252

джо

преди 3 години

Извадете онзи списък с "гладуващи" депутати, които отказаха да подпишат конституцията и огледайте какви постове заемат. Къде е сега Ал Йорданов, детската учителка , негова светлост "големия" съдия и разни други бивши *** ,които гледат само келепира. Вън келепирджии аман от вас.Спрете да ги публикувате тез муцуни ,че ни се повдига.Бойко се оля, време му е да се оттегли.

251

Анонимен

преди 3 години

Бухалките НАП и НОИ емнаха "ХИПОЛЕНД"

250

Анонимен

преди 3 години

До ПАРЛАМЕМЕНТ ЛИ?Охо, в тази седмица що нещо ще се раздаде,бедна ви е фантазията.

249

Анонимен

преди 3 години

До ПАРЛАМЕМЕНТ ЛИ?ААА, как не - нали им се полагат щедрите заплати от народааааааааааааааа

248

ПАРЛАМЕМЕНТ ЛИ?

преди 3 години

ЧЕТВЪРТЪК - НЯМА КВОРУМ...СРЯДА - СЛЕДВАЩО ЗАСЕДАНИЕ...АМА ТОВА Е ЦЯЛА СЕДМИЦА БЕ!В НЕПЛАТЕН ОТПУСК ЛИ ИЗЛИЗАТ???

247

Анонимен

преди 3 години

Радев е абсолютно непочтен човек.

246

АКТИВИСТ НА ДПС

преди 3 години

ДО АКТИВИСТ НА БСППАК ЩЕ ПРИВАТИЗИРАМЕ ТЕХНОИМПЕКСА!ПАК ЩЕ ВИ ИЗПРАЗНИМЕ БАНКИТЕ!ПАК ЩЕ ВИ ОСТАВИМЕ ГЛАДНИ ПРЕЗ ЗИМАТА!!!ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА!!!---------------Ха, така аркадаш!Тъй въ искам!Заедно шъ им покажем де зимуват раците на раята!-))))

245

Анонимен

преди 3 години

На пресконференцията днес президента правеше странни физиономии и се почесваше където не го сърби. Този човек (президента) не е адекватен и трябва незабавно да бъде отстранен,той е истеричен и неуравновесен.

244

V

преди 3 години

Това че дпс, герб и гербавата прокуратура са му показали червен картон е мнооого добре.Нали тия трите са големия проблем на България. Ако искаш политически бъдеще трябва да страниш от тях .Да нямаш нищо отбщо с политическата мафия - герб дпс и гербавата прокуратура. ДОбре е хората да виждат че мафията със сараите ,горановците с милионите злоупотреби и гешевците които пазят горановците и тиквите са против тебе.

243

АКТИВИСТ НА БСП

преди 3 години

ПАК ЩЕ ПРИВАТИЗИРАМЕ ТЕХНОИМПЕКСА!ПАК ЩЕ ВИ ИЗПРАЗНИМЕ БАНКИТЕ!ПАК ЩЕ ВИ ОСТАВИМЕ ГЛАДНИ ПРЕЗ ЗИМАТА!!!ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА!!!

242

до чичо Гошо

преди 3 години

Абе, наборе, де съ е чуло и видело Морал в политиката, бре!Немъ таквоз животно у политиката шъ знайш!Още у древнио Рим римските сенатори съ *** знаели!

241

Активист на БСП

преди 3 години

Ченгесар, седесар и сега ГРОБАР...

240

Гербаджия

преди 3 години

Краде ми се, разкарайте Радев! Ууууу, комунист!

239

Морала на чичо Гошо

преди 3 години

Георги Марков, известен още като агент Николай, ГОВОРИ за МОРАЛ. При положение, че като народен представител в Седмото велико народно събрание отказа да подпише сега действащата Конституция, което не му попречи по-късно да бъде съдия в Конституционния съд, призван да решава казуси върху основата на същата конституция.

238

Анонимен

преди 3 години

Георги Марков: Радев взе държавата за казарма, ДПС му показа червен картон-----------Радко Фърчилото е марионетка!Други са онези които координират и контролират "протеста"!

237

Анонимен

преди 3 години

Имал съм шеф комунист и по същия начин губеше времето на хората с безсмислени речи, точно като Президента. На приказки е голяма работа, на дела кръгла нула.

236

Анонимен

преди 3 години

Преди малко дадоха Радев как нарежда на полиция. Полицията си свърши работата, а той ги събрал и ги мъмри. Супер неадекватен, загуби времето на хората.

235

Анонимен

преди 3 години

"за когото това "не са изтървани думи", а част от "концепцията на държавния глава Махайте се! Мутри, вън!."Много на място са си думите на Радев. Тиквата многократно се е хвалил по медиите преди да стане премиер, включително и в едно интервю за Бенатова през 2005-та в списание "Егоист", че се е познавал МНОГО ДОБРЕ с Маджо, Васил Илиев, Злaтко Баретата и е имал общ бизнес Пашата и Алексей Петров. Това си е завършена мутра отвсякъде, не знам защо сега се прави на ощипана госпожица.

234

Анонимен

преди 3 години

"Това заяви пред БНР Георги Марков, депутат от ГЕРБ"И за какво ме занимавате с мнението на депутат от ГЕРБ, който рецитира партийната гледна точка?

233

Анонимен

преди 3 години

Радев показа, че е на страната на доброто - срещу хунтата. Подкрепи хората защото е интелигентен човек и вижда какво става. Не е като нискочелите от парламента.