217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254 Излиза ,че в ГЕРБ е пълно с руски *** Кой се застъпи за РП , като се разбра ,че Бойко го отсвирва за втори мандат 5 години му слугува , а накрая го захвърли като ненужна вещ

216

Анонимен

преди 3 години

До Абе 276Ами то самото ТВОЕ изказване доказва, че Я ИМА!!!!

215

SHEFA

преди 3 години

БИЛ ДЪЛБОКО ПОТРЕСЕН?-ДА ПИТА ДАЛИ НЕ СА ГО ИСПУЩИЛИ НА ГЛАВАТА ПРИ РАЖДАНЕТО.-ДО ДНЕС-НЕ ГО ДАВАЙТЕ ТОЕ БЕ-ОРТИКАРИИ ПОЛУЧАВАМ КАТ ГО ВИДА.-БОКО МОЖЕ ДА СИ ГО ТРЪЛЯ ПО УШИТЕ.

214

Анонимен

преди 3 години

Господи, това чу-че-ло още ли се появява пред прилични хора????

213

Абе

преди 3 години

До Анонимен 272Нито има фашисти, нито има хунта в България, това е една измишльотина намислена или в Дубай или в Русия, която повтаряте като папагали.

212

До 273

преди 3 години

Нещо се разниса доста неприятна миризма на тоалетна та виж да си си оклепал розовите прашки

211

Анонимен

преди 3 години

Алтернативи има и идеи има. Те бяха казани много пъти. Например премахване на корумпираната фашистка хунта ГЕРБ от властта и нормализиране на ситуацията в политическия живот на държавата. Заради корупцията на ГЕРБ вече ни се смеят навсякъде в ЕС и скоро ще изместим Беларус от информационните хроники. Президентът има право да иска оставката на правителството, точно както Плевнелиев искаше оставката на Орешарски. Даже той я поиска по-бързо и за далеч по-малки провинения. Абсолютен лицемер.

210

гост

преди 3 години

Роско безгръбначното, сол *** на Прокопиев и агнешките главички. Скрий се. Комсомолски активист , прислужващ на БКП.

209

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоКакво друго може да се каже освен едно пожелание, в следващия ти половин век да ти дойде акъла в главата!

208

Немско чехълче

преди 3 години

Чехлю Плевнев се напъва за интервюта щото оная люта синюптичка сигурно денонощно му пили на главата за ново пръстенче ... и почивка на Малдивите ... и кожухче за зимата ... Абе, какво стана с Плевневските уверения че Фолксваген идва в България . Той нали беше някакъв голям бизнес клечо в Германия и казваше че имал много връзки ? Що тъй не го иб*ават и за суха джанка германските му колеги ?

207

От този ум

преди 3 години

Докато беше президент дори и жена му не го слушаше,а сега дава ум...

206

Анонимен

преди 3 години

Плевнята блееше като овца ,но в сравнение с хвърчилото е като незаменим.

205

Абе

преди 3 години

До Ямболски ЦървулПоредния влюбен в Радев, любовта не признава граници и полове!

204

Абе

преди 3 години

Тези, които критикуват с обиди и цинизми са точно такива като вдъхновителя си Радев, прости и глупави. Не слушат какво се говори, а са верни на опорките зададени от кукловодите в Дубай и Русия!

203

Ямболски Цървул

преди 3 години

До 258 РАДЕФФ еРадев е човека,на който трябва да му издигнем една голяма страница в новата българска история! А такива като теб,които са платени малки човечета-историята ги забравя бързо.

202

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев е единствения български президент който имаше смелоста да разкрие истината за Русия и затова сега се мъчат да го очернят толкова. Руснаците мобилизираха троловете си срещу него.

201

Ямболски Цървул

преди 3 години

Преди този съединител на скоростна кутия с двигател..а не СЪЕДИНИТЕЛ НА НАРОДА....имахме Първаков...приятел с Бойко,преди това -един КОН,който цвилеше пред американското посолство.И те му дават сено.Преди това -една ЖАБА!

200

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев е един природно интелигентен човек, който много точно анализира събитията.Изказванията му са винаги интересни, с много факти, а не скучни, като за партийно събрание както се изказва Радев.

199

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим БКП или БСП са терористични партии. Няма друг случай в Европа партия да избива невинни хора в църкви. По просто казано в последно време БСП уби собствения си Премиер Андрей Луканов. Това е достатъчно доказателство за каква партия говорим.

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 247Пишеш "сбит МиГ 29 в Ливии" и четеш. Руски знаеш.