68

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с "Апартамент гейт"..................много гербаджии се нагушиха с евтини апартаменти, нали??

67

Анонимен

преди 3 години

СДС.............най-антибългарската партия..............крадливите гадини от СДС, ДСБ, реформатори , демократи , либерали...................те изтекаха в канализацията на историята...............като Меглена Кунева, Соломон Паси и Иван Костов.............все едни продажни, гадни и мръсни политици!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Никога вече комунисти на власт!СДС могат да направят шествие против опитите на БСП да заграбят властта чрез служебно правителство на проруския президент Румен Радев.Така ще вдигнат рейтинга си сред софиянци.

65

Анонимен

преди 3 години

БСП са по-малкото зло от ГЕРБ...............затова по-добре БСП да идват на власт заедно с ОП (НФСБ, Атака и ВМРО)............важното е ГЕРБ и ДПС да се изолират от властта, за да не могат да крадат толкова много!!!!

64

Анонимен

преди 3 години

3 кръстовища са малко....................да се блокира цяла София до оставката на крадливата шайка ГЕРБ-аджии!!!След това съд и затвор...............да връщат крадените пари, апартаменти, къщи, вили, злато и т.н.

63

Анонимен

преди 3 години

Турски поток е руски проект на руска фирма базирана в арабска държава с подставено арабско лице.Идеята, че руският газ няма да зариби ЕС, а Русия да цица като *** от най- мощната западна икономика-германската, влудява руснаците.Влудява ги, защото те са свикнали да експлоатират ресурсите си, народа си, партньорите си.

62

Анонимен

преди 3 години

До 70 и с какво ще ги затворите като вече сте под 1000 на тези протести? Отидохте за демокрация а ви превърнаха в пролетарии. Нормалните хора усетиха че ги употребяват и се изтеглиха. Останаха група заблудени и платени ултраси, които София мрази вече и в червата!

61

Анонимен

преди 3 години

Някак обществото проспа договора за междусистемна газопреносна връзка с Гърция, който всъщност е причината за руския щурм на Триъгълника на властта.Мутри вън!-е само захранката за простолюдието.

60

Анонимен

преди 3 години

Я затваряйте всички кръстовища в София..................и пред Ректората на СУ, Орлов мост и триъгълника на властта..................до оставката на крадливата ГЕРБ-ерска шайка бандити..............тия се оказаха най-вредната за България партия заедно с ДПС!!!Даже са малко само 3 кръстовища..............блокирайте цяла София!!!

59

Анонимен

преди 3 години

Предлагамда направим контрапротест, да купим цветя и да ги подаряваме на протестърите с усмивка.Може да купим картички с текст "Честит 1-ви учебен ден, мили деца!","Обичаме ви!"

58

Анонимен

преди 3 години

Страх ме е. От алтернативата на това управление. Слави Трифонов - чалгар, мутра-дубльор, Бойкикиев - лидер на либералните болшевики, Корнелия и Радев - партизаните на БСП, МаяМа - неуспял кандидат за кмет-реваншист, престъпникът Черепа и "отровното му тррио" подстрекатели към анархия.

57

Калеко Алеко

преди 3 години

"Вас не Ви е страх" от какво..не се страхувате от Черепа, от Олигарсите на Прехода и техните фигуранти, от маргиналите на улицата, които припознахте като част от Вас, но се страхувате от законите на правовата държава, от българското правосъдие, от членството на България в ЕС и НАТО, от влизането ни в чакалнята на Еврозоната и всичките демократични придобивки през последните десетилетия, а на 9-ти септември си направете пикник на яз.Копринка, там където приятелите на фигуранта горят знамето на ЕС

56

истина

преди 3 години

На миризливата барикада на Орлов мост отровното трио не само че не са спали, но не са го доближавани на 50 метра. Там спяха платени без мозъчни.

55

Анонимен

преди 3 години

Внимавайте с чалгарите! Простотията също е заразна!

54

Анонимен

преди 3 години

А трябва да ви е страх!Много трябва да ви е страх от управление на БСП в комбина с ДПС.За младите виртуалната реалност се размива с реалния живот,А трябва да четете.Трябва да прочетете за участието в управлението на хора като Корнелия Нинова, Иван Костов, Александър Томов преди да им помагате да се върнат на власт.Комунистите са закърмени с омраза и насилие, а те са заразни.Всичко родено с насилие е недъгаво.

53

нъл тъй

преди 3 години

До Анонимен 59Значи другия е Цветелин Евров.

52

Анонимен

преди 3 години

Тези от Хиполенд са ортаци на Слави

51

Анонимен

преди 3 години

Този пуч се подготвяше повече от година и половина. Сайтовете и ФБ бяха превзети тотално от троловете на "Да, Маджо", Решетников и Божков. Каквото и да направеше правителството жинаги бяха "АНТИ". Първо призоваваха да не се спазват ограниченията при карантината, после /ПАК СЪЩИТЕ/ плюеха Щаба, че охлабил мерките! Милиони постове се изписаха, че "вирус няма", че ще ни чипосат и кви ли не дивотии още.

50

Анонимен

преди 3 години

Дори и Божков разбра ,че за никакъв *** не ставате. Нормално е да ви спре парите.

49

Анонимен

преди 3 години

май им спряха кранчето и като няма кой да плаща вече не им изнася да се правят на протестъри