50

В. Узунов

преди 3 години

Хаххх. Както и предполагах оная скумрия Пиронкова пак се утаи. Къде е тръгнала и тя и ония Гришо . Е да се хваща в Повременната заетост поне да има полза от нея.

49

Анонимен

преди 3 години

След 3 ноември, когато перхидрола в белия дом ще бъде история......санкциите ще накарат сашаЛисия и воваКъсия да целуват на Байдън ластика.вансеремос!!!

48

антизападопоклонник

преди 3 години

Целта е да не се съсипе поредната държава. Имам познат, бесарабски българин, родом от Украйна! По неговите думи Украйна днес е в пъти по-зле, отколкото е била при Янукович! Селата се обезлюдяват, заводи и фабрики по градовете се закриват, а обикновените украинци, които не са членове на Правий Сектор, живеят в страх и масово напускат страната. Та падне ли "диктатора" Лукашенко, това я чака и Беларус!

47

славянин

преди 3 години

Докато Путин е ангажиран да помага на Лукашеско в Русия ще стане втора октомврийска революция! Дните на всеки изкукуригал диктатор са преброени!

46

Сата НАТО

преди 3 години

до ЗапознатаОная работа трябва да му целувате къде и жилищата ви санира.---------Целувай му я ти.Аз моето жилище съм го санирал сам.

45

Анонимен

преди 3 години

Отговорете ве тролчета на въпроси 53 и 51? Вие Българи ли сте

44

антизападопоклонник

преди 3 години

До Запозната,А откъде си сигурна, че ако не беше Борисов, тук щеше да е като втора Сирия? Аз не виждам особено голяма разлика между ситуацията в България през 2010-2011 и сега, като изключим факта, че оттогова цените на недвижимите имоти в големите градове и особено в София скочиха в пъти! Ти от еврофондовете ли се нагуши и ти, че така яростно защитаваш Борисов? Пък за оная му работа, щом си се облажила благодарение на него и ти като ***, ходи му я целуваш, пък ако искаш и нещо повече му прави!

43

Анонимен

преди 3 години

Да има закони които засягат демографската криза и обезлюдяването на страната ни, Нещо друго искате ли

42

Анонимен

преди 3 години

Целта е да не се правите на луди? Да не натрапвате вашите извратени цености като нормални. Да не се узаконява еднополов брак, защото такъв е ПРОТИВ нашата природа. Да не отнемате нашите деца ,защото родителите им са решили да се скарат.....

41

Запозната

преди 3 години

Ако не беше ГЕРБ и г-н Борисов тука щеше да е като втора Сирия. Увеличи заплатите,даде на пенсионерите и какво ли не. Оная работа трябва да му целувате къде и жилищата ви санира. На кой не му изнася по новите магистрали шута и да изчезва.

40

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът си отиваспете спокойно, деца! Минчо Минчев.Но докато си иде ще пролее още кръв. Те така са свикнали.Но не свойта кръв,братяа тази на народа.

39

Анонимен

преди 3 години

Искат Майдан да правят в Минск, ама йоок. Беларус не е Украйна.

38

Рязан Кольо

преди 3 години

Малко са им арестите на прозападните ***. Ако бях на негово място с по един акомулатора и в некой язовир.

37

Един мъж

преди 3 години

До diana21Moля те, гледай си роклите и гримовете.

36

Анонимен

преди 3 години

Във всеки случай е открит и честен, а не лицемерен като подкрепящите ислямските терористи ес и нато.

35

Анонимен

преди 3 години

САЩ полагат примки за *** за своят Краварник :)))) Лукащенко се оказа Не *** , а Куче !

34

diana21

преди 3 години

Твърде вероятно е Путин да застава отново на грешната страна от лошо разбиране на приятелството. Както в Сирия подкрепя приятеля-Башар, така и тук "приятелството" за него е много важно. Но ако наистина си приятел, ти ще му помогнеш да влезе в правилния път, не да се хвърля в пропастта! RT е английски канал. Идеята им е добра да дадат възможност на Лукашенко да представи позицията си за да може да има диалог..Видя се-Лукашенко е слаб и страхлив и се нуждае от помощ за да вземе правилното решение

33

Анонимен

преди 3 години

Западният ботуш няма място в Беларус.

32

Анонимен

преди 3 години

Многото "велика" Русия, дето си изби 30 милиона граждани по Сибир, изби 10 милиона украинци, а останалите вече 100 години са гладни, нищо че на нефт и злато живеят. Непрекъснати кризи и непрекъснато цял свят им виновен за нещо. Просто са мързеливи.Добре, че другите народе не са толкова "велики"

31

Сата НАТО

преди 3 години

Сравнението между Лукашенко и Бокаса е много в полза на първия.