232

spoko!

преди 3 години

НЕ СЕ БЕЗПОКОЯ А БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО РОНАЛД РЕЙГЪН С РАЗРУШАВАНЕТО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ОПРЕДЕЛИ БЪДЕЩЕТО НЕ САМО НА БЪЛГАРИЯ, НО И БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА. ВРЕМЕТО ЩЕ ОТВЕЕ НЕ САМО РАДЕВЦИТЕ, НО И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ***, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА ВЪРНЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРЕМЕТО НА КРЕПОСТНИЯ КОМУНИЗЪМ, НЕКА САМО ПЕНТАГОНА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, ЗАЩОТО КОСМИЧЕСКАТА БИТКА ПРИ АРМАГЕДОН Е СКОРО...

231

Анонимен

преди 3 години

Поредния платен партиен функционер, който нещо се мъчи да каля Президента. След като Мутрата яко се покри и го е страх да се покаже, той изпраща напред слугите си, на които хората така и не им запомниха имената. Те трябва да изнасят битката. Иначе няма да си получат заплатката. Същия този *** беше казал за съдия Марковска когато Плевнелиев я бламира, че била вече в КС и трябвало да съди България и т.н. Той тогава зае нейната страна. Толкова разбира той от право- пълен ***.

230

Анонимен

преди 3 години

Между другото е прав за Цветанов. Не трябваше да го гонят. Повечето министри който смениха не трябваше да ги сменят, това бяха едни измислени компромати с цел дестабилизиране.

229

Анонимен

преди 3 години

Президента иска власт без избори.Чакай малко, ми той с какво е заслужил това.С 4 годишно плюене само няма да стане.

228

Sichtpunkt

преди 3 години

Георги Марков е много противоречива личност.Когато говори казва истини, но някои от вижданията му са на коренно противоположният полюс. Хвалбите му относно Орбан, сега определя изгонването на Цветанов като грешка. Вижданията му са в скрит конфликт.

227

Анонимен

преди 3 години

Предлагам официално да го прекръстим на Че Ге Радев. Това име много му отива.

226

Иван

преди 3 години

А агент николай ни мисли всички за герберски калинки... Впрочем той пише на един адресат - онова нещо от банкя...

225

Анонимен

преди 3 години

Все съм си мислел че всички летци са интелигентни, ама Радев категорично доказва обратното.

224

умрук

преди 3 години

умрука го избраха ДПС, имат право да го отлъчат

223

Анонимен

преди 3 години

Искаме си БСП,АБВ и ДПС,веееееее,може и ОП,през тяхното управление България беше най-добре и най-спокойна,ЕНП ни донесе национална катастрофаааааа в България!

222

Анонимен

преди 3 години

Президента заслужава импийчмънт.Държанието му е недостойно и крайно недопостимо.Не е нормално да насърчаваха платените агитки да чупят и палят.

221

Анонимен

преди 3 години

На Радев речите са писани сякаш преди 1990 година. Неадекватен е спор няма.и като го гледам по зле ще става.

220

Анонимен

преди 3 години

ДПС са една незаконна мафиотска и етническа партия............наследник на една терористична организация.................тия имали искания.............ей, самозабравиха се тия гадини...................да внимават в картинката!!!!

219

Бау, разкрит си!

преди 3 години

Агент Николай да не се обажда!Ченге обвинява президентът че бил генерал (ама пенсиониран)!

218

Анонимен

преди 3 години

България си има добра конституция..................хората не искат нова конституция и ВНС.................те искат оставки, съд и затвор за крадливите политици от ГЕРБ и ДПС!!

217

Анонимен

преди 3 години

Радев дърпа страната към хаос. Не се интересува нито от гражданите, за него те са просто средство за постигане на целта.Не му се връзвайте на евтините номера.

216

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са една крадлива и лъжлива шайка бандити...................да се махат веднага, но само оставки не стигат...............искаме съд и затвор и да връщат всичко крадено.............злато, апартаменти, пари, имоти, къщи, вили и т.н.

215

Анонимен

преди 3 години

Той е афектиран, не е на себе си.--------Пхаааххаа:))Самите гербери му викат Фигуранта и Бавния. Ако Радев е афектиран, какво да кажем за Бокаса, който изглеждаше като натровен с кураре, докато анонсираше проекта за конституция. Или самият Марков, който бърбори като маниак, хиперболизира и очите му святкат :)))Последните двама са за усмирителни ризи.

214

Анонимен

преди 3 години

Георги Марков, 70-годишен ненормалник с налудничав поглед е за освидетелстване, а не Радев.

213

Анонимен

преди 3 години

До хХх ДПС е етническа антибългарска партия и както Герб противозаконно неоснователно и в нарушение на Конституцията си позволява да искат безпричинно оставка на президента,с лъжливи клевети и абсурдни обвинения се правят на съдии и нагло е управляващите да погазват Конституцията, да нарушават законните права дори на президента и правовия ред както престъпна група командвана от турския диктатор срещу правата на бг народ И е крайно неморално и нагло такива хора да променят Конституцията