234

До Кина

преди 3 години

Ако обичаш, не ми казвай кой какъв е!Ние не сме нито ***,нито слепи!Президентът е единственият в цялата *** избран пряко от народа!Останалата *** е назначена от някой си лойко!Ако ти си го избрала лойко, аз не съм!

233

Ха-ха-ха

преди 3 години

*** те тия институции ,работят ли изобщо?

232

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

231

Анализатор

преди 3 години

Е, уважаеми политолог, как да няма криза на институциите ? Президентът говори в Народното събрание, а депутатите излизат от залата и не искат да *** чуят какво им казва. След което, председателката на ПГ на партията на Методиев Борисов заявява, че президентът не е обединител на нацията. Ами не е обединител, президент е. При това е избран с повече гласове, отколкото всичките депутати на Герберушката партия.

230

Хунтата на Тикквоча

преди 3 години

ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ

229

Анонимен

преди 3 години

Вижте мнението на Станишев,който очертава трите основни проблема на ГЕРБ и мнението му относно конституцията:https://youtube/watch?v=Gi3BOf1vNSU

228

СТЕЛА

преди 3 години

Що дрънкаш глупости и фалшиви новини.Бойко простака се ***,а сега друг му е виновен.Като си *** и не знаеш как да се държиш и говориш ставаш за смях.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 257Да бе, точно така става приключването. Сваляш някого и цветя е рози тутакси, мед и масло се лее, спранедливост и богатство за всички. Приказки от 1001 нощ.

226

Кина

преди 3 години

Щом не може да си "играе ролата" , т. е . да си върши работата - президент на Р България, да вземе да я напусне тая работа/да се откаже от тая роля !

225

Анонимен

преди 3 години

Радев оглави въстанието по поръчка на руското мекеpе Решетников.

224

911

преди 3 години

Спрете се!Българи срещу Българи?Заради пари и ВЛАСТ!Ще се самоизядете ГЛУПЦИ!

223

Руски слуга

преди 3 години

Радеф, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!

222

Анонимен

преди 3 години

Изречението е непълно. То трябва да изглежда така: Радев обяви възстание срещу корумпираните институции. Това е добре. Те повече няма да бъдат търпяни. Няма да търпим корумпирани и зависими хора, само защото закона им дава някакъв статут. Това приключи.

221

Някой си

преди 3 години

Тоя пък как си позволява публично да обижда президента?

220

Анонимен

преди 3 години

До ШИШО-2Тури си снимката да те видим теб какъв убавец си.

219

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

218

А

преди 3 години

някои хора изобщо не знаят къде и защо се намират .

217

Анонимен

преди 3 години

До АбеАбе какъв Гьобелс - онзи е бил гениален в пропагандата. Този (Просото ли беше, Простото ли беше?) е някакъвкъв дето две думи накръст не може да напише. Само пръска слюнки.

216

Щирлиц

преди 3 години

...която трябва да възстанови дълбоко нарушената легитимност на упражняването на политическата власт в България", коментира Минчев.Легитимният Бойко се явяваше заедно с американското посланиче по новините,за да бъден надзираван,как ще спре АЕЦ Белене и Южен поток!Според този на снимката,надзираването на държавните дела от чужд посланик,дава изключителна легитимност на всякакъв тип п.ре.да.те.ли?!

215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Е, че та са в шкафчето на секретарко-любовницата/съпруга Деса Общата. Всичко е уредено.