88

Анонимен

преди 3 години

Протестърите да затворят поне 10 кръстовища в София, не само 3...............само така може да свалят крадливата шайка на ГЕРБ-аджиите!!!Стачка до дупка.......................после съд и затвор за крадците от ГЕРБ и ДПС!!!

87

До Анонимен 90

преди 3 години

Е...............възможно е Корнелия Нинова да е закупила Техноимпекс за 10 пъти по-ниска цена от пазарната....................но все пак тя не го е откраднала, и да има някаква далевера там , Корнелия е абсолютна аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!Не съм член на БСП, нито фен на БСП................но те явно са по-малкото зло от ГЕРБ!!!

86

До Анонимен 90

преди 3 години

аха............да..................повярвах ти!

85

Анонимен

преди 3 години

Ако така се сваля правителство с блокиране на кръстовища и с 1000-2000 протестиращи то през няколко месеца трябва да се провеждат избори.

84

Анонимен

преди 3 години

Радев нещо не декларира апартаментите дето ги дел на Деса. Да не ги е продал.на занижени цени, как ги е взел.

83

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова е Троянският кон на Иван Костов в БСП, но БСП са толкова зле с инстинктите, че дори не се усещат.Тактиката на Троянския кон е любима на Командира.Няколко министри в кабинета на Борисов бяха"снесени" от Костов по този начин.

82

Хм

преди 3 години

"...но през нощта той беше премахнат по настояване на полицията...." A знаете ли защо? Защото нарушава Закон за пътищата и Закон за движение по пътищата и съгласно тези 2 закона, държавният орган, който е длъжен да упражнява контрол за спазването им, е именно служител на мвр. Така, че- беше възстановено законното положение и беше възстановен общественият ред.

81

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова,Закупила Техноимпекс за 70000 долара при пазарна цена 700000 долара.Сделката е заплатена с 70000 долара при покупката и разсрочено плащане на останалата част в компенсаторни бонове за 10 години.Запитана от журналисти:Откъде на 28 г.възраст е имала 70000 долара?-Нинова отговаря:Ами откъде ще имам аз на 28г. толкова пари?! Няма такова нещо!Е това е най-голямото перде в БСП!

80

До 69

преди 3 години

Я затваряйте всички кръстовища в София..................и пред Ректората на СУ, Орлов мост и триъгълника на властта................########***,Сульооо, то ако така се сваляше власт досега са сме се затрили.

79

Анонимен

преди 3 години

Нено Димов депутат от Демократи за силна България предложен на ГЕРБ от ВМРО за министър на околната среда,УВОЛНЕН заради аферата с нелегалния внос на токсичен италиански *** по неофициални данни горен в ТЕЦ-овете на Христо Ковачки.

78

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова-еднам от най- имотните в БСП.С имоти в София, палат в Рударци, къща с басеин край Жиленци и още един имот там, с които се е сдобила докато БСП са били на власт.Вие колко имота с басеин имате?

77

Анонимен

преди 3 години

Цветан Цветанов в интервю от 06.2019г.,Гледащ в дясно и нагоре:Ако имах компромат срещу Борисов, нямаше ли да го пусна в общественото пространство?!

76

Анонимен

преди 3 години

Ела блокирай пред нас бе смел, веднага вадя джипката с ролбаровете.

75

Анонимен

преди 3 години

Ще започна с припомняне на уволнените от Борисов министри:Трайчо Трайков-министър от квотата на Реформаторски Блок.Лобираш за проучване и добив на шистов газ в България, както за приватизация на НЕК.КМЕТ НА СОФИЙСКИ РАЙОН-ЦЕНТРАЛЕН.Част от задругата на "Отровните".Сделката с EVN, с която заблуждава хората, че е невинен, няма нищо общо с лобирането му за екологично замърсяване на България.

74

Хм

преди 3 години

73- Блокирайте цяла София и на 08.09.2020 г. ще излезем всички шофьори в София, без значение къде работим и ще свършим работата на полицията- ще ви избутаме с мпс-тата с бавна скорост на тротоарите. Щом ще пречите умишлено на 1.5 софиянци да достигнат до работните си места с мпс-та, значи е време да ви се покаже как пък ние нарушаваме вашите права БЕЗ никаква политика- само защото вие нарушавате нашите права. Има още ден- два , докато ви уврат тик999вите и проумеете горенаписаното- да видим...

73

америка1332002

преди 3 години

До Анонименда си проюел какво стана. имаше проверка на прокурора със заключение, че всичко е редовно. престъпления няма.

72

Анонимен

преди 3 години

Разлика между филмова продукция и реалност правите ли?

71

Анонимен

преди 3 години

Този който ни нарече ***, с най-голямо удоволствие ще те изпратя на Терминал 2, моля те никога не се връщай и си стой в майка Русия.

70

Анонимен

преди 3 години

Освен шкафовете с евробанкноти, които може да са заснети навсякъде, други доказателства имате ли?Борисов изгони свои министри в момента, в който възникнеше съмнение, че са корумпирани.Друга партия правила ли е нещо подобно?

69

Анонимен

преди 3 години

Крадливата шайка ГЕРБ-ери няма да подадат оставка, то е ясно................нали трябва да пълнят едни шкафове с евробанкноти и кюлчета злато................не само вожда им - пожарникар , но и слугите му!!!