237

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/256откога пропагандните лозунги станаха факти? Откак баща ти - партийният секретар, също като баща му на плевнелиев, те научи, че с мек гръбнак и гьoнсурат лъжи най-лесно се прогресира?

236

Анонимен

преди 3 години

една толкоз ясна самоопределена титла която напълно описва кой, защо , как и поради какво той се самонарече А симпъл скотиш стриит хунтиш собака

235

ЛАЗО

преди 3 години

Похвално!Родния Роналд Аткинсън!

234

кори

преди 3 години

Жалки админи на Плевналиев-далечни и жалки роднини!

233

От Комисията за ИГН

преди 3 години

Комисията към БАН-Институт по Български език и Литература съобщава:Тъй като думата ПеDераст,макар с нея при мъжета да се определя типично психологично заболяване или анатомично такова,в последно време се определя като цинична и недостойна за постовете в нет-ните издания на тва онова,комисията към БАН-ИБЕЛ съобщаваме:Изразът голяма нужда си остава за нормалното диярийно,нормално или запекливо иZакванеНовият израз Инверзна голяма нужда (ИГН) заменя думата пеDераст и нейните производни.Толкоз за Р

232

Анонимен

преди 3 години

Пак сте скрили банкянския тиквун,крои планове как да избегне оставкаи съд, сигурно. Вместо него тазиподлога, заслужаваща 0 внимание.

231

до 274

преди 3 години

то че на вдеки три думи пишеш Факт, не прави достоверни глупостите ти

230

ПроСоТо

преди 3 години

Чест и почитания господин Плевнелиев!Точен както винаги!За съжаление, матряла си харесва твърдата ръка, популистите, петолъчниците на хранилка към Пасольството... Жив и здрав и дано красивата Ви съпруга ви зарадва с още наследници, нещо, което полковата кобила не може да даде на Румен Шведски!

229

sorry

преди 3 години

Широк и фронтов диапазон,по-много тесен и безмислен склон!Това е Росен от Гоце Делчев-ския хлъзгав и отдавна,***,безмислен и никому ненужен Борисовски наклон!Не си намери място и това е!Жалко за момата и просто да е на момчето!

228

Аз

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. Вожда им е прибрал толкова пари от обществените поръчки, че 20 години затвор му е малко.

227

Анонимен

преди 3 години

Вижте го на снимката, перфектния президент за гробаджиите....хаха Гигурно пак е взел някое упойващо вещество и е решил да дрънка глупости, както винаги :)

226

Икономист

преди 3 години

Какво работи сега този Плевнелиев. Някога беше президент, назначен от Борисов. Сега сигурно все още си мисли, че от Методиев зависи нещо.

225

ЧЕХЛЮ СИНОПТИЧКИН

преди 3 години

ЩРИХИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ От малките екрани, несмислен и несносен, отново се топорчи преЦедентът Росен. Пунтира дух завиден, но тайно сълзи бърше, че неговото време отдавна вече свърши. Но не мирясва Роско, ръмжи и кудкудяка, дори и президента подлага на атака. И хич не проумява той истината гола, че няма как врабчето да победи сокола. Налита и на Путин с поредната тирада и кремълският "грешник" във паника изпада. Потиснат и отчаян от критиките бесни, той твърдо обещава да си го премести. Дошло е време Роско да свие знамената, че в дебри тилилейс

224

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е Плевнелиев, е с класи над Нищото! Факт! И това което казва е абсолютно вярно. Факт! А червените червенотиквеничета хич не обичат фактите. Понеже в главите им вместо компютри, има компоти.... преварени при това...!!

223

Анонимен

преди 3 години

Спрете да ни занимавате с това недоразумение на природата. Историята го забрави вече, редно е и Вие от ДНЕС.бг също да го забравите.

222

Анонимен

преди 3 години

Днес ГЕРБ яко са активизирали троловете си, обаче за изборите ще трябва да активизират хакерите и фалшификаторите си, че да направят чудото.

221

Анонимен

преди 3 години

276, разбира се, че има. Това се видя съвсем ясно в деня, в който маскирани хора в камионетки атакуваха Президента, последната що-годе останала опозиция в тази държава. Стотици подкупени и зависими хора работят за тази хунта- прокурори, полицаи, журналисти, политолози, хванати хора в чужди партии и т.н. Цензурата е тотална. Инакомислещите са смазвани - някой чрез арест, други чрез данъчни проверки, трети чрез лекарски подписки и т.н. Това е точна дефиниция за хунта от по-модерен тип.

220

Ха-ха

преди 3 години

От 2011 до 2016 имаше ли Президент България?Щото хич не личеше да има...

219

Абе

преди 3 години

До Анонимен 279Дрън дрън, нещо по-умно не можа ли да измислиш!

218

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 3 години

Тоя Плевнелиев кой беше?Не беше ли една под.лога на един еднокнижник?