102

Хан Тервел

преди 3 години

Абсолютно вярно: България се справи по добре от много прехвалени европейски държави! Каква Швеция какви европейци...

101

Анонимен

преди 3 години

ШВЕЦИЯ- РЕГИСТРИРАНИ С КОВИД- 87 000, ЗАГИНАЛИ ОТ КОВИД- 5 800, НАСЕЛЕНИЕ 10 МИЛИОНА, БЪЛГАРИЯ ЖИТЕЛИ ОКОЛО 7 МИЛИОНА, РЕГИСТРИРАНИ С КОВИД- 16900, ЗАГИНАЛИ ОТ КОВИД ДО ВЧЕРА- 665 ЧОВЕКА- КОЙ СТОИ ПО ДОБРЕ, НЕ СМЕ ЛИ НИЕ, НЕ СХВАЩАМ ЛОГИКАТА В ТВЪРДЕНИЯТА.

100

Анонимен

преди 3 години

До 105Ммм ... не, няма. Па има баят държави, двто си ги заслужават ;)

99

Милен

преди 3 години

Франция била затворила 20 училища, ама от колко? От 8000!

98

Анонимен

преди 3 години

"Интересно, дават информация за малката Швеция на завет географски, а не пишат за Франция която 1 седмица след като отвори училищата вече е затворила 20!"Ми те впвра писъха ве

97

Анонимен

преди 3 години

В Швеция и се даде избор.Ако имаш съмнения, *** няма да ицелееш, седиш си вкъщи или на вилата в планината, поръчваш си запаси в нета, бапкаш дкстснционно и караш на помощи или пенсия, ако няма бачканка. Някой хора са оче така. Други рискуваха и някои загубиха. 1

96

Анонимен

преди 3 години

Най-нисък за периода, драги граждани! През последните месец и половина, ни започнахме да даваме повече жертяи тот тях. Ще излезе накрая, че "мерките" проато са съсипали икономиката и са отложели вълната с 6-7 месеца...

95

Анонимен

преди 3 години

Средна продъшжителнист на ивота на мъжете в България - 69 години.Швеция - 80 години.А познайте, коя е най-засегнатата група и в кок други две държави, продълбителнистта на живота е над 80 години! Италия и Испания. При нас има малко жертви, не заради дпбрите ни мерки, не заради силният ни ген (каквото ида значи това), не заради великото но здравеопазване, а защото сами сме си уморили хирата, които ббиха било най-засегнати иначе.

94

Анонимен

преди 3 години

tatiValdiМоже, за съжаление и твоят да е бил ;(

93

Анонимен

преди 3 години

Като дават брпй починали тази година, спрамо миналата, ако се извадо SARS-CoV-2 като причина ... Абе разликата е в рамкитв на статистическата грешка. Починал с Корона и от Корона, може да са близки, но са доста ралични неша.

92

ист

преди 3 години

Не разбрах какво му е доброто на шведския модел, при 6000 починали и 7 % носители на вируса. Тези цифри показват че шведския модел е най лошия.

91

tatiVladi

преди 3 години

Да подкрепя многото пишещи срещу манипулативните и фалшиви новини.Фалшива новина!Швеция е на 5 място най-много починали на брой население в Европа!България е чак на 25. В България, в сравнение със Швеция, с нашите действия, сме спасили 5000 живота - може да е този на майка ви, на баща ви, на баба, на дядо ...Нека не разваляме тази статистика!

90

Анонимен

преди 3 години

До 85Заболели имаме малко, зщаото възрастните ни унират рано. С по 15 години по-рано. Нямаме я тая грижа за болните, каквато я имат там. А тая китайска чима поразява топно стари и болни хора.

89

Швеция

преди 3 години

Вижте как говорят хората. Вижте как говорят тук - оня байганю че му забравих името, дето прилича на Годжи

88

Анонимен

преди 3 години

До 91Глупости са това, че нямало никий. Може би бяха 40% от това, което бяха но продължи точно седмица и половина. Е да, лятото я нямаше тая гъчканица, защото нямале туристи, но определени не е имало дълго периоди, в който всички са седяли вкъщи.

87

Анонимен

преди 3 години

Имено вие я изкарвахте лоша, уважаема редакция на Днес.

86

Анонимен

преди 3 години

Четете не само заглавието!"През пролетта имахме дистанционно обучение за по-големите ученици, както и за студентите. Около 30% от хората си работеха у дома и такива, които си оставаха вкъщи, защото имат симптоми. По улиците на Стокхолм нямаше почти никой, което беше проблем за много бизнеси. Нямаше спортни или културни събития...."

85

Sichtpunkt

преди 3 години

В Швеция умрелите са 5835 души, във Финландия 336, а в Норвегия 264!! Как ви "звучи"? Сега смъртността е еднаква навсякъде!

84

Sichtpunkt

преди 3 години

Ами нали измряха хиляди? В съседна Норвегия са в пъти по-малко и сега смъртността и там е много малка. Защо не давате този аналог?Най - добре щеше да бъде да оставим електората на БСП да се спомене и да разпускаме тази партизанска партия!

83

анонимен

преди 3 години

Шведите просто са други хора - знам го от тези, дето са живели там. За съжаление си патели от имигрантите, но било въпрос на време, или ще ги вкарат в пътя, или ще ги изгонят. С вируса се справят, защото са дисциплинирани и не се правят на велики. Дори и да не вярвали, се съобразявали с обществените норми.