174

Бойко е мутра

преди 3 години

До Анонимен 191: Г'лупости на търкалета. Какъв Кремъл и кой е мутра ако не Бойко.Президентът Радев е натовски генерал, учил е в САЩ по времето на правителството на Филип Димитров (а там не приемат кой да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а бат'ти Бойко е с пожарникарско образование и без преводач е за никъде.

173

Анонимен

преди 3 години

Ние не искаме да влезе във функциите си, а да излезе.Вън кремълската мутра от Президентството !

172

до Пак по опорката

преди 3 години

Това в "Синовете на Великата мечка" ли го прочете? "Фърчилото" е бат'ти Бойко - вече не смее да се покаже от джипа си.---------У нашту Вигвам тъй им казваме на железните птици дет фърчът!А, на бат Бойковото "джипка" му кзваме "желязното мустанг"!

171

БГ Гражданин

преди 3 години

И ние чакаме Каскетя да си влезе във "функцията" и да прибере Шиши ама Веждьо го е шубе да им се скара. Тия И дио ти мислят Президента за лесна плячка но са на светлинни години от него

170

Пак по опорката?

преди 3 години

До Винету: Това в "Синовете на Великата мечка" ли го прочете? "Фърчилото" е бат'ти Бойко - вече не смее да се покаже от джипа си.

169

От дупясе

преди 3 години

И отново, брадатата под лога не издържа и изригна като фекален *** .!.

168

От дупясе

преди 3 години

И отново, брадатата *** не издържа и изригна като фекален *** .!.

167

Не иска революция?

преди 3 години

Ами нека Бойко си подаде оставката. Тогава революция няма да има. Политическата криза ще се реши с избори.И какви претенции има точно Вежди Рашидов към президента във връзка с Ковид епидемията? Той ли е трябвало да определя антикризисните мерки? Всяка ситрин по всички канали на телевизията гледахме Мутафчийски.А президентът напомняше на управляващите че социалните мерки закъсняват.

166

Винету

преди 3 години

Браво на Вежди Рашидов за откритото му писмо!Но силно се съмнявам, че Радко Фърчилото ще се замисли и ще кокектира действията си след като го прочете.Всъщност вече нищо не завси от него!Комунистите го използваха по максимум, за да инициират протестите и както вече казах "вече нищо не зависи от него"!Протестите се Дирижират от друга централа, а не от президентството и Радо Фърчилото по никакъв начин не може да ги прекрати, дори и да иска!Късно е....

165

123

преди 3 години

Тоя голям моралист излезе бе, брей. Преди няколко години си бях в София за ваканцията. Живея в чужбина. Та тоя хубостник с кола на НСО, най безцеремонно беше спрял на Графа при църквата Св. Георги, да малкото пазарче и без грам притеснение си пазаруване от там. Отзад дойде трамвай който спря и чакаше колата да тръгне. Съжалявам че не направих снимка, тогава, то и телефоните не бяха с толкова добри камери като днешните. Останах като гръмнат. Такава наглост и безочие честно не си представях.

164

Анонимен

преди 3 години

Като те гледам колко си *** и грозен, мисля, че живееш в полюция.

163

Анонимен

преди 3 години

Я по добре обясни на хората, как не изгуби един лев от милиончетата в КТБ и ще ти откъснат умната и талантлива глава, алкохолик такъв.

162

Анонимен

преди 3 години

НАЗДРАВЕ ВЕЖДИ,АФЕРИМ............МАШАЛААА

161

малоимотен

преди 3 години

До антифашист,Аз съм писал основно срещу кой принцип съм! Друг е въпроса в какъв вид демокрация живеем днес и дали всичко зависи Бойко Борисов или не.

160

Анонимен

преди 3 години

Ама нали тоя алхоколик, го има на кадри как се хвали че част от криминална организация"главен мултак".

159

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Анадолският алкохолендър се е върнал от лечение и заработва парите?

158

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем, че беше на Шипка и обяви, че има политически вируси, но няма корона

157

БОЗО

преди 3 години

До Анонимен 170Че то това президентче има ли достойнство!

156

Анонимен

преди 3 години

На този турчин мустакът му е жълт, защото шпаклова *** на Доган и българската мафия.

155

Антифашист

преди 3 години

До малоимотен Само не разбрах, срещу демокрацията ли си или срещу Борисов? Щото ако си и срещу двете, е ясно що за птиче си!!!