100

до пян гъ

преди 3 години

АМИ ФОНДОВЕТЕ ЕЙ СЕГА ЩЕ ТИ ГИ СПРАТ!ЕК НА 23.09 ЩЕ ОПОВЕСТИРЕШЕНИЕТО! БГАЙ СЕ СКРИЙ ДА ПЛАЧЕШ НА БОКО НА РАМОТО!

99

Анонимен

преди 3 години

ej не падат по гръб герберите като типични комунисти - все те да са отгоре!

98

Пян Гъ

преди 3 години

КОГА СА СПИРАЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ПРИ ГЕРБ??? Да не би да искаш да кажеш БСП?

97

тъпото

преди 3 години

До БCП Не са 10г - За десет години -само космич или Заплаха за Автомобилите на Запад

96

Анонимен

преди 3 години

Стотици повече...Падне ли Бойко, до два дни ще се е оказал сам. Българинът винаги си е бил ветропоказател.

95

Анонимен

преди 3 години

ДПС трябва да е втора или трета политическа сила,защото те европейска партия и са балансьори,преди тях трябва да са БСП и евентуално и ГЕРБ(второ или трето място),всичко останало,ще доведе до политическа криза и робство от което няма да може да се измъкне България и пак ще валят трупове,терор,страх и масови убийства!

94

Калеко Алеко

преди 3 години

Май се задава ново правителство на Олигарски, като след един февруарски протест, който много наподобява сегашното "Народно въстание", само че тогава в правителството на БСП с мандата на ДПС, играеше и стайното цвете Болен, а сега неговото място ще заеме Морският тюлен с гумената лодка от плажа на Росенец, редом до балет Магаданск, Гацо Бацо и Годжи, с две думи шоуто на Слави и дамата от с.Крушовица ще е гарантирано, разбира се ако ГЕРБ като 1-ва политическа сила не успее да сформира правителство

93

Анонимен

преди 3 години

Не се пчаква да дпрат никакви еврофондове, не лъжи. Туск застана напълно зад Борисов, Юрова заяви, че ЕС не се бърка във вътрешно партийни боричкания за власт.

92

Радеф

преди 3 години

Това са хвърчащи цифри.Не се впрягайте толкова.

91

Анонимен

преди 3 години

Бойко признава всичко за автентично дори и той казва ,че някой е аранжирал..

90

:D

преди 3 години

До Пян_ГъПравилно да изберем ГЕРБ, като се очаква да им спрат еврофондовете изцяло и да се обяви, че до смяната им с нови няма да има и стотинка.

89

Анонимен

преди 3 години

Ако ДПС не е трета политическа сила,няма да има кой да балансира между леви и десни(макар,че и ДПС са десни,но не са от ЕНП), ще изпаданем в политическа криза и тотална диктатура!БСП също трябва да бъде подкрепена на всяка цена,иначе ще изпаднем в едностранна власт,без никаква опозиция,което е крайно опасно за държавата и населението,защото ще попаднем в капан от който никога няма да има измъкване и завинаги ще се превърнем в абсолютни роби.

88

Анонимен

преди 3 години

В хода на една предизборна кампания трифоновите ще паднат доста надолу.

87

Анонимен

преди 3 години

Нали БСП го е родила това детенце ГЕРБ,как да е му е алтернатива.

86

Анонимен

преди 3 години

На Правешкия поне му дръпнаха шалтера бързо. Бойко ще го и погаврят първо.

85

Нормален

преди 3 години

Кой нормален човек се вълнува от политика??!

84

Анонимен

преди 3 години

Някои мишки се давят, други - не.Сега е същото, като през 1989 година. Даже ми е интересно кои гербери ще го играят дисиденти и борци срещу бойковизма и ще обясняват, че винаги са го мразели. Тоя филм съм го гледал.

83

Пян_Гъ

преди 3 години

До АнонименТОЧНО ТАКА. много си прав. И сега - понеже все пак трябва някой да управлява, за да има държава - при това положение какво може да направи човек? Да избере най-малко лошото от всички лошотии - ГЕРБ! Като и ако някога се появи друга нормална и стабилна дясноцентристка партия, ще изберем нея, НО ЗАСЕГА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, ДРАГА СЪНАРОДНИЦИ

82

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Въфф ГЕПИ имало...ерозия;ама кой се...отказва сам от...лапачката.Шут отзад и да ги няма,който ще да е...следващият.

81

Анонимен

преди 3 години

Мразя ГЕРБ, харесвам президента, но не бих гласувала за БСП. Лошото е, че сме обречени на старите муцуни, които искат да са винаги на власт. Просто няма, за кого нов да гласуваш. Продажните патриоти ли, чалгаря Слави ли, Марешки тая свинска мутра, за кой.....няма за акой! Искам партия от млади, образовани и интелигентни хора, но те не могат да се доберат до власт, защото не могат да прогресират в тази мазна политическа класа.