90

да ама не

преди 3 години

До Анонименвсички неблагополучия на социализма се оправдаваха с капиталистическото минало другарю .Не се ли сещаш че вонята на наследството на сициализма в източни блок още се усеща

89

мдаа

преди 3 години

дупе да му е яко на всеки зад когото застане Путин , то и зад нашия май льотчик е застанал

88

Анонимен

преди 3 години

Е как каква? Да си запази буферите между руската кочииина и НАТО :) С Украйна не успя, рано или късно и народа на Беларус ще разбере правилния път.

87

Анонимен

преди 3 години

Как каква е целта?! Робство докрай на събудилия се Беларус, който иска свобода. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-богат и по-свободен. Закон.

86

Чичо

преди 3 години

Това трябва да се случи и у нас! Г-н Борисов да получи помощ от братска Русия и хората на Путин да озаптят отпадъkа, който се трупа в карето на властта вече 2 месец. Щото, сега е крайно неподходящ момент за сваляне на Борисов! Изчакайте да мине короната и кризата и тогава се занимавайте с глупости!

85

Анонимен

преди 3 години

До 110 АнонименХодил ли си да видиш как се живее в полша и балтииските републики ? *** виж и после пиши измислиците си. Аз съм ходил в литва . всичко е ограбено както при нас и младите са избягали да работят в европата. поляците почти всички работят в Германия . Попитах един познат поляк защо работи в германия като пишат, че в полша е станало добре и той ми каза . ако е толкова добре в полша ще дойда ли да работя в германия.

84

Анонимен

преди 3 години

Много хора тук искат Беларус да продължава да е постсъветска диктатура, да е бедна и да е подчинена на Русия. Вижте как се живее в съседна Полша или балтийските републики и помислете, дали е правилен този начин на управление. На Русия не и пука за белоруските хора а да си прокарва стратегическите бизнес интереси.

83

XaXa

преди 3 години

Крим наш, Крим наш....тъжно и смешно___________________________________Така е, тъжно за американците готвеха се да имат военно морска база там, смешно е от руска гледна точка - толкова ли са *** задокеанските "партнери" дори да си помислят че ще са в Крим.

82

Анонимен

преди 3 години

До 106 историятаТъжно ти е и хич не ти е смешно ! Напусна те мъжът ти от Африка и няма кой да ти се "радва" сега. Отбягват те защото си "износен" доста и ти си сам

81

историята

преди 3 години

Историята помни нещо подобно...Сърби и черногорци - братя и когато сърбите взеха да се налагат във всичко- отделни държави. украинци и руснаци-братя ---и дежа ву; сега е ред на белоруси и руснаци. Така благодарение на Путин, Русия се оказа с икономика на 20 век, обкръжена от врагове---една сал, Монголия остана. А, спомняте ли си--какви сълзи от радост бяха---Крим наш, Крим наш....тъжно и смешно , ръка за ръка.

80

Martin Bormann

преди 3 години

Беларусь и Украйна са буферни държави между НАТО и Русия. Руснаците не искат да имат директна граница с членове на НАТО. Яли са дървото преди срещу Наполеон и Хитлер и сега искат да имат време за реагиране ако някой навлезе в на територията им точно в посока нефтовите находища. Затова Путин няма да допусне Беларусь да стане като Полша. Ако трябва ще я разцепи с гражданска война както в Донбас.

79

Анонимен

преди 3 години

Всеки нормален бобзастанал зад него, кой искандържавата му от процъфтяваща икономика като тук е България да стане треторазрядна колония, без никакво производство, където хората мизерстват масово, а държавата се хвали с разбити магистрали и 10 000 ИТ специалиста.

78

Предположение

преди 3 години

Блазе му на Лукавшенко, щом Путин му е застанал изотзадзе...

77

Анонимен

преди 3 години

Да си си втълпил че си диктатор... има нещо патологично.

76

Анонимен

преди 3 години

На нашия Радко приятелите.

75

Анонимен

преди 3 години

Хаха...изненадани?Има ли диктатор, който да не е подкрепян от Русия и Путин?

74

Minuva42

преди 3 години

Путин направи това в което го обвиняваше Лукашенко преди месец.Само че, сега Лукашенко едва ли не му се моли да го направи.Путин е играч, обучен за такъв от службите в Русия. Спор няма.

73

Кремълския педераСт

преди 3 години

Превърна Украйна във врагСега и Беларус ще се обърне срещу негоВъпросът е дали *** е агент на ЦРУ или си е природно тъпоъгълен...

72

Анонимен

преди 3 години

Какво се бута в Беларус?Да си гледа своя народ.Ама това им е на Русияна всяка манджа мерудия и да гепат нещо. Туй са им мокрите сънища.А на теб изпратиха речта да я прочетеш, та даваш акъл?Или така ви е наредено - да надувате гайдата за тая реч предварително колко е вилика?Ходете се гръмнете заедно с недуразумението ви.

71

Анонимен

преди 3 години

"В продължение на две седмици изглеждаше така, все едно руският лидер не знае чия страна да заеме - тази на Европа или на отиващия си диктатор."-----------------------------------Не е реално, не е възможно да се пишат подобни глупотевини. Изглеждало им. Като ви изглежда - прекръстете се. Двадесет години Путин управлява Русия. През това време той недвусмислено показа на цял свят, че винаги и при най-критичните ситуации, той взема страната на своя народ. Чуй го какво ще каже на 22.09. пред ООН.