80

Анонимен

преди 3 години

Другари, разберете , че никога в този живот БСП няма да дойде на власт. Сега др. Нинова и др. Радев се напъват , но от много напъване човек може да се изпусне. Доказателства много, но с необразовани и злобни червени *** няма смисъл даспориш.

79

Премъдър Радев

преди 3 години

И ходи без охрана измежду хората...Премъдър е той.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79А бе щом вече им намалиха надника от 50 на 40 лв,смятай кво става!

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАлтернатива мож да бъди само слави и онзикънъ Ристьо ивануу тез са тий.могат да са алтернатива само на Радев в нищоправенето :)

76

Анонимен

преди 3 години

Стига трихте бе. много ви е страх от истините.

75

Премъдър е Радев

преди 3 години

Премъдър е той....Слушайте го герберюги, за да сте напътени.... несретници недни към добруването и вечните благини... каквото е рекъл Радев.....премъдър е той.... ВЕЧНА НЕПОКОЛЕБИМА ПОДКРЕПА!

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Готин, аз не съм партиен член и не заемем партийно уреден пост, за да напускам. Просто не е необходимо. Но дори да трябваше да напусна нещо, къде ми предлагаш да отида - при Триото, в БСП/ДПС или при Учиндолския? Човек трябва да не е с всичкия си - аре мерси! А за мишките си прав - винаги ги е имало и ще ги има. Обаче понякога кораба не потъва (както ще стане сега, защото има медийна илюзия за протест, а не същински протест!!!), но мишките си се давят в морето.

73

зяпач

преди 3 години

ГЕРБ са умираща партия,а БСП са вече умрели.

72

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБСП не са просто огладнели, а умрели от глад.Другаря Гечев по телевизиите говори само за чекмеджета! Съвсем е откачил горкия от глад и забравя, че чекмеджето го фотошопнаха неговите съпартийци.

71

Анонимен

преди 3 години

Кой бе, тия по площадите ли ще оправят държавата...Надей се к.....е на пияни жени, както е поговорката.

70

Анонимен

преди 3 години

Тоз Ганев за психо-десните се явява като Червен Кольо за кaмуняките :)Вече ги вкара и в следващия парламент!

69

Анонимен

преди 3 години

БСП не са просто огладнели, а умрели от глад.Това е да си опозиция.Ако герберите не са на власт, това ги чака и тях до максимум три години. Те затова са така уплашени.

68

така е

преди 3 години

До Пян_ГъАма върви им обяснявай на форумните славейчета!

67

Анонимен

преди 3 години

Пян_Гъ,Първите мишки вече започнаха да напускат кораба. Ориентирай се и ти навреме, не като Борисов да си хвърлиш партийната книжка седем години след краха.

66

Анонимен

преди 3 години

До 58 Народа не е на улицата заради БСП! А заради мутрата борче и комунист д-р Борисов .И заради дъртите комунисти в парламента минали през няколко партии само и само да са във властта! Оставка на остатъците от комунистически бивши активисти!

65

Ф.С.В.

преди 3 години

Алтернативата е само една без малки партии в парламента без изнудвачи кой спечели да управлява и да носи отговорност!

64

Пян_Гъ

преди 3 години

Вие, уважаеми политолози/социолози, за ГЕРБ не се притеснявяйте. След криминалното финансиране на "протестите" от Дубай и Белград под ръководството на задгранични централи и след бесилките, ковчезите, чувалите за трупове и агресивните агитки на НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН не му остава нищо друго освен да избере партията на стабилността, разума и европейската ориентация на БГ. Дори да кажете (пресилено), че ГЕРБ е "лош" избор, и тогава през март гражданите ще трябва да избират между "лошо" и пълен разпад.

63

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е най-успешния проект на Мафията в България. Но вече е изчерпан, износен, амортизиран.10 години пряко участие в кражби и абордаж на бизнеси и банки го самозабравиха. Отрезвяването му действа като шок. Опита се да тъче на два стана-на Изток/по убеждение/и на Запад /по принуда./. Сега обаче Путин е решил да го сдаде и да насади ярко рублофилски партии. БСП, ДПС, и Славуца Чалгарката. Мая Общата и тн. Голям сеир ни чака-бая са изгладнели, особено БСП са разкривили очите и се ръфат

62

Ямболски цървул

преди 3 години

До Ф.С.В.Тук съм с калпавото си прозвище и същите си калпави мисли.

61

Ха-ха

преди 3 години

Всъщност и ГЕРБ и БСП са си с толкова отдавна,процентите в повече за ГЕРБ идват изключително с шашми.А тия дето са против двете формации просто не гласуваха.За ДПС да не говорим-там етноса и религията са ВСИЧКО.