39

хахахаха

преди 3 години

От цялата работа разбрах, че няма общо с пътната безопастност а с това, че не могат да си съберат глобите.

38

11

преди 3 години

Целта изобщо не е пътната безопасност! Защо така нагло лъжат тия "експерти"? Единствената цел винаги е била дране на кожи и изкъртване от глоби!

37

Анонимен

преди 3 години

В България няма експерти за движението по пътищата.

36

АЙ НЕДЕЙ

преди 3 години

Експерти: Законът за движение по пътищата има нужда от промяна-------------НАЙ-ЧЕСТО ПРЕПИСВАНАТА КНИГА В БЪЛГАРИЯ Е ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА.....ПИТАМ КОГА ЩЕ ПОПРАВЯТ УЛИЦИТЕ ЧЕ ДА МОГА ДА СЕ ДВИЖА В ДЯСНО...КОИТО КАРА ЗНАЕ КАКВО ПИТАМ

35

Коментар

преди 3 години

Бойкономиката в действие!Глоби..глоби и дране на овченаселението!Вчера ги гледам се скрили в храсталаците и дебнат за глоби!Тикварска ко4ина!

34

Анонимен

преди 3 години

Докога на на разклони за села в който не живее никой ще има знаци 50 и там стоят с триногата. Това е държавен рекет. Пътното слага толкова безумни знаци че вече никой не ги гледа.

33

1

преди 3 години

Кмета на Бургас- Крадливия Митьо ходи да краде желязо отнякъде и после го продава на Общината и правят метални огради... Кмета и тия около него, ЯВНО доста са стояли по Затворите, щото сега са почнали да превръщат и Бургас на затвор с тия огради...

32

Анонимен

преди 3 години

Само коли на пътна помощ да имат право да извозва влекачи с ремарке от магистралите.

31

Видев

преди 3 години

За такива нагли шофьори чужденци трябва в закона да е предвидено депортация изабрана за влизане в страната до 5 години.Строг ред и дисциплина иначе ще се подиграва с нас.Особено внимание трябва се обърни на катастрофите с влекачи с ремаркетам щетите са големи и се получават задръстване на магистралите

30

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно точно!!! Ама управата е тотално корумпирана, и има струя нерегламентирани пари дето течат то системата днес..Какъвто и да е законът трябва да се прилага за всички . Когато карам с максимално разрешена скорост отзад да ми светкат да ги пусна е недопустимо.Да сложиш нелепо ограничение 40, 50, 60, 90 на места където може 120 е идиотизъм.Също така тайно кибичене на полицаи да те снимат вместо да те спрат е простотия. За да няма корупция камера и тайни проверки на полицаите са достатъчни.

29

Анонимен

преди 3 години

Докато нямат знаци за скорост на магистралите и пътищата, а в същото време там където може да е 80 а са сложили 60 ще има щуротии. А особено когато ченгетата спират шофиори произволно без причина, няма да се оправят раборите. Гражданите са свободни и не трябва да ги притесняват когато не извършват видими нарушения. Простички закони, и строги наказания за тези дето играят, много терикатчета.

28

зяпач

преди 3 години

Отдавна трябваше да прекроят закона,но те се занимават с това как да присвоят някой друг лев във собствения си джоб

27

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е законът трябва да се прилага за всички . Когато карам с максимално разрешена скорост отзад да ми светкат да ги пусна е недопустимо.Да сложиш нелепо ограничение 40, 50, 60, 90 на места където може 120 е идиотизъм.Също така тайно кибичене на полицаи да те снимат вместо да те спрат е простотия. За да няма корупция камера и тайни проверки на полицаите са достатъчни.

26

Shark

преди 3 години

Законът няма нужда от промяна, ИМА НУЖДА ОТ ПРИЛАГАНЕ!!!!!!

25

Qwerty

преди 3 години

В Холандия съм забелязал, че като пише максимално 50км/ч повече почти не може, пътят е направен нарочно тесен с лежащи полицай и бордючета между двете ленти.

24

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрахте, че хора с празно между ушите пишат законите и ги приемат. Примерно за дадено нарушение на пътя глобата е 200 лева и тя се налага от КАТ при едно на всеки 50 хиляди нарушения. Виждат, че ефект няма и я вдигат на 400 лева и КАТ започват да я налагат при едно на всеки 100 хиляди нарушения - ефекта е нулев. Така сега и със закона.

23

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е в закона, а в прилагането му, както и с останалите закони в България, но със Законът за движение по пътищата всички имаме пряк контакт, а и той е един от най-неприлаганите закони.

22

Анонимен

преди 3 години

Не виждам необходимост от промяна на закона. Ако наистина го променят, редно е всички шофьори да минат шофьорски курс и нов изпит.

21

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989 година на Цариградско шосе разрешената скорост беше до 110 км/ч, в час пик преминаваха повече коли от сега, а катастрофите бяха по-малко и по-леки, отколкото сега при ограничение до 80 км/ч. Това е благодарение на "експертите".

20

Ъхъ...

преди 3 години

"Законът има нужда от промени."Стига бе! *** сериозно ли?На мен не ми трябва "експерти" да ми го казват!То е очевадно от много време!