114

Анонимен

преди 3 години

ПРЕЧИ,че краварите от ФАЩ/***/,не могат като в БГ през 1990г.да си развяват коня.

113

Анонимен

преди 3 години

Днес-а, забравили сте да споменете и Сирия към арабските пролети?!Но там нещо не ви харесват нещата, а?А я си помислете ако има една арабска пролет в България и къде ще сте всички либерасти-демократи?Да ви кажа - овесени на ченгелите в кланиците, да ви се отцежда червения сок...

112

Анонимен

преди 3 години

пълно с тъ.пу.нгерилитературен беларуски и литературен украинскиами скоро ще започнат да ни пробутват литературен родопскилитературен шопскилитературен банскалийскиза трънския да не говоримто у нас ще цъфнат 5 - 6 нациитака се разбиват държавизащо не поискат от германците да се обособят като отделни държави - кралстваслед като те са били такива и са си имали крале признати от цяла европа аавестфалия, бавария, саксония , прусия и т.н.украйна никога не е имала държавност и княз даже

111

ПроСоТо

преди 3 години

едва сега обърнах внимание....за каква "Арабска пролет" става въпрос,когато се визира една европейска,Християнска държава?!?!.."Арабските пролети" чичоСамовците да ги прилагат в Арабския полуостров,Азия и Африка!..тук е Европа!..Нещо повече:-Става въпрос за "Прага на входа към Русия"!!!..с какъв акъл МАШИНАЛНО прилагат КЛИШЕТО "арапска пролет",не знам...Вероятно резултата изобщо не ги интересува...Важното е "ПАТАКЛАМА ДА СТАВА"..

110

Анонимен

преди 3 години

Когато определени процеси тръгнат никой диктатор не може да ги спре. Всичко е въпрос само на време и на начин, по който Лука ще изчезне от хоризонта. А и какво ще дойде след това, за да не стане луфтът между Белорус и Европа твъде голям, ако иска народът да са нормална европейска държава, а не евразийски пушечен плацдарм.

109

noFreeman

преди 3 години

Пречи безплатното образование и безплатната медицина, престъпност към нулата и липсата на безработица... и още много други подобни причини!!!

108

Анонимен

преди 3 години

В Белаус това няма как да стане. Това не е украйнината. На Запада му се иска да стигне на 100 километра от Москва, но това няма как да стане. Беларус ще бъде взета от Рус. Запада му е ясно, че ще яде дървото ако нахалства. В същност западняците са много нахални и все някога ще сгафят и ще се получи "ефекта на мотиката". Които не знаят за този ефект да попитат тези които знаят.

107

A

преди 3 години

Някой много иска и там да направи като в Ирак, Либия , Бейрут. Е, да му се връща!

106

До Веселяка

преди 3 години

Последното не е вярно. В Европа са, обаче не са руснаци. На последното преброяване от миналата година като руснаци са се самоопределили 7% от населението на страната. Не драстично повече от 3-те процента поляци. Това, че заради съветската езикова асимилация баларусите масово говорят руски не ги прави повече руснаци отколкото казахите, например, които също сега не говорят масово собствения си език. Впрочем, руснаците не разбират нито летературен беларуски, нито литературен украински.

105

Веселяка

преди 3 години

Пречи това, че те са европейци и преди всичко основно руснаци.

104

сравнението

преди 3 години

И каква пролет им предлагат евроалантическите кукловоди,сатрапи да кажат!Какво могат да кажат освен кухи фрази за правата на роба!БРАТЯ БЕЛОРУСИ АКО ГИ СЛУШАТЕ ЩЕ СТИГНЕТЕ ДЪНОТО КАТО БЪЛГАРИЯ-НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕС!РАЗРУШЕНО СЕЛСКО СТОПАНСТВО,РАЗОРЕНА ПРОМИШЛЕНОСТ,КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА С ФАШИЗИРАНИ СПЕЦСЪДИЛИЩА,УНИЩОЖЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПРОСВЕТА,ПРОСТИТУЦИЯ,НАРКОМАНИЯ,ПОДКУПНА И БЛОКИРАНА АДМИНИСТРАЦИЯ!МИСЛЕТЕ БРАТЯ,МИСЛЕТЕ!ПОСЛЕ Е КЪСНО!

103

Анонимен

преди 3 години

Белорусия е единсвената останала несъсипана страна в Европа,в която кипи труд и нормален живот ,имат кротки и трудолюбиви хора,не знам с какво им пречи тази малка страна,нито има някакви подземни богатсва,защо искат и нея да съсипят?Защо не пишете и колко жестоко пребити белоруски полицаи има,много от тях със счупени гръбнаци са в болниците и някои от тях никога няма да могат да се движат отново,заради агресията на "мирните протестиращи" ?

102

Анонимен

преди 3 години

До 1234Идва, но няма да я изживеят, а няма да могат да я преживеят

101

Анонимен

преди 3 години

Пропуснахте Либия, Ирак , Югославия, колко кръв се проя и в Либия и Ирак да не би да има мир, не, но има защитени интереси, т.е. пари. Всичко източват и се изнасят, сещате се кои.

100

Анонимен

преди 3 години

сзо напада беларус, защото им развалиха бизнеса с измисления грип

99

колумб

преди 3 години

Основното и единственото което пречи на беларусите да изживеят своята арабска пролет е че беларусите не са араби. На запъд където е писан тоя песквил всички славяни ни имат за араби тоест бараби. Другия проблем е че е още лято а до пролетта има 6 месеца.Какви още открития ще направят интелуктуалците от немския печат? Скоро ще открият че у нас не се говори само турски както смятат повечето немци, че в Крим живеят основно руснаци и какво ли още не.

98

1234

преди 3 години

А какво пречи на сащ да изживеят своята?

97

хахахаха

преди 3 години

А какво пречи на БЪЛГАРИЯ да изживее своята АРАБСКА ПРОЛЕТ или МАЙДАН или каквото е там?

96

голата истина

преди 3 години

До До...Къде ги четеш тия партенки?Дори да е вярно няма от къдеда разбереш.А и с 300 души колко души ще задуши? В Беларус всичко е много по лесно.Който се обяви за някъкъв лидер на протеста,внезапно напуска страната.Който ге видят повече от 2 пъти на протест внезапно го хващат щтатните съкращения на работа.Малолетни на протестите няма.На родителите е казано че арестуват ли дете на другия ден са уволнени. Бака е в страна с 80% държавен сектор. Путин просто гледа отстрани и се кефи.Слаб батя иска!

95

L.

преди 3 години

До: До...Да обвиняваш точно този сайт в русофилия си е вид малоyмие.