160

ОТ 44-ТА...!

преди 3 години

До Анонимен-165. ТЕ, ТВОИТЕ ОТ 44-ТА СА ОПЛЕСКАНИ, ТОВА СЕ КАЗВА КАТАСТРОФА ! "ИЛИ КАЗАНО ИНАЧЕ, ПО ТВОИТЕ ДУМИ *** !". ЧАКАТ ТЕ ДА ОТИДЕШ И ДА ИМ СМЕНИШ ПАМПЕРСИТЕ . МЛАДИТЕ КАТО ТЕБ, ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА СВОИТЕ СТОЛЕТНИЦИ ДРУГАРИ! КАКТО В РУСИЯ : " ТИМУР И НЕГОВАТА КОМАНДА!". НО ТИ СИ ОЩЕ ЗЕЛЕН, МАЛКО СИ ЧИЛ, МОЖЕ И НИЩО ДА НЕ СИ ЧЕЛ, И ЗА ТОВА НЯМА ДА ГИ ЗНАЕШ! ХАЙДЕ, НЕЙСИ ДА ИГРАЕШ!

159

КЙОР ФИШЕЦИ...!

преди 3 години

Красимирчо Ангелов, не зная дали има корозия в ГЕРБ, но със сигурност БКП-БСП са се разпаднали от корозията! Като настървени, побъркани пирани са в партията си! Как да не се възползваха от фалшиви компромати срещу ГЕРБ, колко помия изляха! То шкафчета ли не бяха, недодялани театрални постановки ли не бяха, и още хиляди простотии за да вземат властта! Покриха жълтите павета с кйьор фишеци и фикалии! Още ги държи носталгията по деветосептемврийския преврат! Не им провървя! "Много шум за нищо!".

158

Анонимен

преди 3 години

До: номер 172Че той кога си е отивал бе???

157

Анонимен

преди 3 години

Казано с едно изречение: Фани ГЕРБ, па удари БСП. Или обратното.Един дол (червени, комунистически) дренки!

156

Анонимен

преди 3 години

комунизма се завръща!

155

До гербавите тролове

преди 3 години

Съзнавам, че трябва да нахраните с нещо децата си, но и това не е оправдание за дивотиите, които пишете!Направо се чудя не ви ли е срам?Със сигурност можете да си намерите и друга работа, щом можете да пишете!

154

Анонимен

преди 3 години

Това на Гроб не е ерозия!Това е катастрофа, или казано иначе нacиpaнe!

153

diana21

преди 3 години

Кога разликата ГЕРБ-БСП е била между 3% и 6%? Някога преди много години....БСП е мъртва партия, изживяла времето си и пречеща на новото да дойде при нас...Колкото повече стои БСП в класациите, толкова повече губи, но вместо да си отиде с достойнство, предпочита да си живее в измисления си свят и да си говори врели-некипели...

152

Анонимен

преди 3 години

Нормално, кой може да гласува за крадливите ко Мун яги .

151

Анонимен

преди 3 години

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД НИ ОТКРАДНА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУККРАДЦИ!НЯМА ТАКИВА КРАДЦИ ДРУГАДЕ

150

хахаха до 160

преди 3 години

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, продава сутиени чашка D и E топ качество. Не, това не е шега!се оказа че Фейсбук групата е открадната от ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД.

149

Байфидан

преди 3 години

Мисля, че пак ще има изненадани социолози след изборите. Как го виждат *** да му застане лице в лице някой непознат анкетьор, да го пита за кой ще гласува и той да каже истината. Май не си познават народа.

148

Реалист

преди 3 години

До 161. Ела пак да си чатим след изборите. Ако ти стиска де.

147

изнервен

преди 3 години

Не знам как и къде ги правят тези проучвания,ама как за 30 години нито веднъж не случиха на мен, на мои близки, не съм чул да са анкетирани приятели, колеги, комшии.

146

Гледна точка

преди 3 години

Трифчо изкарва тези проценти (ако не са поръчани де), защото никой не знае кои други ще са в листата му освен сценаристите, ку-ку бенд и балерините. И така хората не за първи път се връзват на непознатото.

145

Реалист

преди 3 години

Ганев, ганюв, ако има наказателен вот (а то ще има) той ще е срещу радеф и протестиращите заради всичките им зулуми и ще е в полза на ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 3 години

комунизма чyка на вратата

143

Диана

преди 3 години

Не мисля, че протестът нанася щета на ГЕРБ! Протестърите показват своята култура и поради много ниското ниво, нанасят щети на себе си...БСП са една насилническа, просташка партия и трябва да напусне политиката!

142

Erik

преди 3 години

До Пижо Spomenavane ot koi?Ot mosheni4kata Elena ion4eva i deri..v koy EU strana sozialistite ne sa prestapnizi?nyma takava..vsemete France-makron,portugal,Germania-scholz,Spain..vodyt stranite si do razruha..

141

Спеца

преди 3 години

Митко Ганев , го познаваме много добре !Редовно каквото каже се случва обратното!Има време до изборите и могат да се случат много неща!Наприме БСП да изгради мощно антигерб сдружение , а то да се възприеме като реалната алтернатива!Слави е схванат в политиката , който проект е поел все се е издънавал , може би си представя при нов лидер на ГЕРБ да се хване с тях , но....чалгата си е чалга - нищо съществено!