42

Генерал Майтапчийски

преди 3 години

Не, аз ще извърша ритуално сепуку върху себе си!!!Чувалите останаха празни!!!Труповете така и не се появиха!!!Срам и позор за мене, декоративния генерал!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Май в Швеция сега се самоограничават в пъти повече, отколкото се спазват ограниченията в България. В Швеция проблема бяха тези, които сега наричаме ковидиoти, които масово се изпоразиха и много от тях починаха. Те успяха да заразят и други нормални хора и така се стигна до това Швеция да е в сред най-засегнатите държави в света. *** свършиха и чрез голямо самоограничават, шведите се оправиха.

40

Светозар

преди 3 години

Тази статия се харесва от доцент Мангъров. Всъщност той я е писал.

39

(-_-)

преди 3 години

A такааа.. Айде се обяснявате колко са важни мерките и как ще предпазим баба и дядо.. А междувременно в оня старчески дом - 'огнище' просто ей тъй никой не хвърли топа..

38

Анонимен

преди 3 години

В България защо няма вирус, след два месеца протести и масово събиране на хора без да се спазват мерки в България всичко трябваше да е пламнало а в София да са се натръшкали!

37

Анонимен

преди 3 години

Шведите са прости, а еднокнижниците на Боко умни факт, а на *** човек знаем какво му се набива според Бойко..

36

Анонимен

преди 3 години

Хората днес имат възможност да учат и въпреки туй си остават масово невежи. Вируса е тук за да ви накара да бъдете зависими от някой, който иска да сте зависими и да може да ви контролира Започнат ли хората да се контролират сами туй е стъпка към самоосъзнатост. Вирус има Китай го пуснаха за да спрат Трета световна война, краварите искаха да подпалят майдан в Китай чрез Хонг Конг, обаче като бумеранг вируса се върна в краварника и ги цапна яко в кравешките муцуни.

35

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия защо няма вирус.

34

Анонимен

преди 3 години

Елате да протестирате сред хилядите и освен че няма да се заразите ще придобиете и имунитет.

33

Анонимен

преди 3 години

Мисля че бъркате истинските шведи с нашите шведи. Истинските са приложили инструкции и съвети. Те са интелигентни и се вслушват. Нашите шведи не могат и да ги прочетат дори, камоли да ги следват.Ние и да се пазим, ако някои хора разнасят вируса навсякъде рано или късно ще го лепнеш.

32

Анонимен

преди 3 години

Мерките са най-доброто средство срещу ковид-19, но шведите са прости и не го разбират това нещо.

31

Анонимен

преди 3 години

Още една причина за оставка на мутрата Борисов.

30

Анонимен

преди 3 години

Белгия е с два пъти по-голяма смъртност от ковид и повече заразени, при това в Белгия се спазват жестоки мерки срещу вируса.

29

Анонимен

преди 3 години

Мангъров човека сумати псувни отнесе от някакви двупръсточели еднокнижници като Боко тиквата, ама човека е специалист и излезе прав.

28

Асланите от НОЩ

преди 3 години

Така е Мутафчийски! В медицината няма не може, има ние не ставаме!

27

Handel

преди 3 години

Всеки ден вече от месец и половина има от стотици до много хиляди протестиращи не само в софия, а и в другите големи градове. А само си представете как щаха да се размисиркат разни ***, *** пу*ки и разни зеленчуци (ако тиквата се води заеленчук) ако поне един от тях се беше разболял. И под разболял имам предвид да е болен, а не просто Тъпчев от НОЩ да го включи в статистиката за да има повод за продължение на извънредното положение.

26

Анонимен

преди 3 години

Според някакъв папуняк заради ромите дето не спазват никакви правила трябва всички да сме като затворници.

25

Истукан

преди 3 години

Видяхте ли сега как действа стадийният имунитет. В България още носим маски и се пазим да не се заразим, въпреки че масово казват, че маските не предпазват от вируса.

24

Карачанаков

преди 3 години

Колко им е широко около врата на момченцата и момиченцата последователи на Мангъра и Чорбана лъжат ни няма вирус, дали така обаче мислят близките на докторите Вакльови .не дърпайте дявола за опашката

23

Анонимен

преди 3 години

Нямало у нас заразени, не познавали никого. Знаете ли, всъщност, че почти никой от изкаралите го или пострадали по-тежко НЕ го обявява това публично, притеснява се или е потънал в мъка от смъртта на близък. Отделно се срамува и страхува, че ще му се подиграват или обвиняват.( такова ни е обществото) Рядко са тия, които разказват. Потърсете например във фейсбук един смел младеж от В. Търново- Христо Данев и ще разберете.