174

Анонимен

преди 3 години

Радев е истински българин,а вие те жалки слуги.

173

Кур за Радев!

преди 3 години

Два за Черепа!Три за ***!България за Българите!

172

Абе

преди 3 години

До ПроСоТоА най-добре на Министерството на Пропагандата, ти ще си нашият Гьобелс, ако знаеш кой е той де, че нещо много се съмнявам да знаеш такива неща.

171

ПроСоТо

преди 3 години

До Суджукгейтспециално тоя се продава "за без пари"..Не му требат суджуци,важното е да пишат за него...."Старост-нерадост",какво да правиш?

170

Президентът

преди 3 години

е единственият светъл лъч, очертал с най-голяма математическа точност мафиотския модел на управление на изпълнителната власт и пробудил народа си за истината. Този го увърта, усуква, тъй като тиквата ги е качил на държавната хранилка. Университетски преподавател, ама друг път- не си вземат часовете. Ей като този докараха образованието на кота нула. Трябва да се забрани да обикалят и да си имат фирми, кантори, изследователски центрове. Никакви авторитети не са.

169

туй беше

преди 3 години

От тук нататък идва края на лицето Румен Радев.За тези които му заповядваха, той не изпълни задачата.За тези които му вярваха - той ги подведе.За тези които го критикуваха, той даде достатъчно основания.Пълно фиаско. Остава да смаже въжето да не се мъчи. Но той е страхлив както беше писала Деса преди две години и няма да го направи.Ще се остави да го арестуват и съдят за национално предателство. И така ше си увяхне. Един ден ще прочетем във вестниците че след дълго боледуване, изпаданал в д

168

WC

преди 3 години

Трябват му на О. Минчев 2 стека тоалетна хартия за да се изходи най-компетентно по въпроса.

167

Анонимен

преди 3 години

народен дразнител - радеф юмручето.

166

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимене,хвана ме "по бели ***"..Да,за министър са готва...Министър на "Министерството на Истината" в "кабинета" на Мутрьо....ако търсиш некаква службица там,просто ми изпрати "сиви" на:-"ministerstvonaistinata.bg.сom"

165

Суджукгейт

преди 3 години

Минчев се е продал за няколко суджук и защитава тулупа

164

Анонимен

преди 3 години

Радев е честен човек . Калинка до калинка, мафията е превзела цялата държава и е впрегнала целия си слугинаж да плюе преззидента, а елате пред президенството да се разберем как Радев да ви даде оставката, Що не идвате ?

163

Анонимен

преди 3 години

Огнян Минчев отдавна е гушнал пържолките на борисов и затова лае - вярното куче трябва да си заслужи прехраната

162

Абе

преди 3 години

До АнонименДа, подчинена е на един превратаджия, ха да ни е честито. Доган какъвто и да е, не съм му фен, но поне е умен мъж, за разлика от Резидента.

161

Ха ха ха

преди 3 години

Ха. Пародия. И протестиращите и управлението на държавата. Отвррат

160

Анонимен

преди 3 години

Президентството остана единствената държавна институция която не е подчинена на Сокола.

159

Радев е Резил !

преди 3 години

Оставка за Фигуранта Радев - това не е български Президент !

158

мдаа

преди 3 години

Минчев излезе голям продажник. Колко ли още скрити лимонки ще се самоосветят?

157

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТомного си гл-пав , за министър ли се готвиш??генов те е изпреварил ( не може да е хаджи защото не вярва в господ)по-скоро васкобожгенов

156

Анонимен

преди 3 години

Щом и Минчев хвърлива на барикадата, значи положението на власта е зле, много зле.За управляващите положението ще става все по-зле и по-зле. Брюксел и Берлин вече са разревожени от поведението на храненичето им - Борисов/герп/. Всичко започват да се лепят на Меркел и ЕНП, а те не харесват това. Скоро ще му свият юлара на Бойчето

155

ПроСоТо

преди 3 години

До До тролчето ПроСоТотолкова си зле с понятията,че просто е унижение човек да ти обръща внимание....по-добре са зафани с плетката!