59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"по-опасни са тези които вярват в тази дума наречена "расизъм". Която впрочем, ще е измислена от някой 100000% неуспял комплексар някъде по света."Измислена е лично от Лев Бронщайн. Още известн като Леон Троцки. Болшевик от Ню Йорк от племето на малките шапчици и големите носове.

58

Анонимен

преди 3 години

според терористите от гн яс .бг полицаите е трябвало да почерпят нигггъра с тортичка и кафе ли?продължавайте да триете уродливи шурушиуди, дано ви плаща оня с некролога от джоба. но не можете да спрете нормалните хора, нито да им промените мисленето.след този инцидент, сега обществото ще има 1 хрантутник по-малко

57

Qwerty до Киро Х

преди 3 години

Доказано е, че си *** като ***. С удоволствие ще ти понамачкам гръкляна с коляно, за да видиш колко лесно се умира от задушаване и без наркотици.

56

Киро Х

преди 3 години

Смъртта на Св. Джордж Флойд вече ДОКАЗАНО е причинена от свръхдоза наркотици. А от март месец насам над 100 полицаи в САЩ са убити от нerpи, просто от омраза към бялата раса и полицейската институция, символ на реда и държавността. Може би е време някой да каже на нerpите, че черния цвят на кожата не ти дава привилегията да не изпълняваш полицейски заповеди.

55

Smile

преди 3 години

До ДжоПовече са официално са 13,4 % и постоянно растът сещаш се защо, а процента на насилствените престъпления е над 50%.

54

Handel

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с престъпници.

53

Джо

преди 3 години

Поредната ***, за която демократите в САЩ скърбят и гледат лошо към полицията, която ги спасява от тях. Всички, които станаха мъченици са абсолютни ***, и въпреки, че не заслужават да умрат така, не заслужават да се превърнат в мъченици. В щатите обаче левите медии, както и нашия ДНЕС не предават информацията безпристрастно. Важно е станало само какъв цвят кожа има някой престъпник и какъв цвят кожа има полицая, който е имал лошия късмет да му умре в ръцете при неизяснени обстоятелства

52

Лукашенко

преди 3 години

Правильной дорогой идте товарищи!

51

до сащ

преди 3 години

МВнР: Осъждаме категорично (отравянето на Навални) задушевянето на Д.Пруд от органите на реда. Те дори се смеят на страданията му.

50

Гробище

преди 3 години

Пак черно наркоманче.

49

дгд

преди 3 години

Видеото е unavailable

48

Джо

преди 3 години

Чернокожите мъже са 9% от населението на САЩ и са отговорни за над 40% от насилствените престъпления в САЩ. Освен това са научени да са жертви и индоктринирани, че срещу тях има системен расизъм и полицията ги мрази. Нормално е да се стигне до по-честото им неподчинение срещу полицията и закономерно да стават жертва на собствената си глупост и наглост.

47

Анонимен

преди 3 години

До aaa 41 ти не четеш ли , че човекът е бил с психично заболяване Само в САЩ може да се случи подобно нещо , обаждаш се за помощ и накрая полицаите те убиват

46

Анонимен

преди 3 години

Вече стана нормално да се показват убийства и кланета по телевизията и онлайн. Това част от "новото нормално" ли е? Къде отива този свят

45

aaa

преди 3 години

Каквото си е търсил, това си е намерил за съжаление. Като плюеш по хората и казваш, че си болен от корона вирус е доста вероятно да свършиш зле. А че американските полицаи са тотално изперкали ***, които си правят каквото си искат и убиват когото си искат е ясно на всички.

44

Munchen_DE

преди 3 години

Вече не ви чета новините за страната - четвърти свят!

43

Анонимен

преди 3 години

До 41:Ти си лyд за връзване.

42

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си говорим истините.Това видео е публикувано сега, защото семейството на това бананче видя какво се случва. Когато бананче иде при св. Петър, се организира GoFundme и хората наливат около 1млн. в дарения. Тъй че.... ex-squeezee me, ама хайде да не ми ги принасяте!

41

anon

преди 3 години

PCP is a bitch... stay away from drugs kids...

40

Анонимен

преди 3 години

До ъъъ 42Истински се забавлявам да открия, че все още съществуват толкова много хора, които откриват повод /най-вероятно единствен/ за гордост в белия цвят на кожата си и искрено вярват, че са богопомазани по тая основна причина.......Всичко се свежда до акъл и интелект, щом липсва ако ще и да си с цветовете на дъгата - загиваш! Кога ли масовия българин ще свикне да определя хората по индивидуалност а не по цвят?!