41

Анонимен

преди 3 години

А мошеника Горанов дето помагаше на Черепа да укрива данъци защо му взеха главата?Даже го гласяха за следващ премиер.Протестите постигнаха много

40

Анонимен

преди 3 години

Зимата не нужно да изляза за да разбера, че е студено. Същото е и с Тиквата не е нужно да го хвана как краде за да знам, че краде.

39

Л.Иванов

преди 3 години

Престъпление е да се подслушва премиерът- а неговите думи какво са? Без да съм политолог с титли, съм готов да споря с г-н Гълъбов! Просто защото измества темата! Да , нека си защитава Борисов, но със аргументи! И промяната означава точно това- ОСТАВКА НА КАБИНЕТА! И ако не го е разбрал, толкова по- зле!Не разбира ли,че просто не се издържа- снимки, записи, обиди, корупция, бедност- да изброявам ли още!

38

До 29

преди 3 години

И как ще ги организираш тия избори за 6 дена, като само 4 месеца трябват за снабдяване с машини! Или викаш искате машинно гласуване, ама утре.. с единствената машина дето я има!

37

Анонимен

преди 3 години

Напротив.

36

Анонимен

преди 3 години

Желанието за промяна не свързано задължително с действителна промяна. Може същите тези дето са предизвикали недоволството, явно, да се саморестартират и променят... Абе тия в родилното ли са изпуснати или по-късно са си паднали на главите ?!?

35

Анонимен

преди 3 години

Махайте се бе маргинали достатъчно се накрадохте, че даже и няма да Ви съдят поеже сме бананова държава.

34

Анонимен

преди 3 години

Значи не е важно,че мутрата нарежда да бъде "опраскан"тоя или оня бизнес,значи не важно мутрата да псува като каруца своите опоненти и колеги,значи не важно мутрата да трупа чекмеджета с пачки и злато? Ама виж много било Важно кой е хванал в крачка Крадецът-мутра!

33

Анонимен

преди 3 години

НЯМАЛО СВОБОДА НА СЛОВОТО- Я СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ПРЕБРОИТЕ САЙТОВЕТЕ С ЛЪЖИ И УЙДОРМИ.....ДА ИМА ЕДИН ОСЪДЕН КЛЕВЕТНИК- А ТРЯБВА- ВИЖ ЙОНЧЕВА КАКВИ ГИ ДУДНЕ В БРЮКСЕЛ- ИСТИНСКИ КОМУНИСТ- СПРЕТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ- НАС СОЦИАЛИСТИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ КРЕМЪЛ НИ РОДИ....

32

Анонимен

преди 3 години

Не, свслям тапетите пич, ама не бутам основни колони, не правя дупка на покрива, защото знам че сега в топлото може много да ми е кеф да гледам небето, ама като завали дъжда и снега едва ли ще ми е кеф! Да оставите държавата без НС сега е като да махнете 4те носещи колони на къщата едновременно! Държавата ни е строена със стабилни материали- тухли и камани! Спрете да се държите сякаш е керпичена постройка, на която можете да й махате по всяко време торта с която мажете и да я заменяте с нова тор

31

Чиновник

преди 3 години

Малoyмникът на снимката много точно олицетворява "промяната", която искат да ни наложат престъпниците укриващи се в Белгарад и Дубай.

30

Анонимен

преди 3 години

Дегенератите на улицата са родени такива и могат да мислят единствено за деня в който те живеят и за нищо друго.Какво съзнание търсите от такива хора, които живеят ежедневно с мисълта да разрушават.... доверие, ред, институции и държавност? А Фигуранта е национален предател, който трябва да бъде съден за тези призиви за метеж...

29

Анонимен

преди 3 години

"Хора, избори не могат да се организират за по-малко от 6 месеца!"Избори могат да се оргнизират и за 6 дена ако се наложи. Само желание да има. Как мислите се работи по време на война или криза, когато всичко трябва да се случва за часове? Ама вие искате да имате време да купите гласовете на скандинавците.

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя Гугутков не разбира ли, че хората вече не могат да им гледат крадливите мутри?

27

diana21

преди 3 години

До Анонимен 15Празни приказки! Доказателства? Или може би БСП не си пълнят джобовете извън политиката? Ако сме обективни, бесило заслужава БСП защото с политиката си на преход прогони милиони българи от страната и вече 30 години държавата ни не може да се стабилизира, да не говорим, че искат да гонят Гешев, който за първи път от 30 години подгони престъпниците у нас...Но, отчитайки, че ние сме ги избирали, ние също сме виновни за случилото се, така че може да сме достатъчно великодушни-ВЪН БСП!

26

Анонимен

преди 3 години

Нямаме особено хубав избор! Общо взето избора се свежда да изберем малкото зло и дори това все пак е някакъв напредък, защото преди години изборът се свеждаше до две големи зли.

25

Анонимен

преди 3 години

"На 01.01.21 държавата ще спре, ако НС се разпусне сега!"Ти за служебен кабинет чувал ли си? Ако не са гербавите и държавата ще потъне, така ли? Брей че сте незаменими бе. Света няма да спре да се въри без вас. Ние без вас можем, вие без нас не можете.

24

Анонимен

преди 3 години

На 01.01.21 държавата ще спре, ако НС се разпусне сега!Хахахаха ... отчайваща нeгрaмотност.

23

Анонимен

преди 3 години

Гълъбов, изнасящ лекции пред военните в страната за опасността от руска хибридна атака. Срещу пари на сказка плюс пътни. Съвест срещу заплащане.

22

Анонимен

преди 3 години

До този момент по времето не прехода никой не е държал властта на всяка цена, Боко влезе в историята.