че изобщо не изпълнява длъжнотта си на президент за която получава заплата.

174

Бай Гроздан

преди 3 години

До Анонимен Някой трябва да разбута *** малко, за да видим какво ще излезе. Всички са крадливи - нямам съмнение. Но след толкова скандали е закономерно Борисов да стане политически труп като Станишев.

173

Анонимен

преди 3 години

217Задокеанските му спонсори, на които вярно служеше като куче-***, сега му инжектират "мисли" после му плащат изявите, да излъчва каквото са му казали.Така се появяват всяка седмица тези отвратителни "събития" в медиите.

172

чич Петю

преди 3 години

До до чич Петюзначи ако ти киселее, кажи на жена си да оплакне мидите. а проекциите и интерпретациите ги кътай на ал бънди у потника "na balgar1a"

171

Анонимен

преди 3 години

Радев и хунтата му не могат да понасят хора със собствено мнение , затова непрекъснато плюят по Плевнелиев.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Самоо един човек имащ нещо общо с "амбреажи" може постоянно да говори за такива, тъй че или си автомобилен техник, или .... ? А ....?

169

Анонимен

преди 3 години

До до 192Миналата седмица един МиГ 29 с руски пилот беше свален в Либия. Така и никой не разбра кой го е свалил. Някой казват, че е Ф-22 но няма потвърждения:))))

168

Анонимен

преди 3 години

За този се знае,че и магаре да бяха сложили на неговото място щели да го изберат...и той си замълча като ***...А иначе отдавна се знае,че е в гейдружинката *** на дъртияпедераср Борисов...

167

Анонимен

преди 3 години

и защо изобщо някой му иска интервюта или мнението му Абсолютно безполезна личност за държавата ни

166

кънчо

преди 3 години

тоз плазмодий само дига рейтинга на Радев. Такъв сервилен човек другаде няма

165

от първия съпруг

преди 3 години

Първият съпруг на Роси се е заклел пред приятелки че никога не е изневерявал на Роси и че рогатаму са от съпругите му

164

Анонимен

преди 3 години

До до 192/203"Пък за Грипените колко са Ок , хайде без приказки от една жена каза....в близък бой д руснак и Ф и СААБ да загинали ... "Затова ли Ф-16 води със над сто отстреляни руски кошници на НУЛА, защото "в близък бой Ф е загинал"?:)))

163

Анонимен

преди 3 години

***, каскет е любимия ти главен прокурор и представител на ОПГ ГРОБ, изтичай на протеста да обясниш, че са каскети, да ти оформят и на теб каскетчето.

162

И сега е така

преди 3 години

дъ гранд Мути оф дъ Розалинден споделила че есенно време когато в семейството копували моркови за зимнина че от малък след первият си полов акт, когато в леген с ледени парчета Розен седи една седмица,той като види моркови се крие в мазето крещейки не не не бе,а сабалем се разхожда с лакирани нокти,сутиен с разкъсани презрамки, бекини с раздрано дъно и с начервени устни.сам в къщи с есенни моркови да не се оставя-ще опозори живите си деца, ще нанесе удар по ГЕРБ и ще оскверни ругъта си

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201"За разлика от нас Росенчо е сериозен ***!"Коментарите преминаха от политически към сексуални.Момчета, явно проблемът е по-сериозен от маниерите ви. Чувал съм, че латентно хо*осек*уалните постоянно правят такива референции. Да не би .....? А ...?

160

до чич Петю

преди 3 години

еми щом питаш явно ти киселее, аз ям смокини те не са кисели

159

Анонимен

преди 3 години

До Бай ГрозданНикой освен Радев не е държал погребални речи навръх нова година.

158

до 192

преди 3 години

е и мислиш Конгреса ще каже не на страна от НАТО на южния фланг. Какво толкова, ВПК на САЩ трябва фа продава. Пък за Грипените колко са Ок , хайде без приказки от една жена каза....в близък бой д руснак и Ф и СААБ да загинали, но това е за други форуми и специалисти.