122

шоп

преди 3 години

В Швеция е пълно с швeди, а тях вирус не ги лови.

121

Сталин

преди 3 години

Мда, просто без думи. Спомням си как ни гонеха полицайте из парковете в София. Мракобесието е право пропорционално на глупоста на управляващите.

120

Анонимен

преди 3 години

България е на първо място по смъртност в света тъпун гери, коментарите са излешни

119

popa ot razgrad

преди 3 години

изтрепаха възрастните, слабите и болните, и сега казват че са добре...комедия...трагедия...

118

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и 0.0001 % да е смъртността от вируса , нашият правилно евроатлантически ориентиран герберастин , който цял живот е мамил , крал ,експлоатирал и правил като вятъра на Вожда ,ще му се струва висока смъртност.Понеже може да се гътне и многото апартаменти,фирми и рушвети ще ги харчи друг. Затова спазвайте мерките и пазете герберстите - те има за какво да живеят.

117

Анонимен

преди 3 години

Средната продължителност на предстоящия живот на мъжете в Швеция е най-висока в Европа 79,6 години, а в България е с 8 години по-малко 71,5 години. Това обаче едва ли има значение при брояна починалите от вируса, защото 80 годишните в Швеция са по-здрави от 70 годишните в България.

116

Анонимен

преди 3 години

До русофилАбе убавец в любимата ти Русия смъртността от грипчето е под 1%... Ама карай, слагай маската и отивай да се слаках на Херо!

115

Анонимен

преди 3 години

До Рамзан Кадиров Не си прав, дори СЗО ги похвали..

114

Анонимен

преди 3 години

"Лошата" Швеция сега е сред държавите с най-ниска смъртност от COVID-19 в ЕСДистанция да, но маски категорично не. По рано го уважавах доктора, но вечене.

113

Сахар

преди 3 години

Ако ще сравняваме Швеция с България нека започнем изначално с това, че там средната продължителност на живота е с 10 години повече отколкото в България.

112

Рамзан Кадиров

преди 3 години

От къде си ги изсмуквате тия откачени заглавия? Швеция е една от държавите с най-висока смъртност в Европа. Идете на worldometers и там статистиката го показва много добре.

111

Анонимен

преди 3 години

В Швеция умираха две групи хора - възрастни хора от старческите домове и мигранти от гетата, в които живеят един върху друг.

110

русофил

преди 3 години

Оставете швеция, погледнете любимата ни русия, с население 20 пъти повече от България. Ситуацията е следната в русия имат около 60 пъти повече заразени от българия. умрелите са 26 пъти повече от тези в българия. а всеки ден регистрират над 25 пъти повече от българия. Затова и путин ги умайва с новите ваксини.

109

aaa

преди 3 години

До МангъраА ти май забравяш, че епидемията още не е свършила. Швеция е на 11 място по брой починали на 1М човека и ще отива все по назад, защото там почти не умират вече хора от корона.

108

aaa

преди 3 години

Какво става бе мунчовци, дето до сега даваха пример с Швеция какво щяло да стане, ако не се спазвам мерките. Май Магъра ще се окаже прав накрая.

107

Мангъра

преди 3 години

Само дето в статийката забравиха да кажат, че в Швеция, докато стигне до това уж цветущо състояние, умряха 5800 души на 10 милиона население. А намаляването на случаите се дължи на редица фактори и най-вероятно най-важните от тях е, че шведите сами си спазват дистанцията и все повече от тях започват сами да носят маски, без да чакат правителството да им го препоръча.

106

няма логика

преди 3 години

Швеция и в момента публикува ежедневно над 200 заразени и по 5-6 умрели от короната на вируса. А мерките са по-строги от тези, които са в момента в България. Така, че това което твърдят в статията няма нищо общо с действителността.

105

логика има

преди 3 години

До Анонимен 108Шведите,знаейки много добре,че това е ГМО-вирус и няма лечение, оставиха нещата на самотек,както му дойде!И това е окончателно!При нас с тези маски и криене по кьошета и тавани всичко е по-бавно,но ще ги настигнем!В това не се съмнявай!

104

Булгар! Булгар!

преди 3 години

Шведите са много прости хора, даже са едни ужасни мангъристи, убийци на възрастни хора, при това го правят умишлено!Друго са българите - умни, красиви, богати, пример за целия цивилизован свят. Българите Ковид-19 не ги лови. А премиерът на България е брат на Слънцето, всеки ден огрява народа си и му осигурява благоденствието и водещо място по ЕС, първото място по бедност и корупция!

103

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви основания да се хвали " лошата" Швеция, нито си имате понятие за мерките и ситуацията в тази страна, ама нали трябва да си подрънкаме врели-некипели като лелки на пазар