34

Само да напомня..

преди 3 години

... че за арабска пролет, освен пролет, са нужни и араби. Дефицитен артикул в Беларус, налице се оказаха само скучаещи домакини и флейтистки...

33

Константин

преди 3 години

Янки, го хоум. Оставете Беларус на мира. Лукашенко е родолюбец и пич. Дано оцелее. Че беларусите ще станат като нас. И журналистите как удобно представят, че който е със щатите е супер и американците само дават, нищо не взимат и те са еталон за света.

32

Нестор

преди 3 години

"Успеха" на Украйна ?!? С разрушени градове, икономика и невиждан недоимък ? А?

31

Ха-ха

преди 3 години

Тия сериозно ли смятат "Арабските пролети" за нещо положително???Щото точно заради тях на власт дойдоха ислямисти и се отприщи мигрантския поток.За грандиозния украински провал да не говорим въобще.На практика от всичко това спечелиха само САЩ и Израел,за които войните и нестабилността са хляб насъщен,те от това живеят,мирът е отрова за тях!

30

До автора

преди 3 години

Много просто-не са араби.Толкова сте объркали понятия,методология и типология.За днешните невежи *** всичко е само еднопосочно.Няма различни раси,култури,религии.Отвращавате ме.Айде цензурирай ме.Това ви е стила на работа,като нямате стил.

29

Ударихте на камък, а

преди 3 години

Какво злобно хленчене. В тази драсканица има толкова глупости и пропагандни лъжи, че е безсмислено да й се обръща внимание. Но ако някой иска да се убеди колко полза има от разни цветни революцийки и пролети, защо не погледне внимателно икономическите "постижения" на Украйна през шестте години след Майдана? Повечето беларуси разбират какво сполетя съседите им, затова "огромните" митинги на опозицията са по 20 000 души. А не по два милиона, които биха измели Григорич за един ден.

28

Анонимен

преди 3 години

до АнонимеНкато взе да кълнеш се издаде кой си:Мутафчийски гербераста!!!Що се скри от телевизията, да станеш *** в долнопробни медий!?!Голямо падение Мана, пардон Мутафчийски!

27

Анонимен

преди 3 години

Престанете да пишете глупости за Беларус!!!!!! Това не е хапка за вашата лъжица, ще се задавите! Естествено, че няма да изживее своата "пролет", защото ИМА КЪСМЕТЯ зад нея да е Русия, иначе щеше да се гътне като ВСИЧКИ, които я (не)преживяха и сега са в руини!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Русия трябва да си разделят отново Германия и тогава ще настъпи мир в цял свят.

25

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 22ДА ПУКНЕШ ДАНО КОМУНИСТИЧЕСКИ УРОДЕ НИЕДЕН ИРАК ЛИБИЯ И УКРАЙНА СА ЗЛЕ ЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ НАПАДА

24

Анонимен

преди 3 години

Когато България беше с Русия и българите живееха добре както днес живеят в Белорус.

23

Анонимен

преди 3 години

На Запад няма дума за роб. На славянските езици роб идва от раб, работя, работа, който работи. На европейските езици нямат такава дума, използват думата славянин за роб, а робство е славянство (slavery, лат. Sclavenias, Sclavonias, Slaviae - славяни, турско робство на антлийски е "турско славянство") защото преди за роби са използвали славяни, а също така и през послените 30 години. Само белорусите не им станаха роби.

22

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 21КАКЪВ СЛАВЯНИН СИ ТЕ БЕ ГОВЕ-ДО КОМУНИСТИЧЕСКО НИЕДНО ДА ПУКНЕШ ДАНО ***-ЦАТА ТИ ЛУЦИФЕРИСТКА ПУТЕНОФИЛСКА!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Разрухата на страните управлявани от американски пионки като Ирак, Либия, Украйна, България, Грузия и Бразилия придобива тотален характер.

20

Анонимен

преди 3 години

Пречат многохилядни протести из цяла Германия!Пречат милионни протести из Америка!Пречи фактът, че в Лос Анджелис има 50% безработица, няма вода от 6 години, а милиардери близки до властта отглеждат бадеми в калифорнийската пустиня, докато хората нямат вода нито за пиене нито за елементарна хигиена. Останалите щати догонват!Пречи също и генетично заложените разлики между един горд славянин, с родители образовани 1000 години назад, и камилар, който ползва камила за жена, транспорт и храна!

19

АнонимеН

преди 3 години

ФАЛШИВИЯ *** ПОДКРЕПЯ ДИКТАТОРИТЕ САМО И САМО ЗА ДА ОКРАДЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ

18

Анонимен

преди 3 години

Черепа им е платил да не стават роби на немските извратеняци!

17

Анонимен

преди 3 години

В Беларус няма никакви бунтове, Путин призна победата на Лукашенков. Когато Путин признае някой и боговете мълчат.

16

мхм

преди 3 години

в България е по-лошо, там поне всички виждат какво е, тук..

15

Анонимен

преди 3 години

Пречи и това, че в Белорус:- за умиращи от глад и студ хора там не са чували и не са виждали- никой не се е палил- никого не са заливали с киселина или разстрелвали на улицата- работа има за всички, дори за тези, на които не им се работи- здравеопазването пази здравето на хората без пари- образованието образова на световно ниво без пари