8

Анонимен

преди 3 години

Сега Фигуранта ще трябва да ходи пред ЕК да обяснава къде са изчезнали протестиращите и дали не им платено със пари от шкафчето, като изведнъж никой не е вече по улиците да протестира Да вземе да снима със дрона си няколко човека около пазара и да обяснава, че туй са протестиращите.

7

Анонимен

преди 3 години

Комунистите не могат да си позволят някой да краде повече от тях, това е цялата работа.

6

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е безделниците да вдянат, че нормалните хора се трудят имат жени и деца на ,които трябва да осигурят нормален живот. И не може да се блокират кръстовища, защото някои си мислят, че ще им дават пари за лежане ,ядене и пиене.

5

Анонимен

преди 3 години

Румен провала не можа да уреди Грипените, сега служебен кабинет ще види през крив макарон с шепата заблудени дето оредя яко. Самолета дали вдига поне тоя с овчата физиономия. По руски тертип, да не вземе да падне от някой прозорец че ония няма да са доволни.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на ушевите,най-великите ушеви в галактиката. Само не разбрах кога им остава време да се занимават с обичайната си дейност,която включва всевъзможни престъпления, примерите са безброй много. Затова пенсия на 35 и по двеста заплати накуп, че голям стрес, а и оня нискочелия умник каза че на протеста ги дърпали за пишоците и са много стресирани.

3

Анонимен

преди 3 години

И какво сега народа дето иска оставки и ще променя систрмата се събра на един тротоар пред входа на президентството.

2

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред българските полицаи и пред Ивайло Иванов, който направи на трътка онзи айдук, пъпеш с уши и позор за България Грипен Радев!

1

Анонимен

преди 3 години

Снощи бяха сигурно към 80 човека най спрелите