154

Наблюдател

преди 3 години

Днес в Народното събрание влезе и излезе най-видният политически труп на България - Че Фигуранте ! Един бездарник по-малко на политическия небосклон ! Амин ! ( Отец Тихон да удари камбаната ).

153

Анонимен

преди 3 години

До човекдървен философ бърборко

152

Болен си от страх

преди 3 години

До човекБолен си от страх от червените, от тяхното ДС!Какво толкова имат срещу теб?Сега е момента да отхвърлиш оковите, смело се дистанцирайот тях.

151

ПроСоТо

преди 3 години

До Абесладък,та ти САМ/А си противоречиш!..цитираш член от НК,в който се говори за НАСИЛСТВЕНО ВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТА!!!НАСИЛСТВЕНО!..Радев НИКОГА НЕ Е ПРИЗОВАВАЛ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО НАСИЛИЕ!!!!!!!Напротив,ВСИЧКИТЕ му изяви са КООРДИНИРАНИ с Конституцията и законите в Р.България!!..пак /за кой ли път?/ ще отбележа:-Имате късмет че Радев е изключително уравновесен и мъдър човек.Ако АЗ бях на негово място,отдавна щях да издам заповед към армията и ТОГАВА щеше да има "нарушаване на Конс

150

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще стои докато изпълни руските енергийни проекти. Той добре знае, че ако не го направи го чака съдбата на Луканов. А такива анализатори като Минчев за няколкостотин долара и майка си ще продадат!

149

До 163

преди 3 години

До Не извратен типСтига се лъгал! Само тази година, въпреки пандемията ходи 3-пътина почивка, да не говорим за съботно-неделните почивки!Ама то, от такива като вас протестиращите, човек не може да се оплаче!

148

човек

преди 3 години

Kak може да се подчиниш и живееш с "право" което те е лишило от права?! Има ли такъв ,който да "раздава" право?! Къде е избора ? Къде е свободният избор ? И помнете ! Лъжата ,която ни внушават е толкова силна,колкото повече хора я приемат за своя облага или от страх. И когато властниците започна да ни оплитат във формите СИ на "законност" ,това е момента в който "въшката се е напила с кръвта ни" и се е опнала на челото ни доволно. Без да подозира краят . Как да научи прасето за коледа?!

147

До тролчето ПроСоТо

преди 3 години

Радев е предател защото изпълнява нарежданията на Кремъл,нарушавайки: 1. интересите на българските граждани2. Конституцията на България, според която България еПарламентарна република, Парламента е най-висшия орган на управлениеи законодателна власт и се избира само след проведени избори.Партиите, движенията и политиците нямат право да призоваваткъм нарушаване на правовия ред.

146

ПроСоТо

преди 3 години

Румен Юмручето не е прочел какви са му задълженията като президент!Как да влезе в тази роля, като не я знае!Днес нямаше патос в словата му, що ли?Явно от Пасольството са му набили обръчите :Един щурм като хората не може да организира, а се бие в гърдите, че е генерал!!!

145

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев наистина беше организирал "въстание" срещу престъпниците от гроб, щеше да е герой!

144

българин

преди 3 години

Та точно такива днес ни управляват деца! С побелели глави бивши членове на ЦК на БКП! След ноемврийските събития 1989 г.Точно индивиди като този и др Борисов се пребоядисаха .За това хората скочиха! И още ще скочат! Демокрация е! Търсете си правото да стачкувате и да извоювате нещата каквито трябва да бъдат! Днес Борисов борчето от бившата СИК тогава.Показа че е готов на всичко само и само да си запази властта! Озъби се даже! Полицията му пази властта!Бетонира се в нея!Но ще има край и това!

143

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоЧл. 95 НК. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

142

Не извратен тип

преди 3 години

Щом ЕС подкрепя Борисов,да напуснем ЕС,ние и без това сме си бедни

141

Откъде знаеш?

преди 3 години

Откъде знаеш какво има в чекмеджето на Радев?Първо не е честен!Един честен човек не използва държавни пари да издържалюбовницата си; Един честен човек не организира метежи срещу легитимноизбраната власт!Един честен човек и български генерал не би работил в полза на чужда държава!Радев е национален предател, който бленува да стане българският Пиночет!

140

мак

преди 3 години

Кризата в институциите предизвикаха самите институции. Кой вярва на геша и прокуратура да речем? А на баце, шкембе, пък и Радев, кой? Радев може и да симпатизира на протестиращите, но баце поддържа крадливите, некадърните, наглите, безнаказани дружки облечени във власт и се смята за техния премиер. И защо е това неистово драпане за нова конституция, щом протестите са заради съвсем друго нещо.

139

ПроСоТо

преди 3 години

сега../верно се махам след минути!/..:-Но да уточня,защото мисля че не съм единствения със следната нагласа:-Първо:-Както не веднъж съм се "изповядал" тук,аз подкрепям напълно президента Радев!!!Гласувах ЗА него и го имам за МОЙ президент...Така..Обаче:-Ако некоя гербомажоретка успее да ме убеди,че Президента,за когото съм гласувал е извършил "държавна измяна",АЗ ПРЪВ ЩЕ СЕ ОТДРЪПНА ОТ НЕГО!!!!Бог ми е свидетел!..Та за последно:-Каква е "държавната измяна" на Президента Радев?

138

Ст@м@т

преди 3 години

Внимание, пуснаха палячовците от цирка, мухахахахахахах ...

137

българин

преди 3 години

Яяяяя,,Ама Огнянчо това ти ли си бре? Огладнял си затова се появи пак! Пазиш си килограмите туловище недно и пак изпълзя от забвението.Тоя мазен търтей на времето хваляше и СДС! Крадците! И от тогава е на страната на силните на деня!Бившето комунистче се прави от тогава на закрилник на "демокрацията" какъвто е и др Борисов ДИКТАТОРА! Скрий се другарю и не лъжи децата! Тях лесно можеш да излъжеш но нас нямаш шанс! Влезте деца в нета и прочетете малко за тоя .Па после ми кликайте минуси ако лъжа!

136

факт1

преди 3 години

До АбеПрезидента е ЛИЦЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ.Нека да не бъдем толкова повърхностни.

135

Анонимен

преди 3 години

Във шкафчето на Радев няма и една откраднатa стотинка, вашите шкафчета как са ? Който е честен човек и генерал и президент е фигурант нали тъй ?