14

антизападопоклонник

преди 3 години

До АнонимеН,Голяма чест ти правя,че изобщо ти отговарям, но нейсе.Само за сведение- когато Лукашенко беше на власт в Беларус, "***" беше световнонеизвестен, така че няма как Лукашенко да е марионетка на Путин!

13

Анонимен

преди 3 години

Продажните списвачи от тази псевдомедия, трият всеки коментар против Тиквата и немските поробители, но оставят троловете си да пишат с главни букви женски полови органи и няма проблем!Не журналисти а представители на най-старата професия!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията и американското парнтьорство са най-добрата система, но белорусите са прости и не го разбират и затова предпочитат да работят в държавните заводи вместо да се приватизират от чужди компании и да се затворят, а те да могат да берат ягоди и да работят в кланиците в Германя.

11

АнонимеН

преди 3 години

РЕЖИМИТЕ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА, СИРИЯ И БЕЛАРУС СА ЖИВИ САМО ЗАЩОТО ФАЛШИВИЯ *** Е ЖИВ!!!

10

аз-ът

преди 3 години

Путин. Му ха аха ах ахахахаха ахахахаха ха ах аха ха ахЕх мъко либералнаааааа ....

9

АнонимеН

преди 3 години

ЛУКАШЕНКО Е САМО ЕДНА МАРИОНЕТКА НА ФАЛШИВИЯ ***!!!КОЛКОТО ПО СКОРО НАСЕЛЕНИЕТО ХВАНЕ ФАЛШИВИЯ *** ЗА ГЪРЛОТО ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА СВЕТА!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Пази Боже страната ти да преживее "арЪбска пролет" и да се превърне в място където да си го мерят великите сили - справка Сирия. Американците да внимават да не опитат от собствената си отрова с народните бунтове, които се случват в САЩ.

7

АнонимеН

преди 3 години

БЕЛАРУСЦИТЕ ЗАГРЯВАТ МНОГО ДОБРЕ , ЧЕ ФАЛШИВИЯ *** ИСКА ДА ГИ ИЗБИЕ И ДА ИМ ОКРАДЕ ЗЕМЯТА ТОЧНО КАТО В УКРАЙНА!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Личи си нескритата омраза и расизъм на либeрастите към Източна Европа. Сравняват образованите славяни с някакви араби от третия свят.

5

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 3ТРЯБВА ДА Е НЯКОЙ МНОГО *** ДА ТИ СЕ ВЪРЖЕ!!!ТОЧНО ФАЛШИВИЯ *** ЩЕ ОКРАДЕ БЕЛАРУС И ЩЕ ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО И ТОЧНО КАТО В УКРАЙНА!КОЙТО СЛУЖИ КАТО ТЕБ НА ФАЛШИВИЯ *** СЛУЖИ ПРЯКО НА ДЯВОЛА И ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО САТАНИНСКО ИЗАДИЕ ПРОКЪЛНАТО ВОВЕКИ!

4

Анонимен

преди 3 години

Беларус е измислена от комунистите държава. Говорят на руски и са си чисти руснаци. Напълно нормално би било Беларус да се обедини с Русия. Или само ФРГ и ГДР могат да се обединяват?

3

Анонимен

преди 3 години

Блумбърг - ляволиберална американска пропагандна медия.

2

Анонимен

преди 3 години

Немците много искаха да окрадът Беларус като България и да залеят страната с бакалници (кауфланд, лидл, била, диема и т.н.) и да превърнат беларусците в миячи и чистачи на немски кeнефи, но Путин каза не. А и самите беларусци загряват какво им готвят. Нужно е само да погледнат към южните си съседи от клета украйна. Половината украйна сега се е разселила в ЕС.

1

Пирамиди

преди 3 години

Това, което пречи на "арабската пролет" е "руската зима".