154

ИнтелектуалисЕтаноли

преди 3 години

Наздраве, колега Веждиев!

153

Анонимен

преди 3 години

Под достойнството на президента е да отговоря на този алкохолик, някогашен мултак, а сега слуга-*** на Мутрата!

152

Анонимен

преди 3 години

Ядеше ти от трапезата на Мултигруп докато народа гледаше гладен през прозорците (това да се чете буквално ) ти долен дебел плъх,*** на мафията!

151

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

Politico: Как България се превърна в мафиотската държава на ЕС?!https://mobile.frognews.bg/article/202878/

150

Анонимен

преди 3 години

Веждьо, я ни припомни кой ти връчи приза "Главен мултак на републиката"?Мафиотски галеник.

149

Анонимен

преди 3 години

Учеше сценария за преврат пратен му от божковисти маджовисти октоподисти

148

малоимотен

преди 3 години

До Dj,Какво искаш да кажеш- може би, че всички българи, които живеят в боксониери, са *** ли? Може би не знаеш, ама в България днес има хора, които живеят и по общежития, тавански стаи, партери и т.н. До това ни доведе демонкрадцията и Герб! Доста хора, обаче се надяват, че при смяна на властта, много популярния днес принцип- "За милиони няма закони, за кокошка- няма прошка!" да не е вече толкова актуален.

147

Анонимен

преди 3 години

Веждьо, точно ти ли дето биеше полицаи преди няколко години си тръгнал да търсиш сметка бе алкохолик пропаднал?

146

Анонимен

преди 3 години

До там я дОкарАхме ДПС то да искало и били му преброени дните.

145

Анонимен

преди 3 години

В конституцията пише че никоя партия няма правото да си присвоява пълната властНе можете да отречете че ГЕРБ и Борисов правят точно това че и конституцията ще променят

144

ДПС вече поискаха

преди 3 години

Оставката на пРезидентаДните му са преброениДПС ГЕРБ патриотите имат повече от 160 гласа за предстоящият импийчмънт

143

Кирил

преди 3 години

Тоя ако не беше пиян,поне щеше да е трезвен .... Валери Божинов

142

обикновен

преди 3 години

Ха-ха, ДПС са му вдигнали мерника на РадеФ,и ща го иззобат! Не знам дали ще завърши манадата си, но след това ще е само политик в някое село на Сибирската тайга или генерал на отряд съкилийници! А, дано!

141

Handel

преди 3 години

Преди няколко години изживяващия се като човек на другите хора вежди се беше нахвърлил да бие полицай пред кметсвото (или там някъде), защото му казал че не може да паркира точно отпред. Оттогава го знам че като личност е нищoжествo.

140

Анонимен

преди 3 години

хахахаха Къде беше Радев? Ами беше Шипка и от там се подиграваше на вируса.Ей... този революционер xD още му се върти главата от лупинга XDКъде беше? Къде? Кроеше пъклен план за новата партия. xD Некомпетентен до мо.зъка на кост.ите си

139

Анонимен

преди 3 години

155Тикви сте вие, метежниците, които се продават на Черепа и Решетников.

138

Никой

преди 3 години

Вежди, ти колко плака за парите си в Корпоративна банка-при Цветан Василев. Заради твоите сълзи Бойко Борисов бръкна в държавния бюджет и извади нашите пари, за да платят на тебе и на други политици поне тези 200 000 лв.гарантиран минимум.Тези пари не бяха заложени в държавния бюджет, но Борисов разпореди да се изтеглят и да се плати на такива като тебе, нищо, че той наруши закона, защото ЗДБ е закон и без решение за изменение на бюджета прието от НС, това негово действие е чисто престъпление. В

137

Неанонимен

преди 3 години

Това, че президента си е свалил доверието от правителството нищо не значи, няма никакво значение. Този президент е зависим от друга партия в опозиция, нормално е. Важното е, че България се строи на ново, изоставена от комунистите. Март 2021 идват нови избори, нека по-добрия победи!

136

Dj

преди 3 години

Ако си бил *** до сега, то при всяко следващо правителство и партия, различна от ГЕРБ, пак ще продължиш да бъдеш ***. Защото никой няма да ти дава пари просто ей така или да ти даде апартамент за нищо. Само дубайския череп ще ти даде палатка да стоиш на улицата и да протестираш.

135

Янко

преди 3 години

От Радев като президент на практика нищо не зависи. Ние сме парламентарна държава. Дори си има и военен министър, така че президента има бутафорна функция.