82

Валя

преди 3 години

Един приятел преди време ме убеждаваше, че Близнашки е почтен професионалист, изхождайки от опита си като студент по право в СУ. Още преди месец ми се извини човека. Добре се посмяхме на тогавашната ни младежка наивност.

81

Фред Флинтстоун

преди 3 години

се гласи за експертното правителство, като правосъден министър, та да внесе своя проект за Конституция. Днес, той е писал словото на ДПС. Иска президента да се избира от Парламента, хай сектир от подлизурковци. Нямало диктатура, тезата е, че имаме мафиотска мека диктатура , откакто Борисов стана кмет, главен секретар и премиер. Обезличи парламентарната република, корумпира изпълнителната власт и рекетира бизнеса, позори и срами народа си. А за хамелеони, като този, никаква власт.

80

Анонимен

преди 3 години

Защо го лансират този продажен човечец. Не е ясно как е получил титла и дали въобще има нужен ценз, щом е около Бойко е натегач и неспособен сам да се пласира на пазара на труда. Това не е капацитет , който искаме да чуем и мнението му е интересно само и единствено за него , не за нас.Не го показвайте и не го лансирайте.

79

Иван Иванов

преди 3 години

БлизАшки си ти *** продажна!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Това си е чистокръвна диктатура на Боце и сие, чийто гръб са депутатите от ГЕРБ и ОП в НС начело с Дариткова, и яростно защитавана от полиция и жандармерия. Ситуацията е като в последните дни на фаШисТката власт август-първите дни на септември 1944г. Както нагло се държи кЛиКата на ББ и на протеста на хората отговаря с палки и сълзотворен газ, нищо чудно сетне да има Народен съд... А Близнашки по поведение напълно съответства на името си. Много мазен екземпляр.

77

Сократис

преди 3 години

Странно е да твърдиш, че в България няма диктатура!Странно е да твърдиш, че "квалификациите" на Президента нямат общо с истината! Още по-странно е, че този човек е Професор... Жалко!

76

Калинка

преди 3 години

Гербаджийски сайт, вместо да отразявате протеста, слагате тоя на начална страница. Позор!

75

Батман

преди 3 години

Това кюфте дърто да отиде Боко да му даде още 100лв.

74

Анонимен

преди 3 години

Няма диктатураима един вожд на който всички са длъжни да се кланят който не се кланя на вожда е ***-комунист. Който се кланя на вожда-слънце и му се кланя е хубав и красив комунист. А Радев той трябва да направи от всичкиподмазвачи и подлизурковци които да се кланят на диктатора Слънче Велик творец на вселената и хората да се обединят. Радев обаче не иска да е бухалка на вожда слънце и да прави от хората подлизурковци.

73

умрук

преди 3 години

такъв улегнал човек ни е необходим, а не като умрука пенлив като шампанско

72

Абе

преди 3 години

Близнашки, ти си малоууумен, *** на лойковият ***.

71

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 76Че нали започнахте пълзящата диктатура точно с акции срещу президента и народът се вдигна?Че нали овладяхте всички структури- държавни и обществени, назначавайки ваши верни другари?Че нали "оправяте" всички изборни резултати и си осигурявате 11 год. едно и също управление?Че нали издигнахте в култ една личност- аз, аз, аз,...Мислиш, че народът не различава признаците на диктатура ли?

70

Бай х

преди 3 години

И тоя един продажник!

69

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

68

Анонимен

преди 3 години

до Чебурашкафигуранта щеше да бъде импийчнат и разследван за подбудителство към държавен преврат-----Не пиши глупости бе, клоун!Ако имаше подбудителство, те и сега могат да го разследват.

67

Пак ли?

преди 3 години

Ей тоя Близнашки ни беше комсомолски секретар като студенти в юридическия. Беше голям натегач и силно си падаше да пише доноси. Много колеги изгоряха заради него. Гаден комунист си беше.

66

Анонимен

преди 3 години

До 74Защо да работи за каузата България, след като е по- важно да работи за себе си и вожда си? Да работиш за вожда е по- доходоносно.

65

Анонимен

преди 3 години

Тоя как е жив при толкова лой и маз ?

64

Чебурашка

преди 3 години

Първо, ако имаше диктатура до днешните циркове пред НС изобщо нямаше да се стигне. Отровното трио щеше да е с ефективна присъда за организиране на безредици а фигуранта щеше да бъде импийчнат и разследван за подбудителство към държавен преврат. А бабикянчетата, които сега са се разпенили из форумите щяха да си траят и изобщо нямаше да влизат в Интернет.

63

Анонимен

преди 3 години

Близнашки, всички милиционерски закони и методи са ви от времето на Сталин, Дзержински, Вишински и всякакви диктаторски величия с имена, завършващи на "ски", т.е. съветски, от времето на чекистите и чл.58. И твърдиш, че нямало диктатура?!