110

Анонимен

преди 3 години

Само вижте протестиращите. Млади и неработещи. СРАМ. И при нас е така. И като сменят Лукашенко, тези млади веднага ще си намерят работа и ще почнат да работят за държавата си. СМЯХ. СМЯХ. СМЯХ. Хора без цел. Хора, които само се оплакват. Бас да държа, е после ще очакват държавата да им осигури всичко. :) По делата се разпознават хората. Какво и как са учили, какво и как са работели. Много млади момчета искат да тренират и да изглеждат добре, момичетата също, по-малко или изобщо да не работят.

109

Лъжа

преди 3 години

Ако някой си мисли, че има свобода, жестоко греши. Всичко е икономика и интереси. Майданът го органзираха САЩ след като Русия и Китай бяха подписали горовор за търговия с валута, различна от долар. Сега явно проблемът е газта за ЕС. Това е също като да направиш война, за да продаваш оръжие. Меркел не е ли диктатор? Или просто властта там е разпокъсана и коалицията едва за 3 месеци се случи. И там има жажда за власт, ито каква. Да разрушиш е по-лесно отколкото да градиш.

108

Граничар

преди 3 години

За неразбралите - и в Крим, и в Беларус Путин си брани системите за ранно предупреждение от ракетна атака от "доброжелатели".

107

Анонимен

преди 3 години

Потин : Крим наш... и Беларус наш ...

106

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко народът на Беларус ще го обеси надолу с главата.

105

реалист

преди 3 години

До Анонимен107 ти си свободен само за да предлага на Истински Европейците дупата си и на гурбет.

104

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че Лукашенко ще отиде при Янукович и Беларус ще подаде документи за НАТО и ЕС. Ама иначе путин бил най големия дипломат и политик в мире ха ха. Аз такъв некадърен дипломат не съм виждал в историята на света. Навсякъде удря на камък дребния.

103

Анонимен

преди 3 години

Посочете ми един диктатор в света, който да не е приятел на путин. Затова казваме, че русия е ЗЛОто на този свят, защото подкпепя диктаторите и е срещу свободния свят.

102

Чичо

преди 3 години

Чудесни новини! Надявам се Путин да реши да окажа съдействие и на г-н Борисов за премахване на протестите.

101

Руснак

преди 3 години

До Луда работа ".....трябва да скъсат с Русия." Това е вярно,другарю!Съгласен съм!Рснаците не искат просяци,като укропи,белоруси и т.н.Ние не сме славяни, ние сме сами.

100

Христо Христов

преди 3 години

До Луда работаТе и 800 000 украинци няма да простят на Киев, че баха прогонени от Родината си. Може и да му е кофти на Путин за ресурсите и заводите и базите, но тези 800 000 са неговата вярна армия в случай на конфликт.ПП. тия убитите украинци да не са като военопленниците дет режимът ловеше по улиците на киев (документирано).

99

1997

преди 3 години

До АнонименОсобено като гледам Украйна-то едно богатство, една свобода,благополучие-а бе нямам думи.Само където станаха тоалетна хартия на западняците.

98

Ротшилдската

преди 3 години

марионетка Путин излиза от шерка наречен пандемияпърво измисли ваксинавторо не само свали санкцийте, които наложи на Беларис за неналагане на карантина, но и защити Лукашенко от опитите да се организира Украйнски тип майдан в Беларусочевидно юдо-масонслите планове да осъмнем с глобално световно правителство до 2030 няма да се осъществят

97

Някой

преди 3 години

До АнонименНямам лични впечатления от положението в Полша,но общувам с доста Поляци и това,което казват се различава доста от твърденията ти.В Германия в района Дортмунд-Хановер-Билефелд ги има с хиляди.Само че почти всички работят за ок.1800 Е бруто,И като ги одрусат 460Е данъци е малко далеч от сумата дето я споменавашПояснявам,че говоря за общи работници ама те май всички са такива..

96

Анонимен

преди 3 години

а луканкошенко зад кой е

95

666

преди 3 години

пундю е следващия.

94

Луда работа

преди 3 години

Някои пишат как Русия си била върнала Крим. По вярното е, че Русия изгуби Украйна която никога няма да и прости 14 000 убити украинци в продължаващата война вече шест години в Донбаска и Луганска област. С побоищата и арестите в Беларус които извършва Лукашенко с подкрепата на Русия хората в Беларус ще разберат, че ако искат да живеят мирно, свободно и да им се спазват човешките права трябва да скъсат с Русия.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Знам какво е в прибалтийските републики и Полша от първо лице и знам как е в Беларус. В Полша имам роднини, познати и приятели, които си работят в страната и имат заплати от 2000, 5000, 10000лв или много повече и това е доста по-добре от Беларус. Винаги ще има бедни и необразовани поляци, които ще изкарват 2000 лв в Полша и ще отидат в Германия за 5000лв и това е нормално. В Беларус заплатите са смешни и ако не е Русия да ги спонсорира с евтин петрол няма и толкова да е "добре".

92

Анонимен

преди 3 години

Путин ги дърпа към Азия. И така ще докара НАТО в Беларус.

91

Анонимен

преди 3 години

Най голямата глупост е когато хората бутаха комунизма за да станем като запада.Което е абсурдно защото запада е станал богат не поради демокрацията а поради грабене на колониите си ние колонии никога не сме имали.