254

сироко

преди 3 години

Много лошо, когато ментално да не довиждаш, нейсе, пази здравето си.

253

Емо

преди 3 години

Вежди,Веждичке направи си един нов *** за зеле за са затапиш огромната каца за новата реколта.Смърдите здраво с тази корупция

252

Къде бяхте?

преди 3 години

На Бузлуджа.

251

РЕАЛИСТ

преди 3 години

ЧЕ ТО В НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА МОЖЕШЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ВЗЕМЕ ДУМАТА ОТ ...ЗНАЕТЕ ОТ КОГО...ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ В ИЗКАЗ НА ВЕЖДИ....

250

Случаен минувач

преди 3 години

Вежди е изключително точен в изказа си. Браво на Вежди! Радев иска да бъде диктатор, затова напира да поеме цялата власт. Ама няма да стане.

249

неизвестен

преди 3 години

Браво *** Вежди Рашидов, написал е чУдесно писмо до Президента, дано му дойде акъла на Руменчо.

248

cCc

преди 3 години

Затвори турският театър "КАДРИЕ ЛЯТИФОВА". КАДРИЕ e славеят на Родопите, майка на този жалък човек.

247

cCc

преди 3 години

Kомунистически из.род

246

cCc

преди 3 години

Kомунистически ***

245

Щирлиц

преди 3 години

И аз искам да живея в държава,която най-после е освободена от всякакви бивши,а иначе вечно настоящи червени величия.Справка снимката.

244

cCc

преди 3 години

Още един жалък човек. Българските националисти трябва да го обожават. Антитурчин, затвори турските театри.

243

Оставка

преди 3 години

До 555 Гаси се ,с Оставка на Мафията

242

сусама нихт фергесен

преди 3 години

къф склуптор бе?Това е СКЪЛЪПТОР;Това е НАТЪМЪНЯТОР;Това е био длето, от всякъде омазано със свинска мас, и облепен с пуканки за да прикрие срамотиите си.Тоя първи ще мушне а органа на Борето собственното си длетото както на Арафат му го забихаТия само лапат: днеска евро, утре концесия в други ден пикалотонаборето а на следващия ден и ще му олижат О-образната срамна устна от доматените люспи.

241

EU

преди 3 години

"Президент сте сложили,но за парлама,без права,пълномощия и възможности. Ее какво искате тогава от този човек,практически без власт и глас?"ми никога да не забравя, че е без власт и глас, и да не съска....

240

резидент

преди 3 години

Президент сте сложили,но за парлама,без права,пълномощия и възможности. Ее какво искате тогава от този човек,практически без власт и глас?

239

да ама не

преди 3 години

Вежди е талантлив творец ама много наивен .Спомняте ли си как го преметна Жрж Ганчев уж да му прави изложба в Лондон пък му забърсал работите и не му ги върна.Сега друга проява на наивност опитва се да води разговор с червена тиква .Как бе Вежди нали точно тези искаха да ти сменят името!

238

555

преди 3 години

Г-н президент ,когато запалиш огън , хубаво е да знаеш как да го изгасиш .

237

Рашидов е:

преди 3 години

1.Велик художник и мн.почтен човек (+)2.Пияница и изключително нагъл тип (--)

236

Анонимен

преди 3 години

Веждьо, това , че не можа да се увъртиш около президента Радев говори много добре за държавния глава. Читав човек се оказа. През 2016 г . със свито сърце съм гласувал за него, защото си мислех, че ще се окаже черевне. Е,не е оказа такъв. От тая "мама" на нацията, която ни беше приготвил Бацо ми се повдигаше.Времето показа, че най-после случихме на президент, който не е част от системата. Това,че ДПС поиска оставката му го доказа за пореден път. Вий, Веждьо, вий. Товят вой е балсам за ушите ми

235

Вейхайвей

преди 3 години

До Владимир ПейчевЧети Основния Закон. Там пише за правомощията на Президента и Премиера. Чие дело е този Основен Закон? Чети!