19

АтанаСпорМюнхен

преди 3 години

Аман вече с изцепките на този етнос.

18

Анонимен

преди 3 години

В Америка не си поплюват с престъпниците.

17

Анонимен

преди 3 години

Черните станаха повече растити от белите. При всеки опит да бъдат проверени или нещо си почват да говорят за расизъм, което е смешно. Те са граждани на една и съща държава с белите и могат да ги проверят, колкото искат. Да не говорим, че голяма от тях са.... Така че полицията е подложена на всекидневен тормоз според мен с тяхното държание. Ако искат да се оправят трябва да погледнат проблема вътре в себе си. Нищо против тях нямам даже слушам такава музика от дете.

16

Анонимен

преди 3 години

Като е психично болен какво прави гол на улицата? Защо семейството му не е взело мерки, така че да не представлява опасност за себе си или за околните. В САЩ притежанието на оръжие е легализирано и полицаите са под огромен стрес и напрежение. Пълно е със злобни малцинства, въоръжени с автомати, пушки, пистолети. Чеpнилкитe в САЩ са страшно нагли същества и мразят и завиждат на белите. Палежите на цели квартали са чист тероризъм. Ако Тръмп не бъде преизбран комунистите ще досъсипят САЩ.

15

О, Нели!

преди 3 години

Но пък като прочетеш, че психично болният афроамериканец работи в склад и е създал 5 (пет!) дечица, всичко си идва на мястото. Ще търсят "справедвилост", естествено.

14

Анонимен

преди 3 години

И какво ще направят, ще викат расисти расисти и нищо не могат да направят туй е положението, айде обратно в джунглитe. С тия клипчета никой няма се шокира, хората вече са 300 пъти повече умни Времената се менят и нравите се менят.

13

О, Нели!

преди 3 години

*** се е изгубила в превода, както винаги. Пише, че братът търси помощ от полицията заради агресия на психично болния към семейството. Дошли полицаите и го линчували, пък той само ги заплашвал, плюл ги, казвал, че е болен от корона, но иначе не се опитвал да ги нарани. Междувлеменно тялото му изстинало от задушаване, но той умрял след седмица в болницата. След няколко месеца семейството се сеща да търси справедливост - разбирай пари като обезщетение за проявения расизъм.

12

Анонимен

преди 3 години

по-опасни са тези които вярват в тази дума наречена "расизъм". Която впрочем, ще е измислена от някой 100000% неуспял комплексар някъде по света. Страшно е обаче, и от друга страна, ( за който може да мисли трезво) е смешно, как има хора, които се връзват на тези глупости. Мършата няма раса, нито народност.

11

Анонимен

преди 3 години

А за убитите бели от чернокожи при тив протести? *** засттрелял 12 годишно момче пред сестричката му? Също като у нас. Всички медии по света са в ръцете на..... знаем всички. Тези които мразят белия човек и Християнството.

10

Анонимен

преди 3 години

В видеото пише, че умира седем дни след ареста, това удобно сте го пропуснали в статията.

9

Момо

преди 3 години

На 41 години, тотален освидетелстван психар, бачкатор в склад... с 5 деца... Не, нищо не казвам.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе нещо за Африка няма ли да покажат и какво е станало със белите фермери в Африка САЩ са расисти и какво, който не му харесва расизма да си ходи отдето е дошъл. Белия човек лети в Космоса, другия не се различава много от маймуните. Тия не докараха ли СПИН на чочеството дето допълзяха от Африка в САЩ.

7

кво??

преди 3 години

И пак не ме интересува

6

Ямболски цървул

преди 3 години

До кога ще ни занимавате с тези ***?

5

Анонимен

преди 3 години

Да се опитва да заразява със смъртоносна болест си е опит за убийствоДобре е да се знае,че те е позволено

4

Sichtpunkt

преди 3 години

Еми кpaваpника не се различава много от Koчинaтa!

3

Анонимен

преди 3 години

Прекалили са с мерките срещу заразите.То не само корона вирусът се предава със слюнка.Какъв е този варварски обичай да се плюе по хората.И в Англия една жена загина след такова нападение

2

Анонимен

преди 3 години

Стига ни занимавахте с тия

1

Анонимен

преди 3 години

Ако е имал коронавирус и е плюл хората, напълно разбираемо са му сложили тая качулка.Въпреки че тя едва ли много ще ги запази, а иначе лесно могат да прекарат с нея, както е станало.