272

Христо Христов

преди 3 години

георги марков и известен с това, че е ДС агент, до последно отричал да е такъв. Млъкна да лъже чак когато му изкараха досието...Назначен за конституционен съдия от плоскочелия спец по комунизъм и предател на опозицията срещу бкп, желю желев.Те такива бяха и си остават "демократите".

271

ррр

преди 3 години

Марков е изкукуригал.

270

За армия и полиция

преди 3 години

Като ДС доносник, Георги Марков трябва да знае, че още от времето на Тодор Живков, ако военнослужещ е заподозрян в престъпление, но се е добрал до военно поделение, то милиционерите не могат да го изведат от там, а имат право да го разпитват, но само в присъствие на представител на командването на поделението. Разбираемо е, че милиционерите, както и мутрите в полицейски униформи никога не са щастливи от този факт. Това обаче е едно от малкото препятствия към разгръщането на полицейски произвол.

269

Анонимен

преди 3 години

Марков, засрами се де!

268

Факт

преди 3 години

Радев има одобрение 50%, а Бойко 20%

267

Наблюдател

преди 3 години

Газ пикае дъртото ДС ченге. Хубаво си връткаха далаверката, докато не се появи Радев да им обърка сметките. Е, да, ама сега работите вече отиват на изуй *** и агент Николай реве на умряло.

266

умрук

преди 3 години

Питам за един приятел - как може едно девойче на 28 години от село Крушовица да приватизира и да е по-богата от Република България през 90-те години?Сега Бойко плати на Умрука да разруши отвътре БКП и едвам ще влезнат в следващия парламент, вервайте ми

265

Влади

преди 3 години

И Радев, и Марков са милиционери. И двамата са активирани от руските си резиденти. Единия, по войскарски си е дръвник, а агент Николай цепи бомбастични провокации, опирайки се уж на маджарина Орбан , който пак е руско агентче като него. Стар комунистически номер - сред управляващите демократи се внедрява ченге, което с радикални изказвания отблъсква избиратели. С агент Николай е deja vu.

264

дърт

преди 3 години

По-добре казарма, а не касичка за тесен кръг "наши хора"!

263

Анонимен

преди 3 години

От 6 милиона малко са мислещите....Ами след ваксините като станете 2 милиона...какво става, а?

262

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До АнонименЦелта му е да тормози полицаите за да могат ЧЕРЕПЧЕТАТА да мародерстват на воля.

261

хаха

преди 3 години

До Не проумявамРадеф вече е като Сидеров- много Болен.

260

Анонимен

преди 3 години

Затова ли премиерът посещава и приема ПРЕЗИДЕНТИ - Макрон, Ердоган и т.н.Няма ли ПРОТОКОЛ бе???

259

Три отровни гъби

преди 3 години

До АнонименТой друго не може. Ааа грешка купува на Деска парцалки.

258

дърт

преди 3 години

До ПАРЛАМЕМЕНТ ЛИ? 267Не, в добре платен.

257

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До АнонименИ гледаше като прецицало маче. Доста беше изплашен, но страшно нагъл и ТИП.

256

До 266

преди 3 години

Мъдрият ни народ е казал, че много добре не е на добре. В случая властниците събраха болшинство от 122 безгръбначни, гласуваха и решиха, че са отбили атаките, спрели бурята. Грешка, голяма грешка! Ще я разберат, когато ще е късно! Боко имаше изход, лош изход, но изход. Вече няма! Възмездието идва със страшна сила!####Много бързо ще си смениш възгледите. Не си мисли ,че все така ще те галят с перце.

255

Шефа

преди 3 години

Някои субекти като тоя г-н "Дантелен агент" на ДС , не могат да се усетят кога да се снишат и да не набиват на обществото изкривеното си отношение към живота!Марков , нали знаеш че си позор за нацията , млъкни и си стой в къщи!

254

хм

преди 3 години

Някои са Му казали, че като си плати добре, животът му продължава вечно... Божеее!

253

Анонимен

преди 3 години

До джоКойто се кълне на са ---та, душата му се изгаря и никога не се преражда!