21

николова

преди 3 години

До Анонименсъгласна съм

20

Анонимен

преди 3 години

Като правите основен ремонт на жилището си, върху старите тапети и старите мебели ли редите новите?

19

Анонимен

преди 3 години

Как един бивш министър на правосъдието не можа да осъзнае чисто юридически как ще унищожи държавата ако сега вместо НС с кабинет, който може да се ремонтира се сдобием със служебно правителство без НС! Хора, избори не могат да се организират за по-малко от 6 месеца! Чисто технически е невъзможно! Но преди Коледа ако няма НС не може да се гласува бюджет! А без него болници, училища, пожарна, полиция, армия остават без финансиране и заплати! На 01.01.21 държавата ще спре, ако НС се разпусне сега!

18

Калеко Алеко

преди 3 години

"Промяната" беше инспирирана от приватизаторите на Прехода и предстоящата ревизия на РеМеДета, както и от Черепа който набързо събра десетина хиляди /наречени от него Тълпа/ за да не е съвсем рехав протеста...Иначе България си стоеше много добре в международен план, проведе Успешно Европредседателство и влезе в чакалнята на Еврозоната, а бюджета никога не е имал сегашните параметри ... Просто лъжите на Импексова повторени от беквокалиста и, и потретени от Челепа се превърнаха в истина за Тълпата

17

Анонимен

преди 3 години

Прав е Гълъбов, само мафиоти на каишка от Кремъл искат хаос и служебно правителство, а инфантилните зомбари викат оставка.

16

80773

преди 3 години

Точно заради неработещите институции, блокирани от невежите калинки на Борисов и Ко, се възпламени недоволството. Който се интересува от броя на протестиращите, може да отиде към 20.30 ч. на площада и да се разходи до университета. Ако минем оттам по обедно време, наистина ще добием впечатление, че стотина души протестират.

15

Анонимен

преди 3 години

Означава сваляне на тоталитарната партия и нов Преход към демокрация.Желю Желев се хвалеше в Европа, че в България вече имало свобода на печата и свободни медии. Онези му се смееха.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако гербаджиите си тръгнат с откраднатото без да са съдени, това ще е сигнал за следващите, че могат да крадат безнаказано. То и аз искам да открадна милиони после да подам оставка и никой да не ми търси сметка.

13

Анонимен

преди 3 години

Промяна ще има само след лустрация.Вън от власта и администрацията на комунистите и техните наследници.Фирмите им да не сключват държавни поръчки.Да видят как се прави капитализъм , а не как се краде.

12

diana21

преди 3 години

До Анонимен 2От хаоса никога не се изгражда справедлив ред в днешно време! В първобитно-общинния строй, където силата е била критерия са извисеност, хаосът е работел, но днес видяхме какво се случи с хаоса на прехода ни - напред застават манипулатори, мутри и некадърници...Трябва да сме сериозни хора и да мислим какво правим по време на избори - на следващите избори, според мен, трябва да свалим БСП - всички да гласуваме за ГЕРБ! - едно добро решение...

11

Анонимен

преди 3 години

Трудно ще се намери по-съмнителен като качества коментатор от ... "това"!Отвращава...

10

Сата НАТО

преди 3 години

За мен по-важно е кой е подслушвал министър-председателя на България.-------Значи записите са истински.И значи този, който води война между институциите, е Премиерът.

9

Анонимен

преди 3 години

Как бе, през 2013 след оставката имаше промяна. Дойдоха БСП и ДПС и сложиха Пеевски за шеф на ДАНС. Сега пак същите хора искат същата промяна.

8

Ъъъ

преди 3 години

Поласкан съм, че ми се падна честта да хвърля първия камък по псевдо-политолога г-н Гълъбов. Не мога да се въздържа да не отбележа, че прогнозите и заключенията му, както винаги до сега, не струват 5 пари. Прави добро впечатление, че човекът си признава, че не знае кои са причините за гнева на хората, но това само доказва, че писанията му могат спокойно да бъдат игнорирани, тъй като не съдържат никаква информация.

7

Анонимен

преди 3 години

Щеше да може без промяна, ако сегашните не бяха такава нагла шайка крадци и мутри. Точно този вид са непоправими и времето го доказа.

6

Сата НАТО

преди 3 години

Защо например една държавна институция се опитва да блокира работата на другите, става въпрос за президентството? -------Ами не, не се опитва.Това е клевета срещу Президентсжи Гълъбов трябва да отиде на съд за тези твърдения.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е достатъчно тиквата да подаде оставка, трябва да бъде и съден за престъпленията си.

4

Анонимен

преди 3 години

Напротив. Точно това означава промяната. Със стари пеперудки нов бардак не се прави.

3

diana21

преди 3 години

Най-после нещо обективно...Крайно време беше...

2

das

преди 3 години

Един умен човек , не със смяна с работа се случват нещата...... и най-големия съдник да се протестите ,,,,,